КАУФЛАНД - тема 55

• 45 467
  • 781
  •   1
Отговори
# 480
Дева, може и от екстравърджин зехтина К-класик, харесва ми 😁
Наси, зависи кога искам да го консумирам. Или в хладилника, или извън  него. Ако искам да омекне по-бързо, извън хладилника и го слагам до ябълки и банани...

# 481
E, защо бързаш, организираме акция. Bowtie Ние държим авокадото в коремите ни. Имам големи трудности да го вкарам в салата преди това. Hushed

# 482
Може, Долче. Simple Smile Съгласна!

Ох, бе Пийк, с глас се смея! Joy
Къпя! Joy

Аз го държа на най-долния рафт, но не в кутията за плодове.

# 483
  • На изток от Ада
Аз мин седмица взех дребно авокадо по 3,99 от К мушнах го в хладилника. Имаше някое меко има още 2 или 3

# 484
  • София
Има ли (малки) кварцови печки

# 485
Авокадо не къпя. Smiley
Хвърлям го на терасата (остъклена), далече от други плодове и зеленчуци и после чакам да узрее.
В хладилник хем не може да ми узрее, хем ми изгнива.

# 486
Не ми е изгнивало. Един път последното беше станало кафяво, но си го изядох. Blush

# 487
Ох, бе Пийк, с глас се смея! Joy
Къпя! Joy
Личи ли си кой къпа днес децата ? Wink

# 488
В хладилник и при мен узрява бавно. Лятото може и да го прибера, ако са в повече. Но зимата оставям на терасата.

# 489
  • shumen
И при мен в хладилника узрява бавно.Зимата го държа на терасата,а лятото в хладилника.
Аз днес отидох за салати и краставици и домати ама те едни цени да ги гледаш ли,да ги миришеш ли?

# 490
# 491
Мерси за брошурата! За мен почти нищо от нея 😃 Свински дроб, течен сапун Медикс може би...банани, но не разчитам да заваря банани след маймунския бой в събота😆 (а и няма да ходя специално заради това, ако отида в събота).
Искам да попитам за съда за водна баня...нямаше ли по-големи (600 мл), които като цена бяха по-евтини?🤔🤔

# 492
Стреснах се от цени - кафе Чибо на промоция: преди 16-17 лв., сега - 21; Джим Бим 1л преди 21лв., сега - 24. Не са стоки от първа необходимост, но разликата си я бива.

# 493
Само Милка-та не мърда Joy

# 494
Не знам дали сте го коментирали, но през седмицата имаше козунаци със стафиди, е излъгах се да взема, беше адски сух, честно казано не очаквах, все пак тепърва идват празниците и ще напускат навсякъде. Та, не си взимайте, по-добре от някоя пекарна. Simple Smile

От новата брошура, ако имам път - купата за водна баня.

Хранителните продукти винаги в движения ги решавам, така по брошура ми е трудно, с изключение на масло, олио и такива луксозни неща в момента. 😀

Общи условия

Активация на акаунт