КАУФЛАНД - тема 55

• 45 295
  • 781
  •   1
Отговори
# 75
Вярно изглежда има доста народ, който се затруднява да отсее зърното от плявата...
.....
Хартията ще е намалена за дълъг период, едва ли ще свърши за ден-два. Ще дозареждат. А откога е срамно човек да ползва т.х., нещо съм пропуснала? Събирайте си брошурки вместо това, докато ги има...Laughing

# 76
Соул, пропуснала си темата с тоалетната хартия, то стана нарицателно за началото на пандемията.

# 77
Тези големи опаковки не са ли от преди пандемията? Тогава никой не се впечатляваше от купуването им. Както писаха няколко човека по-горе, впечатлява не пазаруването, а грабенето до бой, кръв и смърт.

# 78
  • оттам, откъдето започва България
Сега се връщам от К. ( отидох да взема  прошуто кото-изненадващо ни хареса)

У дома отдавна си го  хапваме, тъй като много ни харесва. Често се случва да го купим с червен етикет. Видях, че от другата седмица ще е с малко по-ниска цена (има го в допълнителната брошура на Кауфланд).

# 79
Тези големи опаковки не са ли от преди пандемията? Тогава никой не се впечатляваше от купуването им. Както писаха няколко човека по-горе, впечатлява не пазаруването, а грабенето до бой, кръв и смърт.

Именно, отдавна са, но сензацията е от пандемията. Теб може, но виж във фейса какво става, да не видят пакет с хартия и хайде ..

# 80
Дени, може ли снимка на това прошуто кото?🙂 Веднъж видях в нашия Кауфанд и се потресох, толкова намачкана шунка слайс не бях виждала...🤔
Ние ще си завлачим до вкъщи 2 опаковки по 48 броя тоалетна хартия. 😃 Искам после да не се занимавам с купуване на този артикул за много време. 🙂
Малко да се посмеете на тема олио 🙂
Скрит текст:

Адалинд, специално за теб 😋
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 22:21 от dolce miele

# 81
Като повдигна темата, да кажа, че лидълските капсули (лилавите) не ми харесаха. Може обаче да се включа в играта на Costa (Лидл) и да зарадвам грозницата с пакет кафе. Да не ревнува от приятелката до нея, на която ще взема капсули от К Joy

# 82
Нормално е да си купиш промоопаковка т.х. Нищо необичайно няма. Стига да има къде да слагаш такива чували. Аз нямам и купувам пак промо, но малки опаковки, други видове.

# 83
Все си мислех, че лесно се прави разлика между пакет ТХ от 40 бр ролки и 40 стека олио, ама явно не е така...
ТХ няма срок на годност.Ние такава опаковка я използваме за малко повече от 6 месеца. Но дори 4 стека олио ще отидат на боклука в по-голямата си част, защото това са поне 24 литра олио /ако са по 6 бут. в стек, щото съм виждала и по 12 бутилки.../. А олиото си има срок на годност и не си представям кой ще търпи вонята на гранясала мазнина, само защото пари е давал...
Явно не е само въпрос на икономия, а и на лакомия.

# 84
Преди малко се върнах от К.
За олио не съм и гледала, не ползваме много.
Бях за захар,  имаше много...
Взех си една намалена Азалия 😄
И да дам инфо, мисля, че в темата за Лидл се коментираше,кога се зарежда, че никой няма да отиде на работа в 5-6 часа да реди стока ....
От скоро имам позната ,  която започна работа в К.
Работното и време е 22:00-06:00, 3-4  дни в седмицата,  да реди стока...🙂
От 06:00 предполагам започва да работи пекарната, както и зареждане на витрината за обслужване..🙂

# 85
Ползващите течен Ариел - как ви се вижда промоционалната цена от утре? Нямам спомен да съм давала 20 лева за туба, но не съм и купувала от години. Предпочитам прашният. Обаче отдавна не са го пускали на промоция, а изчерпах запасите. И сега се чудя какво да взема.
За втори път тази седмица ми се наложи да купя скъпо олио по 6 лева от кварталия магазин. Трябваше да правя кекс, пита, едни други бисквити, и първата бутилка замина. Тази сутрин се оказа, че няма с какво да си задуша ориза. Имам зехтин, но исках олио. Пратих детето до магазина и в главата ми се развиха едни сценарии.....Satisfied

# 86
Беше 30 лв. тази промоопаковка, 2*80.
Но аз не купувам за бяло течен.

# 87
Беше 30 лв. тази промоопаковка, 2*80.
Но аз не купувам за бяло течен.

За тези, които ще са 35 ли пишеш?
Аз за цветно бих взела, за бяло също ми свършва, но там задължително прашен.
Егати цените. Нямам спомен и колко съм давала за кутиите. Бях застъпила няколко и отдавна не съм купувала.

# 88
Да, за същите.
Те са бяло и цветно. Не може само едното.
Затова не купувам такава комбинация.

# 89
Да, за същите.
Те са бяло и цветно. Не може само едното.
Затова не купувам такава комбинация.

А че кой да гледа.....Не съм го разбрала това. Няма да купя и аз тогава.
Иначе питах за единичната туба дали са и много 20 лева. Ще се дава, то е ясно. Ще видя и по квартарните как вървят.

Общи условия

Активация на акаунт