КАУФЛАНД - тема 55

• 44 405
  • 781
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Имам регистрация в Кауфланд. Изпраща ми код, въвеждам го и ми изписва, че при редактиране е възникнала грешка. Но не изпраща нов код. При вас така ли е?

П. П. От втория път стана. Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 12:47 от Amiamo

# 721
Снощи от сайта на Кауфланд+ като кликнах върху "Приложението на Кауфланд"... 😃 Ама, писах им, не са отговорили още, доколкото виждам...
Скрит текст:

Софи, актуален е:
Скрит текст:

# 722
Направих пазар тази вечер..
Комплектите на Бенетон са много добри,  и чаршафите с ластик също, за пръв път виждам и от промоционалните батерии Варта, и от тях взех 2 опаковки да има 🙂
Яйцата не съм гледала,  но случайно мернах L размер , 10 броя -2.89 лв. , ако не се лъжа..
Не се сетих обаче за картата☹️
Да видя колко точки ще са 150 лв.😉

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 00:03 от Sofi_to

# 723
Най-накрая си имам приложението на Кауфланд. 😁 Свалиха ми го от друго място...Забавното е, че в Google Play Store сега хем ми пише, че не е достъпно за моята държава, хем има опции за отваряне и деинсталиране...😅
Междудругото, отговориха ми много адекватно и от Кауфланд с възможни причини и дори с прикачен файл как евентуално мога да си разреша проблема. 🙂 Доволна съм!
Колко време преди Великден пускат кори с бели яйца, а и с яйца с размер поне М?🤔🤔

# 724
Тези бурканчета много ми харесаха

# 725
Каква е цената им?

# 726
Под 6 лв бяха общо за трите

# 727
Тези бурканчета много ми харесаха

На "трепко" има подобни 4 за два лева. Според плана за инфлацията сега трябва да са 4 за 2 евро

# 728
Благодаря на всичко за споделеното за това приложение. Свалих и инсталирах. Но прекалено много въпроси и задваше. Чак за адрес, за дата на раждане, брой деца, всичко това за една карта. При условие че рядко купувам неща от такива приложения щото от лилд каквото ми е било със скретч карта, винаги е неналично.

# 729
  • Пловдив
Сега гледам в приложението ципурата е 12,99. В брошурата 13,99...явно това е целта Simple Smile  Хм...калмарите обаче са на същата цена.

# 730
Брошурата е отпечатана преди сигурно седмица, докато приложението е актуално. И преди се е случвало да намаляват продукти спрямо цената от брошурата, както съвсем наскоро с марулята.

# 731
  • София
Интересно! Вчера приложението не ме пита за брой деца. Simple Smile

Аз търся кора с 30 бр. яйца, размер L. В краен случай ще се задоволя с M.

# 732
Аз не съм попълвала брой деца. И нещо друго май не попълних.

# 733
Здравейте току що се връщам от Кауфланд Бургас там най любезно на касата ми казаха че това приложение било все още тестово и само за служители, не за клиенти за мое съжаление защото при регистрацията ми честитиха рожден ден хихихих със кпон  шоколадови бонбони  за 1ст ,през май щяло да заработи активно.

# 734
Нещо не ми се вярва. Пиши на Кауфланд да ги питаш. Прати им и скрийншот на купона.
Реге, тези неща за семейството, адрес и тн. не са задължителни да се попълват.
Я да ви питам ако знаете, при използването на дигитална Била карта, има ли онлайн касови бележки, както при Лидъл+?

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 12:23 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт