КАУФЛАНД - тема 55

• 45 423
  • 781
  •   1
Отговори
# 525
Детелинка мога да ви изпратя имам , а подобен на този уред за рязане аз си взех ръчен чопър от Одрин за 5 лв нямах му доверие но вече не го заменям за нищо,  всичко реже и е бързо и лесно
Последните няколко пъти не забелязвам магически гъби. Но...нашето мини филиалче не е ориентир какво има по другите филиали. 😁
Дева, не...няма конкуренция 😛 Моите чорапи бяха 10 чифта за 1,80 лв (общо)! 😁 Но и Пийкок е улучила добра цена!
Пийкок, все забравям да погледна по-добре мъжките чорапи от ПА в Лидъл- но отдалече забелязвам, че има и черни. По около 1,50 лв са, не знам как са като плътност, но изглеждат добре. В по-малкия номер мисля, че ще се вмести и жена с не много миниатюрно краче.
Кажете...тези микрофибърни кърпи Долли за стъкло можете ли поне на снимка да ми ги покажете..поне да оплакна оченца😁 и да кажете толкова ли са страхотни? Постоянно няма от тях при нас, а е заринато със зелените, които се водят мултифункционални? 🤔🤔
Днес си взех десетина намалени моцарели, инка 😝, зехтин К-класик нямаше, храна за хамстерите, комплект за почистване за 3 лв, микс от салатки за 45 ст, зелен лук по 20 ст, печурки 500 гр за 1 лев, гъби кладница за около лев опаковката, мляко, зелена кърпа Долли и най-накрая Медикс за ВЦ с ябълка и мента. 😁 Толкова бях устремена да купя от инката в буркани, че изобщо не погледнах дали и при нас има намалена разтворима цикория...🤣 Преди да вляза в магазина е имало намаления и на ягоди и боровинки- по 50 ст и 80 ст тарелката, както и коприва по 50 ст за пакет...аз заварих само етикетите. 🙂
Фиксита вече нямало...или поне при нас са свършили...Жалко, детето искаше една Детелинка...но както и да е, щом няма, ще се примири.
Купих и тази консерва скумрия, но за пореден път...не мога да видя нито етикет, нито други бройки??? Преди пак така съм купувала по 1-2 зарязани бройки...и пак нямаше етикет и други наличности...

И върнах този "уред" за рязане...намален на 5,99 лв, обаче изобщо не реже, а само "дъвче"...На Информация веднага ме питаха с усмивка "Не реже ли?", та явно не съм първата, която го връща. 😅 Жалко, майка ми много искаше нещо такова, но просто не става. Ама изобщо. Не очаквах обаче, че може да е чак толкова зле...

Не съм имала проблеми при връщане. Само една доста разговорлива служителка ме е питала чат-пат защо връщам/има ли дефект и е проверявала какъв, ако кажа, че има дефект...обикновено връщат пари и дори не гледат. Същата служителка ми е предлагала и да проверя дали има налични и още бройки, за да си взема друга, ако искам...🙂  Но никога не си е позволявала да ми откаже връщане. Виждала съм да отказват връщане само на хора, които нямат касова бележка.

# 526
  • Пловдив
Ако има ще е на Фино. Такова има в повечето магазини.

Абе при нас кога ще почнат да намалят като в Русе? Wink

# 527
Че то при нас какво са намалили?

# 528
  • Пловдив
ам чорапите Joy

# 529
Като прочета за инка в Кауфланд и ми щръкват антенките 😀, обърквам се, че вече продават и това, а пък то става дума за НЕинката им...защото инка трябва да е цикория с/без добавки. В онези буркани няма грам цикория. А аз намерих бурканите с цикория и съм 😊. Дано не ги спрат, много им е голямо намалението. Към онази украинската съм скептична.

# 530
ам чорапите Joy
Не са намалени. Бяха си с бяла цена. Не са кой знае какво , не очаквайте чудеса. Но аз просто имах нужда от нови  за следващата седмица.
Сегс виждам, че ги има в брошурата

# 531
ам чорапите Joy
Като намалее населението като в Русе ще почнат. Стопили са се с 30% То не че в Софето не се е обърнала вече тенденцията. Населението дето мигрира се свърши. Народа бяга от консервните кутии към къщите извън урбанизираната част.

