КАУФЛАНД - тема 55

• 44 813
  • 781
  •   1
Отговори
# 645
Точно така Hands V , за събота и неделя. След няколо дни - пак.

# 646
  • Бургас
Аз имам 7 точки.
Когато активирах картата ми изписа 5 точки.
Взех си рол она с ваучера и 5точки.
Сега са ми дали 7.

# 647
Другата седмица ще атакувам Лидл. Има зехтин Примадона и разни други неща. Simple Smile

# 648
Примадоната е на тази цена сигурно от поне 2 седмици.

# 649
Така ли? В новата брошура е.
Иначе аз така и не се сещам да я търся на място.

# 650
Дева, до 10.04. е намален зехтинът Примадона. Заедно с маслините Каламата в буркан и другите неща от "Сваляме цените"...😉 Аз ще атакувам маслините😁
Ще ме накарате и аз да го сваля това приложение.🙂

# 651
Долче, сваляй, далавера да има 😎😄
Така ли? В новата брошура е.
Иначе аз така и не се сещам да я търся на място.
Абе то е от една акция "Сваляме цените до 50%", ако имаш лидълското приложение, можеш да ги разгледаш всичките, има изгодни неща, до 14.4 са повечето. Но не Лидъл+, а другото.

# 652
Момичета, какви са тези карти че съм пропуснала?
Аз в последно време в КФ и Лдл купувам банани само по 2,99. Но не ходя на затваряне че да хвана вечерни намаления. За мен разликата от лев е доста осезаема.
Четох че обсъждате топки за сушилня. Днес видях такива на Jusk, - специални предложение, комплект от 3 за 4 лв. Сори ако не е по темата, но 12 в Кф  срещу 4 в Юск са голяма разлика в цената. За качеството не знам.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 09:14 от _re_ge

# 653
  • София
re_ge Голяма е разликата между тези топки и вълнени, в полза на вълнените. Аз имам вълнени от Юск, купени на разпродажба. Преди това ползвах гумени. Препоръчвам вълнени! Не се купуват всеки ден.

# 654
А някой може ли да каже има ли разлика в прането като пуска сушилнята с тези топки и без тях?

# 655
Момичета, какви са тези карти че съм пропуснала?
Сваляш приложение в телефона и на касата чекираш дигиталната карта при плащането. Имат ги и Лидъл и Билла. Не зная как ще е при Кауфланд, но при Лидъл постоянно има оферти с намаления само ако използваш картата, отделно след всяко чекиране получаваш да триеш скреч карта и може да спечелиш някакви купони за отстъпки. Аз си го ползвам.
При Билла няма скреч награди, просто са допълнили физическата карта с дигитална.
Ето от тук се сваля Кауфландското, също и може директно от Гугъл плей:
https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/uslugi/app.html

Ето и за Лидъл:
https://www.lidl.bg/lidl-plus

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 08:47 от Lemy

# 656
Леми, аз ползвам Лидл+, обикновеното приложение го нямам, затова сега видях Примадона-та.

# 657
  • Sofia
Вчера ходихме в Кауфланд, картите могат да се ползват и на касите за самообслужване. Не съм ползвала купона, тъй като дезодоранти не използвам - дано има по-интересни и персонализирани купони..ноо имаше добри намаления.
Какви са тези вечерни намаления в Лидл - за пръв път чувам.

# 658
Аз пък не успявам да активирам карта, свалих приложението, въведох си регистрацията, заявявам карта, изпраща ми код, въвеждам го и ме връща в начална страница на приложението, многократно повтарям с кода, но не става, пробвах да деинсталирам приложението и да го инсталирам наново, пак същата работа.

# 659
Свалих приложението, имам купон за виенска шунка слайс, намалена с 1 лв.

Общи условия

Активация на акаунт