КАУФЛАНД - тема 55

• 45 365
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
И аз нямам къде да държа големи опаковки с ТХ и вземам макс пакети с 8-10 ролки. И за срам-днес бяхме останали без нито една ролка,та купихме една 4-ка от супера до нас. 😂
За олиото да ви кажа,виждах се с една приятелка,която работи в малък хранителен магазин. Та ми разказа как олиото им струвало 4,50. Шефката й видяла по ТВ истерията и им казала да го направят на 6 лв. Ами... нямам коментар! Глоби трябват за такива,но едва ли. Аз ползвам една бутилка почти месец,имам една цяла и една отворена. Като свърши,ще си купя пак една и така.

# 106
Долче,  извинявай че чак сега пускам снимка на прошуто кото ( наистина е малко разкъсано, но не ми пречи)
Скрит текст:

Понакъсаните парчета отидоха тук

# 107
  • оттам, откъдето започва България
Едва сега видях, че има и такава опаковка и промоцията е била до днес:
Ние обикновено купуваме от това, което е в брошурата на собствените марки за следващата седмица - стр. 7, долу вдясно - 150 г-3,29 лв.

# 108
Нищо ново под слънцето. И преди и сега боклука ИЗплува в мътната вода.
Скрит текст:

# 109
Да въведат ограничения. Лидл как могат.
И с олиото можеше да няма драма, ако даваха по 2 бутилки. И въобще този панаир, да се пазарува на едро с цел зареждане на магазинчета, да се пресече.

# 110
Дени, чудно изглежда творението ти 😍 А прошутото направо е в чудесно състояние, при нас преди са били сигурно 100% накъсани парчета...😃
Дева, то и аз нямах предвид конкретно теб, но реших, че може публикацията ми да е прозвучала двусмислено и затова уточних, че не е било коментар към твоите думи. 🤗
Как приготвяте патиците? За колко време? 
Скрит текст:
Досега пекох от промоционалните патици от 4,69/кг, при нас бяха все по 1,300 кг като тегло (не знам такива ли са по принцип). Пекох 45 минути под фолио (само намазана с много малко зехтин), после я обръщах периодично и заливах с "карамелен" сос, общо към 2 часа (заедно с първите 45 минути под фолио). Така нареченият карамелен сос си го изобретих😁 сама- малко зехтин, соев сос, сол, сокът от половин лимон, по малко кафява захар и сладко от боровинки, черен пипер. Вкъщи ми се мръщят защо не съм я опекла като пиле /а дори не са я опитали/- големи традиционалисти...😅

Дева, редовно виждам подобни гледки- добре напълнени колички само с един вид артикул...

# 111
  • гр. София
По темата за олиото в събота отивам към 13.00 ч.  на пазар в Кауфланд и хоп започнаха да пристигат палети с олио. Нямаше никаква истерия хората не очакваха. Взех си 5 бутилки, но аз така си правя да си имам не мога все за олио да мисля.

# 112
  • shumen
Да,от Шумен съм,но отдавна няма маслобойна.
Аз си набелязах някой неща от утре,но не знам дали ще мога да стигна до К тъй както ми е зле.

# 113
Може ли да кажете прахът за съдомиялна същият грамаж ли е като таблетките? Как се дозира, има ли мерителна лъжичка в пакета?
1,8 кг е прахът, дават го за сто дози за нормално замърсени съдове.
Няма мерителна лъжичка, аз го пресипвам в почистено пластмасово шише от мляко например и от него дозирам в миялната.

# 114
Долче, това за карамеления сос е идейно, адмирирам. Hands V Само зехтин не знам за какво й е на зверски мазната патица.

# 115
  • Русе
Да,от Шумен съм,но отдавна няма маслобойна.
Аз си набелязах някой неща от утре,но не знам дали ще мога да стигна до К тъй както ми е зле.
Фирмата се води шуменска, та за това го написах. После видях, че седалището е в Шумен, а производствения цех във Велики Преслав.

И аз ще купя 2-3 препарата - за ламинат, за пералня и Роли. Прах Бинго, нар и червено цвекло. В четвъртък праз.

Долче,прахът за съдомиялна го сипвам почти на око. Отделението е разграфено. Съответно за по-малко и по-чиста посуда сипвам до първата черта, за повече до втората. Не помня по колко мл. бяха разграфени. Съдомиялната ми е на село и не съм я ползвала отдавна. На праха би трябвало да пише дозировка. Вътре лъжица няма.

# 116
Iknik, Вики, благодаря! 🙂 Таблетките са 60 броя, а не съм чела дали пише, че могат да се делят /на практика могат/. Но прахът ми се струва по-лесен за дозиране като че ли.
Долче, това за карамеления сос е идейно, адмирирам. Hands V Само зехтин не знам за какво й е на зверски мазната патица.
Соул, изцедих последните капки зехтин, буквално, малко беше. А и част от мазнината падна като махнах фолиото (отдолу беше опакована с хартия за печене, а отгоре- с фолиото). Уж, за презастраховка, за да не изгори сосчето (но си права, спокойно става и без него). Карамеленото сосче се получи много приятно, а се усещаше и лимоновият сок- сладко-кисело беше. 🙂
В момента суша свинско контрафиле от Лидъл в кауфландския фрайър тип фурничка. Оказа се, че на програмата за сушене на плодове може да и' се регулира времето през половин час, а температурата през 5 градуса. 🙂
Скрит текст:

# 117
Сега чета обява в Маркетплейс, "продавам олио по 3 лв." Joy
Да се смееш ли, да плачеш ли?

# 118
Видях го и аз, някакъв майтап е, има линк към група за цената.

# 119
Да кажете как е "борбата" за зехтин...интересуват ли се хората от него и във всяка втора количка ли има от него... 😜

Общи условия

Активация на акаунт