КАУФЛАНД - тема 55

• 45 502
  • 781
  •   1
Отговори
# 420
 Аз го ползвам за паниране, също. Ама нямам къде да го държа, то един чувал Simple Smile

# 421
Пише, че съдържанат захар и сол, с неутрален вкус са за мене.

# 422
Здравейте, някакви отзиви за Еър Фраера от тази седмица....попрочетох назад, но не срещнах....

# 423
Здравейте, някакви отзиви за Еър Фраера от тази седмица....попрочетох назад, но не срещнах....
Имам го, доволна съм, достатъчно голям е, не залепва. За тази цена е повече от добър.

# 424
"Кауфланд - гаранция за качество"
Добре, че не казват какво качество ...високо или ниско Simple Smile ...ама ние си знаем Wink

# 425
Аз съм доволна от Кауфланд. Не от всичко, но съм си подбрала неща от всички категории продукти, които харесвам.

# 426
И аз така, купувам неща, които харесвам. Има избор. Част от персонала и клиентите не са ми приятни, но пък не може всичко да ми харесва. 😃

# 427
Аз съм доволна от Кауфланд. Не от всичко, но съм си подбрала неща от всички категории продукти, които харесвам.

Пакетираните неща за качествени ...държат и добра цена.
Обаче плодовете, месото, рибата ..

# 428
Зеленчуци, плодове, месо и риба купувам и съм доволна. А пък пилешко само от тях купувам. Не от витрината с обслужване.

# 429
Зеленчуци, плодове, месо и риба купувам и съм доволна. А пък пилешко само от тях купувам. Не от витрината с обслужване.
На това му се казва пазарна икономика ...всеки сам си преценява, от къде, какво и за колко ...Simple Smile

# 430
Аз много неща вече купувам от Кауфланд или Билла. А преди основно от Лидл пазарувах.

# 431
Че какво им е на плодовете/зеленчуците? Избираш си, на пазара не винаги разрешават.
За мен е голямо предимство, че пестя време. Всичко да ми е на едно място. Нямам време за пазари. И най-вече предпочитам на самообслужване, без диалози с продавачи.

# 432
И от плодовете и зеленчуците съм доволна. Само последния път не случихме на авокадо.

# 433
И аз не съм фен на говоренето с продавачи и предпочитам самообслужването. Да, понякога се случва не всичко да изглежда добре или пък нещо да го няма, но и до пазари и магазинчета за зеленчуци и плодове не мога да ходя ежедневно...Ако нещо не ме устройва, не купувам. 🙂

# 434
Да не казвам ти какви намаления уцелваш, Долче! Kissing Heart Благородно ти завиждам! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт