КАУФЛАНД - тема 55

• 44 780
  • 781
  •   1
Отговори
# 705
# 706
За Димитровград не дават да се сканира Кауфланд карта, ще може след 16 май, така ми казаха на касата.
Имам купон за шунка, не съм го използвала, но просто от любопитство поисках да сканирам и ме върнаха.

# 707
  • София
Вчера след 18ч. ходих до Кауфланд за яйца, бяха изкупени. Не знаеха дали днес ще има. Тази сутрин преди работа минах, имаше доста  яйца. Добре са опаковани, но не може да се види дали са здрави. Жалко, че са S. Дано до Великден да заредят L.
В Кауфланд в Люлин 7  /оказа се, че е в 7-ми микрорайон, а не 6-ти/ще правят щанд за прясна риба.  ИП е на мястото на парфюми Raphela. И на паркинга ще правят нещо.

# 708
Много странно, Долче. Сега пробвах, пак на първо място ми излезе това приложение. Защо при теб го няма?
Отивам след малко, да трупам точки.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 709
И аз нямам такова приложение

# 710
Долче, единственото ми обяснение за липса на приложение е версията на Гугъл Плей...
Провери я и актуализирай ако е необходимо

mamma.com/MYlH/UUbAB.jpg[/img]

# 711
  • Пловдив
Ама приложение ли има? Изпуснах пак аз Simple Smile

# 712
  • гр. София
Може би телефоните на са ви съвместими с приложението. Потърсете в Гугъл Хром приложението и от там влезне в Гугъл  Плей.

# 713
Не знам какво си изпуснала, но и тази тема, и лидлската в момента са като IT свят. 😃

# 714
  • Русе
При нас тази сутрин нямаше яйца.
Къде стоят по принцип? Както преди около хладилните витрини с млечни и колбаси предполагам. Че аз от входа минах по "преките пътечки" и директно там отидох. Пообиколих, но не видях яйца.

# 715
Където седят обикновено яйцата бяха вчера при нас и имаше цяло пале.
Купих си и хубави сакъзчета за по 2,69./намалени с 40%/.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 11:54 от Пролетно цвете

# 716
Сканирах успешно картата на каса на самообслужване. Simple Smile
Не мога да видя какви точки имам, че нещо заби приложението. Но поне съм доволна, че става там.
Не погледнах за яйца, нямах план да купувам. Мама пак беше написала един ферман, няма да ѝ давам хартиени брошури повече. Stuck Out Tongue Winking Eye

Не знам какво си изпуснала, но и тази тема, и лидлската в момента са като IT свят. 😃

Ела в НМ. Grinning

# 717
При нас тази сутрин нямаше яйца.
Къде стоят по принцип? Както преди около хладилните витрини с млечни и колбаси предполагам. Че аз от входа минах по "преките пътечки" и директно там отидох. Пообиколих, но не видях яйца.
Нали ни подканят да им оценим магазинс? Ей сега ще го направя и ще съм крайна този път!
В Кауфланд Дружба питам касиерката къде са яйцата . Тя абсолютно заядливо " Ами на палети са! Стоят си при яйцата на палети ! Върнете се и ги вижте там! Щом са на промоция , НЯМА как да НЕ са заредени".
Явно ѝ приличам на абориген, влизащ за сефте в прекрасно зареденият им магазин. Викам си, дай в другия филиал по- спокойно, там ще проверя.
Питам на Ялта една служителка " Няма изобщо от тях. Днес не са ни носили изобщо!".
Ми, добре!

# 718
Проверих си точките, 8 бр. Simple Smile
Благодаря ви, че ме информирахте! Hug

# 719
  • София
Някой питаше дали комплектът с тенджери на Тефал става за индукционни котлони:

Скрит текст:

П.П. Сега обърнах внимание, че въпросът е за друг комплект.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 12:43 от passion

Общи условия

Активация на акаунт