КАУФЛАНД - тема 55

• 45 429
  • 781
  •   1
Отговори
# 195
Я не се филмирайте с това олио.Ползвайте си го. За кандилата на църквата всеки носи каквото олио намери в магазина.В Гърция слагат зехтин в кандилата.Ще ползвате съдържанието,не бутилката.

# 196
Не мисля, че Кауфланд са в някаква конспирация с олиото. Очевидно фирмата производител е ползвала налични бутилки с кръстче. Че за църквата толкова много олио ли трябва?

Може ли линк към брошурата с марка К?

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 16:33 от DeVa®

# 197
Къдрава маруля намалена ли е в магазина? В брошурата пише 'само 1,29' а в приложението - 89 ст.

# 198
# 199
Къдрава маруля намалена ли е в магазина? В брошурата пише 'само 1,29' а в приложението - 89 ст.
В близкия до нас филиал беше 89 ст. Мисля вчера в Тракия, че също беше 89. 🤔
Аз взех още 2 бутилки зехтин, малко други неща (доста от тях намалени) и почти 40 лв сметка...🙄

# 200
Еми значи ще чакаме да слезнете до мазето и да го снимате ,ако желаете разбира се. Чак тогава ще повярвам.

Ето ти снимки дано сега повярваш и видиш датите, годините и срока и се научиш да различаваш партиден номер от дата и срок на годност.

# 201
  • СОФИЯ
Нямаше филе от херинга, свършила. А е само втори ден на брошурата.

# 202
Ето ви обяснението за кръстове и срокове
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Oficialna-poziciya-na-K … te-s-olio-1231227

# 203
  • София

Ама на бутилките на Плиска има слънце, не кръст.

# 204
# 205
  • София
Да, интересно. Само на едната има кръст, а на другите - слънце.
Кръст, символ на слънчогледова фабрика  - много странно.

# 206
Да, интересно. Само на едната има кръст, а на другите - слънце.
Кръст, символ на слънчогледова фабрика  - много странно.

Странно е, но е факт, и точно първото олио беше на брошурата.

# 207
Малко разочароващ пазар беше днес. Рафтовете празни. Сметаната за готвене на промоция я няма. Във витрината с месото само пилешко филе. В хладилниците беше опоскано. Направо все едно тайфун беше минал през магазина

# 208
Аз пък направих приличен пазар.
Взех си червени чушки, намалени банани, мандарини и марули, от шунката на К-Класик и едно бадемово мляко.
И един копър за 20 ст.
Бобът на К-Класик от брошурата не ми хареса, имаше доста пожълтели бобчета. Ще ходя към края на седмицата пак, дано партидата е по-хубава.
Объркала съм се за зехтина, и в нашия филиал е при другите зехтини. На здравословния щанд зехтинът е био.

# 209
  • Бургас
При нас пилешко филе още вчера нямаше.

Това вино, Широка мелнишка лоза хубаво ли е?

Общи условия

Активация на акаунт