КАУФЛАНД - тема 55

• 45 368
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
Аз имам вълнени топки от предишната промоция.
За първи път ползвам такива и не мога да направя сравнение с други.
Един път само засякох дали намаляват времето на сушене - беше с десет минути по-кратко от времето на програмата. Самата програма си пренастройва времето понякога, явно ако засече някой по-влажен подгъв или нещо подобно.
Ако не извадя дрехите веднага след като извърти, никакви топки не могат да ги спасят от намачкване.
Като цяло съм доволна - не тропат, а и става весело, когато от някой ръкав току ти се изтърколи вълнена топка.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 14:44 от Дидичка

# 616
Единственото което ме интересуваше от Кауфланд и за което минах през магазина бяха бананите вчера. С мъжът ми от няколко години пием смути от различни сезонни  плодове всеки ден и бананът някак омекотява вкуса. Дори не съм разбрала че е до 5 кг на домакинство. Беше бой направо. Направи ми впечатление че има много разкъсани чепки и много единични банани но не се сетих защо. На касата се оказва че имам 5 кг и 200 гр. Едва след като платих касиерката отбеляза, че имало ограничение. Вероятно е трябвало да махна един банан но пък от друга страна явно за един банан  би било дребнаво. Затова са ме пропуснали.

# 617
  • Sofia
Картите могат ли да се сканират в магазините вече?

# 618

И аз това щях да питам.
И купона дали някой е ползвал за дезодоранта?
Че чак след работа мога да мина през магазина.

# 619
  • На изток от Ада
Топки за сушилня ми трябват за яквтата. Благодаря, че казахте за тях! Аз на бързо гледах брошурата.

# 620
  • Бургас
Рол она или дезодоранта е по хубав?

# 621
  • София

И аз това щях да питам.
И купона дали някой е ползвал за дезодоранта?
Че чак след работа мога да мина през магазина.

Само аз ли не мога да си регистрирам карта? Като ми изпрати код ме връща в началото.

# 622
Имаше някакъв проблем предполагам, наложи се три кода да въведа, докато се получи.

# 623
  • Бургас
Току що без проблем си взех рол она. Сканира се картата и готово!

# 624
  • София
Имаше някакъв проблем предполагам, наложи се три кода да въведа, докато се получи.

Аз сигурно 15 вкарах и не става

# 625
Топки за сушилня ми трябват за яквтата. Благодаря, че казахте за тях! Аз на бързо гледах брошурата.
Тези топки дали могат да се използват и в пералня /нямам сушилня/?🤔

# 626
  • На изток от Ада
Тези топки дали могат да се използват и в пералня /нямам сушилня/?🤔
Смятам че да. Но... На слаба температура. Някой слагат топки за тенис. Не намерих, сигурно до Джъмбо трябва да ида.

# 627

Да, сканират се под ПИН-пада на ПОС терминала.

# 628
Картите са дигитални, в приложението, така ли?

# 629
Да.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 15:10 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт