КАУФЛАНД - тема 55

• 45 404
  • 781
  •   1
Отговори
# 555
А намалена ли е още тази цикория? Онзи ден бях и забелязах да взема даже изобщо не минах през щанда с кафето.
Преди време в брошурата имаше стафиди с шоколад,къде стоят тези стафиди? Никъде не ги откривам.

# 556
При нас стоят срещу вафлите, в близост до шоколадовите яйца, дъвките, желирани бонбони, шоко топчета и други подобни.

# 557
Мда, в Лидъл правят въртели вече ,когато искаш да върнеш нещо .
Аз имам Мултикукър но някак не ме надъхва ,2 пъти съм пекла хляб в него и вече е в кутията прибран .... та се чудех и с това нещо да не се случи така

# 558
Зависи колко човека се очаква да изхраниш с този уред. За двама, които не прекаляват с яденето, е добре. В смисъл, че по 2 бутчета и по кило картофки няма как да се получи за двамата едновременно.
За по-голямо семейство е алтернатива за редки случаи на малък порцион, т.е. порция за хлапе/възрастен, когато няма нищо готово и бухнеш едно парче наденица с шепа картофки.
И става само за "суха" храна.

# 559
  • На изток от Ада
Аз имам и мултикукър на Инстант пот, много съм доволна почти изцяло пенсионира другите тенджери, бързоварката на Тефал.
А и фурната а фраера на Инстант пот
Но не на цяло са пенсионирани.
За хляб имам хлебопекарна, рядко я ползвам но все пак.

# 560
Долче, да не заля маратонките със зехтин? Dizzy Face
Аз не знам дали изобщо ще ходя тази седмица. Нищо не ме впечатли.

# 561
Здравейте,

миналата седмица бяха пуснали на промоция грил тиган с капак Brio на цена 25 лв.
Успя ли някой да си го вземе? Някакви отзиви?
А ако някой случайно е взел повече от 1 и сега да му се продава (за София става въпрос) Simple Smile ?

Благодаря.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 09:06 от azgar

# 562
На предната промоция взех такъв тиган , много съм доволна,  капака не съм го ползвала и може би няма да го ползвам но грил тигана е чук
Здравейте,

миналата седмица бяха пуснали на промоция грил тиган с капак Brio на цена 25 лв.
Успя ли някой да си го вземе? Някакви отзиви?
А ако някой случайно е взел повече от 1 и сега да му се продава (за София става въпрос) Simple Smile ?

Благодаря.

# 563
Долче, да не заля маратонките със зехтин? Dizzy Face
Не, едни обувки от Декатлон...😄 Те се оказаха много устойчиви на зехтин, добре че бях с тях, а не с маратонките.😃 Вече ще трябва да се оглеждам как са оставени бутилките наоколо, че да не се повтаря тази случка...
Аз ще си чакам по-големите съдове за водна баня. 🙂

# 564
Долче, ти по колко купи зехтина?
Че аз все пак ходих, мама ми написала един дълъг списък, нямаше как. Simple Smile
И погледнах техния зехтин, май 8 лв. беше.
Ние не го ли взехме по 7?

# 565
Дева, до вчера беше намален на 6,99 лв/750 мл. Редовната му цена е около 8,99 лв мисля...Много ми харесва зехтинчето, заредихме с 5 бутилки. 😍

# 566
Ясно. Но днес не е 6.99.
И аз щях да взема, Долче.

# 567
  • На изток от Ада
Няма Цикория при нас.

# 568
Някой случайно да е купувал алпийски сакъзи разсад? Какви цветове са?

# 569
Ясно. Но днес не е 6.99.
И аз щях да взема, Долче.

Струва ми ли се, или са вдигнали цената на зехтина? Конкретно този от тазседмичната промоция.

Общи условия

Активация на акаунт