КАУФЛАНД - тема 55

• 45 314
  • 781
  •   1
Отговори
# 90
  • София
За утре съм в чуденка дали да купя ТХ Фамилия, промо опаковката. От години ползваме само Milde, не знам как ще я приемат тази, Фамилия.  Цената е добра за бр. в опаковка.
Трябват ми само 2 кг.бяло  брашно, че ми свършва за хлебопекарната.  Искам да купя замразени планирани калмари. На добра цена са от утре, а ние ги харесваме много.

# 91
Извинявай, Полина, сега разбрах, че за единичната питаш. Според мен за 60 пранета са много 20 лв. Преди беше 16.
Аз за 20 си купувам Омо от Лидл, 100 пранета. И съм много доволна.

# 92
Извинявай, Полина, сега разбрах, че за единичната питаш. Според мен за 60 пранета са много 20 лв. Преди беше 16.
Аз за 20 си купувам Омо от Лидл, 100 пранета. И съм много доволна.

Няма за какво. Като нищо щях да се накича с две туби, а наистина не искам течен за бялото.
Върти ми се и на мен 16-17 лева кутията от преди. Пфу.

# 93
Аmiamo и ние сме жт години само на Милде и 2-3 пъти съм се изкушавали на промоции на Фамилия и Селпак и честно казано намирам голяма разлика🙂
И всеки път си казвам, че оставам вярна на Милдето, друга няма да взимам 😆
Но с тези растящи цени на всичко,  май ще взема от Фамилията , макар, че не съм точно за ТХ в момента (имам сигурно над 10 ролки от старата опаковка,  Милде,  разбира се😄)

# 94
За утре съм в чуденка дали да купя ТХ Фамилия, промо опаковката. От години ползваме само Milde, не знам как ще я приемат тази, Фамилия.  Цената е добра за бр. в опаковка.
Трябват ми само 2 кг.бяло  брашно, че ми свършва за хлебопекарната.  Искам да купя замразени планирани калмари. На добра цена са от утре, а ние ги харесваме много.

Мен лично Фамилията в пъти повече ми харесва, и откъм здравина, и откъм цена. Бонус като се отвори работи и като ароматизатор в стаята.

# 95
Дева, нямах предвид, че е странно да се купи промоопаковка с тоалетна хартия 48 бр.🙂 Или дори две. Т. е. писах ние какво ще вземем, не го обвързвах с това, което е писано преди моя пост (а гледам, че сте коментирали точно за нормално зареждане и презапасяване и едва ли не е излязло, че искам да кажа, че 2 промоопаковки са като 40). 🙂 Ние сме отделили място за Фамилията на единия балкон, една върху друга стоят двете промоопаковки и реално втората /като е отгоре/ не отнема място на ширина.

Скрит текст:
Това, което за един е нормално потребление на олио (примерно), за друг не е. Имам приятелка, която във фейсбук се смееше, пишейки как една бутилка олио им стига поне за месец. Обаче те през седмицата са на работа, не си носят на работа домашна храна, детето се храни в училищния стол, по-често вечер се хранят навън, отколкото вкъщи. И не правят никакви кексове и подобни. Олиото всъщност няма чак толкова кратък срок на годност. На нас поне никога не ни е гранясвало (имали сме макс по един стек от 6 бр- защото промоцията е била за стек, не за бутилка). Но ние използваме малко олио, защото използваме основно друг вид мазнина, не пържим и не правим често сладкиши.
Може ли да кажете прахът за съдомиялна същият грамаж ли е като таблетките? Как се дозира, има ли мерителна лъжичка в пакета?
И (според нашето домакинство) тоалетна хартия Фамилия е в пъти по-хубава от Милде. Обаче ние купуваме само бялата, защото с ароматизираната имаме проблеми /а и не обичаме да ни мирише чак толкова/. 🙂 На мен ароматизираната Фамилия ми се струва по-тънка от бялата, по-различна на пипане...

# 96
А, за тоалетна хартия и аз не мисля да се редим още утре... 😃 Обаче ще се пробвам за зехтина (имаме 1-2 с.л. на дъното на бутилката 😄) и дано да има достатъчно адекватни количества от него.🤔 Че не ми се участва във "филм" като за олиото...🙄

# 97
От техните неща очаквам да дозареждат, ако нещо се изкупи.

# 98
Соул, дано да е така...🙂 И яйцата в кора по 15 броя са ми важни, за тях знам, че не трябва да разчитам, че ще има през втората половина от седмицата...😄

# 99
Долче, эт показаният зехтин К-  класик Ли ще взимаш..

# 100
Софи, да. 🙂 Тъкмо имаме нужда.

# 101
Извинявайте, някой има ли този апарат или да е коментиран?
Измерва ли точно?

и този екстрактор

# 102
Долче, изобщо не съм имала предвид теб за ТХ.
Някой направи забележка, че сме се подигравали на хората, които купуват голяма промоопаковка. А това не е вярно, по принцип.

# 103
Долче, изобщо не съм имала предвид теб за ТХ.
Някой направи забележка, че сме се подигравали на хората, които купуват голяма промоопаковка. А това не е вярно, по принцип.

Нямах предвид форума да се е подигравал, а в социалните мрежи и обществото като цяло цари такъв хейт, та в този ред на мисли се изказах така.

# 104
А, добре! Изяснихме се, значи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт