КАУФЛАНД - тема 55

• 45 501
  • 781
  •   1
Отговори
# 435
И аз се върнах към Кауфланд, имам чуденката, дали не си разменят Мениджър гадост с Лидл.
Преди доста неща, специално за месото говоря, бяха гадни в Кауфланд, сега е обратното 😀
Много вкусни неща ядохме тази зима, поркета купувахме не знам, колко пъти, имаше веднъж пълнено малко прасенце, беше великолепно, италиански пилета намирах ...

# 436
Ха ха, Дева, да. Напоследък често уцелвам големи намаления.😄 Купувам приоритетно много намалените плодове и зеленчуци, които ми харесат и на вид. Друга част са от промоционалните за седмицата. И почти не купувам на редовната цена...
Evhen, задължително купувам поркета като я намалят. И на мен ми харесва.
И тази седмица ли е в акция Медикс за тоалетна?

# 437
Нас още ни държи влага предишното гадно месо, и не купувам. Последният път имах коремни проблеми и от сьомга. С Лидълски продукти не се е случвало.

# 438
  • София
И аз съм доволна от Кауфланд. Но ли е приятно да пазарувам само във филиала в Люлин 6. Персоналът е много любезен и внимателен с клиентите. Винаги са ми съдействали. И намалени орхидеи си купих с любезното  съдействие на служители от магазина.
Във филиала в Банишора от години не съм ходила и няма да пазарувам там.
Утре мисля отново да посетя Кауфланд. Ходя сутрин и никакви стоки с намалени цени не откривам.

# 439
Леми, не съм имала проблем с месото, което ми изглежда ок на вид. Но и купувам доста малко неща от витрината им с обслужване /няколко вида месо и е рядко, свински черен дроб, бутчета- ако имат вид, ппнякога маслини/; нарязани филета и подобни изобщо. Какво беше месото, което те разочарова?

# 440
  • На изток от Ада
И аз хващам намалени плодове и зеленчуци. Един път банани за 0, 86ст, портокали за 0 50, моркови по 0,14 ст.
Днес взех моркови на кг по 25 ст, моркови в кутия 1 кг за 45ст, ягоди 250 гр за 1,20

# 441
  • shumen
И аз взех да пазаря по често от К,отколкото от Л.Киви и днес нямаше.

# 442
Долче, от насипната витрина, свинско, пилешко...

# 443
От тази витрина и на кофти маринована херинга съм попадала, замина директно в боклука. Нищо от витрината не взимам, освен маслини. Другите неща само вакуумирани, има много добри продукти.

# 444
Соул, ти на коя фирма харесваш опакованите неща?

# 445
За месо ли питаш, Леми?

# 446
Да, месо и разни месни неща.

# 447
Пилешко Coco Rico - филе, бутчета, мляно месо. Телешки бургери Шеф месар, вероятно и други продукти на марката са добри. Риби в тарелки - ципура, лаврак и други според наличността. Заек. От колбасите имаше едни чист етикет с намалено съдържание на сол, дали на КФМ бяха...преработени меса рядко купувам.

# 448
  • там където има винаги вятър
Че какво им е на плодовете/зеленчуците? Избираш си, на пазара не винаги разрешават.
.............

+ 1
 Обичам го, обичам го  Кауфланд Smile с това работно време. Отивам сутрин преди работа - плодове, зеленчуци - бол, никой още не ги е ровил. В последно време много ни харесват доматите и краставиците, като за сезона са Hands Plus1 Хора, тук-там.
 Всичко от там купувам, само месото - от месарница.  Намаления не хващам, но и никога не съм ходила вечер късно.

До него е Л... но с отварянето му в 8 часа сутрин Rage И нищо не мога да намеря, обикалям, обикалям, персонал да попиташ - липсва.

# 449
Цените в Кауфланд са по-добри, особено на ПиЗ.

Общи условия

Активация на акаунт