# 532
dolce miele

кой е този филиал на Кауф. в който пазаруваш? Къде се намира ?

няколко пъти ходя специално след 20ч. моя в банишора, с идея да ударя някоя пром. никога нищо..

# 533
Ааа не така за Банишора😁там се отчитам веднъж седмично вечер и понякога нацелвам.
То не е закон всяка вечер , а след определени дни предлагане, ако остават количества , които на реална цена не биха могли да продадат.
Имала съм случай слагам в количката продукт на реална цена и на касата излиза намален или служител на щанда за месо ми казва да се помотам 10-15 мин до касата , защото отива да сваля цената.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 11:37 от ccvet

# 534
Ааа не така за Банишора😁там се отчитам веднъж седмично вечер и понякога нацелвам.
То не е закон всяка вечер , а след определени дни предлагане, ако остават количества , които на реална цена не биха могли да продадат.
Имала съм случай слагам в количката продукт на реална цена и на касата излиза намален или служител на щанда за месо ми казва да се помотам 10-15 мин до касата , защото отива да сваля цената.
Аз нямам случаи да участвам в тука има тука нема. Ме те по-зле от сънародниците ни специализирани в намиране на чанти се оказват в някои филиали

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 22:13 от netman71

# 535
  • София
Магическа гъба има в Л / наскоро беше по брошура, сигурно има останали бройки /, в Кауфланд, в Пепко, в някои квартални магазинчета и магазин и в които се предлагат препарати за почистване и аксесоари. Може да се провери и в ДМ.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 14:26 от Amiamo

# 536
Долче е в Пловдив. Simple Smile
Соул, права си. Това кафе на Долче не е Инка. Тя така си го е кръстила. Simple Smile
Другото е от цикория.
https://befit.bg/inka-inka-na-prah-150-g-121051
Нейното не.

# 537
Атв-то и тротинетката са с по две години гаранция ми казаха от нашата информация.
Днес имаше намалено масло - kerrygold 200гр. на 2,80лв. и биото на Президент - "250гр. на 4, 50лв. Добре се запасих.

# 538
Дева, точно същата инка, която си показала, се подвизава в момента вкъщи и нямат търпение да свърши.😉 Не вярвам да има кой знае колко цикория вътре, честно казано...🤔От този сайт са поразкрасили описанието обаче.😄 На кутията е това:
Скрит текст:

Съдържа почти 8 грама въглехидрати повече от напитката в буркани от Кауфланд:

Не че "съм си я кръстила" напитката от Кауфланд инка, просто ми омръзна всеки път да пиша "разтворимата напитка в буркан от Кауфланд", та затова съкратих малко.😄 Реших, че вече отдавна е ясно коя "инка" в буркан чаках да се появи, голяма сага беше и с изчезването на бурканите навсякъде. 😃 Тя и разтворимата цикория в буркан мисля, че по описание се води "разтворима цикория", а не "инка". 🙂
От Пловдив съм, но и в нашия Кауфланд не правят намаление на плодове и зеленчуци постоянно. Даже имаше един период, когато намаляваха само козметично, с много малко (примерно, по едно време гъбите държаха цена 6 лв и намаляваха евентуално на 5-5,50 лв/кг, не повече). От известно време пак започнаха с намаленията.
Пебълс, и аз имах очаквания това "чопърче" да реже, обаче изобщо не се справя. Все едно са забравили да му наточат ножчетата...Майка ми си беше харесала подобен уред от Топшоп, обаче така се разочарова, че май и' мина вече желанието да пробва с други подобни...🙂

# 539
Ооо, има цикория и още как. Точно затова не я харесват някои, не е сладка топла бозичка, а нагарча от цикорията. 😀 Пък за ВХ не всеки гледа приоритетно, гледа ефект. То и в тиквичките има по-малко ВХ, отколкото в лимоните, но човек си търси лимон точно заради лимона. Ама това с инката беше бая чекнато преди време, дано не тръгне пак. Казах, че ми става радостно като прочета, че вече има инка в К и после се сещам, че за неинка става въпрос. 😁

Общи условия

Активация на акаунт