КАУФЛАНД - тема 55

• 45 486
  • 781
  •   1
Отговори
# 450
Намаленията вечер са само за някой филиали. На много стоки цените са изравнени с Лидъл. Не търся бизнес логика вече ... Особенно в България.

# 451
  • Русе
Долче, вашето "кафе" пак го заредиха в нашия магазин. И цената му е същата. Може да провериш и при вас(ако вече не си го направила).

# 452
Чудесна новина! 🙂 Ако се появи и при нас, ще заредя, за да са доволни вкъщи. 😃

# 453
Ох, много съм зле след нощна смяна. Ходих одеве и забравих за Есекс. Утре пак трябва да ходя.
Домати взех, маслини Каламата стафида. Ябълките от 95 ст. бяха свършили.
При вас има ли?

Долче, не съм гледала има ли го в нашия. Но погледнах лакочистителите, няма вече евтина Бевола.

# 454
Мисля, че имаше ябълки по 95 ст в Лидъл...Но тази седмица още не съм ходила до Кауфланд, може и там да има.🙂

# 455
  • Русе
Ох, много съм зле след нощна смяна. Ходих одеве и забравих за Есекс. Утре пак трябва да ходя.
Домати взех, маслини Каламата стафида. Ябълките от 95 ст. бяха свършили.
При вас има ли?

Долче, не съм гледала има ли го в нашия. Но погледнах лакочистителите, няма вече евтина Бевола.
В Русе трябва да има ябълки, щото тази вечер, прибирайки се от работа видях две жени, които тикаха количса пълна с торбички с ябълки. Чак пък толкоз хубави не са. Взех си вчера 1кг., но няма да взема повече. Някак си недоуздрели ми се струват. А иначе са едри и червени, като за снимка
Скрит текст:

# 456
  • На изток от Ада
Има я Инката

# 457
А и аз уважих инката. Не е лоша, а и аз не съм много придирчива към кафето, стига да не ми горчи.

# 458
Здравейте!Ако случайно има някой от вас фиксита за продаване или подаряване може ли да ми пише на лично?

# 459
В този ред на мисли,  дали са изкупени несесерчетата за фиксита?

# 460
Ама верно са го покрили К класик млякото, явно за да върви Вереята. Дразнят ме такива номерца.

# 461
  • София
Ето ги приборите на Tasty в нашия филиал (София–Младост):

Скрит текст:

# 462
Ама верно са го покрили К класик млякото, явно за да върви Вереята. Дразнят ме такива номерца.
При нас(Бургас Славейков) имаше от млякото К класик доволно, дори беше на редовна цена, но на касата излезе намалено.

# 463
При нас има, днес купих.

# 464
Мнения за Лед лентата?

Общи условия

Активация на акаунт