КАУФЛАНД - тема 55

• 45 440
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • На изток от Ада
Долс, да тази цикория колко е намалена?

# 512
Наси, не знам. Дева беше пуснала снимка по-назад. Аз още не съм ходила до К. тази седмица 😁

# 513
Еее, намерих най-сетне мляко, преди да свърши промоцията Bowtie
Сапун Дав вече 2,09 лв Frowning

# 514
Наси, самоцитирам се.

Долче, има от твоята Инка при нас. Simple Smile

Има и намалена Цикория.

Всичко набелязано купих - Есекс, ябълки, кайма, домати. Няма да ходя повече тази седмица.

# 515
Най накрая форма за печена ф28 Grinning дано се добера до нея Head Band

# 516
Това детското електрипеско АТВ става лиза нещо?
Друг път пускали ли са го?
И тротинетката също ме интересува дали е здрава, че моят е голям бесник.
И те би трябвало да имат 3 години гаранция, нали така?

# 517
Има ли магическа гъба в Кауфланд в асортимента?

# 518
Ей, Кауфланд пак ме спасиха. Трябваха ми дълги черни чорапи.(дамски)  Намерих последните 7 чифта за 8 лв. Много съм доволна! В Лидл не намерих такива, в Пепко чифта е 2.50 Wink

# 519

В Пепко има.

Пийк, вие с Долче се конкурирате Joy
Къде са тези чорапи, с червен етикет ли?

# 520
  • На изток от Ада
Не. Имаше в Лидл скоро 2 за 1лв и нещо.
Дева, мерси забравих да видя при нас има ли намаление.

# 521

Пийк, вие с Долче се конкурирате Joy
Къде са тези чорапи, с червен етикет ли?
Не, явно са били в някоя промоция скоро. Имаше дълги и къси чорапи ( за маратонки) , 7 чифта по 8 лв. Имаше 3 цвята  в комплект и само тези бяха едноцветни.

# 522
Аз съм виждала магическа гъба в Кауфланд, при гъбите. Освен да са я махнали. 🤔

# 523
  • София
Някой имал ли е проблем с връщане на уред, който не отговаря на очакванията му, тоест не поради дефект?
Знам, че по принцп политиката им е да връщат и заменят без коментар, но все пак да попитам. Има ли вероятност да ми откажат? Уредът е купен преди три дни.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 02:39 от passion

# 524
Последните няколко пъти не забелязвам магически гъби. Но...нашето мини филиалче не е ориентир какво има по другите филиали. 😁
Дева, не...няма конкуренция 😛 Моите чорапи бяха 10 чифта за 1,80 лв (общо)! 😁 Но и Пийкок е улучила добра цена!
Пийкок, все забравям да погледна по-добре мъжките чорапи от ПА в Лидъл- но отдалече забелязвам, че има и черни. По около 1,50 лв са, не знам как са като плътност, но изглеждат добре. В по-малкия номер мисля, че ще се вмести и жена с не много миниатюрно краче.
Кажете...тези микрофибърни кърпи Долли за стъкло можете ли поне на снимка да ми ги покажете..поне да оплакна оченца😁 и да кажете толкова ли са страхотни? Постоянно няма от тях при нас, а е заринато със зелените, които се водят мултифункционални? 🤔🤔
Днес си взех десетина намалени моцарели, инка 😝, зехтин К-класик нямаше, храна за хамстерите, комплект за почистване за 3 лв, микс от салатки за 45 ст, зелен лук по 20 ст, печурки 500 гр за 1 лев, гъби кладница за около лев опаковката, мляко, зелена кърпа Долли и най-накрая Медикс за ВЦ с ябълка и мента. 😁 Толкова бях устремена да купя от инката в буркани, че изобщо не погледнах дали и при нас има намалена разтворима цикория...🤣 Преди да вляза в магазина е имало намаления и на ягоди и боровинки- по 50 ст и 80 ст тарелката, както и коприва по 50 ст за пакет...аз заварих само етикетите. 🙂
Фиксита вече нямало...или поне при нас са свършили...Жалко, детето искаше една Детелинка...но както и да е, щом няма, ще се примири.
Купих и тази консерва скумрия, но за пореден път...не мога да видя нито етикет, нито други бройки??? Преди пак така съм купувала по 1-2 зарязани бройки...и пак нямаше етикет и други наличности...

И върнах този "уред" за рязане...намален на 5,99 лв, обаче изобщо не реже, а само "дъвче"...На Информация веднага ме питаха с усмивка "Не реже ли?", та явно не съм първата, която го връща. 😅 Жалко, майка ми много искаше нещо такова, но просто не става. Ама изобщо. Не очаквах обаче, че може да е чак толкова зле...

Не съм имала проблеми при връщане. Само една доста разговорлива служителка ме е питала чат-пат защо връщам/има ли дефект и е проверявала какъв, ако кажа, че има дефект...обикновено връщат пари и дори не гледат. Същата служителка ми е предлагала и да проверя дали има налични и още бройки, за да си взема друга, ако искам...🙂  Но никога не си е позволявала да ми откаже връщане. Виждала съм да отказват връщане само на хора, които нямат касова бележка.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 04:21 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт