Запознанство в социалните мрежи-съвети

• 3 957
  • 56
  •   1
Отговори
# 15
  • Terra incognita
Ами спри да пишеш на жени в социалните мрежи. Това, в повечето се случаи, се тълкува като отчаяние.
Огледай се в реалния живот- на работата, в университета, приятелски кръг, фитнеса, приятелки на братовчедки.

# 16

Мда, и там е проблема с онлайн запознанствата. Визията е цар/крал или пък принц при такъв вид запознанство. Снимка със скъпа кола на заден план може и да позамаже високите изисквания към визията. От писане полза няма. И да пишеш и да не пишеш все тая.

# 17
  • SF
Момичетата, които са се регистрирали в същите сайтове, нямат нищо против момчетата да им пишат. Не всички, които са си направили профили в социалните мрежи, са отчаяни, както и не всички, които пишат в бг мама, нямат личен живот и искат да губят време, в четене и обсъждане на чуждите глупости.
Много клиширано започваш разговорите "Не можах да се въздържа да не ти пиша", ако момичето те попита защо си искал да се въздържиш да не й пишеш, какво ще отговориш? Трябва да имаш вариант да продължиш нещо, което сам започваш.
Освен това, всяка една от тях добре знае, че ти пишеш това на всички. 9 от 10 момчета им пишат, че не са могли да се въздържат. И 9 от 10 момчета не знаят как да продължат това досадно начало.

# 18
  • Terra incognita
Аз под социални мрежи рабирам Фейсбук, Инстаграм и прочее. Там далеч не всеки търси запознанство.
Вече ако говорим за специализирани сайтове, тогава е друго.

# 19
  • София
Първо на първо, е Брад Пит.
Второ, пак, подбирай си въпросите!
Като питаш: Може лида се запознаем?
Тя ще ти отговори: Може.
И оттам нататък какво?

# 20
  • Варна
С моят мъж се запознахме преди 8 години в сайт. Мен ме спечели грамотното писане, а него моята смелост да му звънна моментално с видео. Тогава беше ми написал нещо от сорта: "Здравейте, скайпът ми е Еди кой си, ще се радвам да се запознаем.".
Това беше третото съобщение, което получих, първите две бяха от сорта: "zdr, ko pr."
Искам да кажа, че не са нужни кой знае какво сценарии за запознанство в соц. мрежи. Но пишем грамотно, иначе летвата пада ниско.

# 21
  • Sofia
Все пак,не съм брат Пид! Simple Smile

На койо брат му?! Crazy

# 22
Съвет №1: Слагай интервали.
Како Сийке, Вие да не сте преподавател по Български език?

# 23
Мда, за такова писане си заслужава игнора.

# 24
За кое, по точно?
Покажете ми, Вие как го правите?

# 25
  • SF
Ти си права, че няма работещ, изпитан сценарий, който ако се следва, доказано нещата стават!
Има много хора, които ще ги огрее, само защото здр ко пр е техният начин на общуване и отсреща се е появил именно такъв поздрав. Особено, ако лепнат и едно "брато".
Други ще "вържат"  на  sex?
Момчето вероятно търси някакви по-креативни варианти, но лошото е, че ние каквито и умни фрази за начало на запознанство да му предложим, след нашите идеи, той ще трябва да си развие разговорите сам.
Аз съм била в ролята на подсказвач. Момичето буквално пишеше, каквото й диктувах. Ден-два по-късно нещата са се разсъхнали.

Кака Сийка е учителка по БЕЛ и само тя има право да пише грамотно. Аз съм математик. Ако искаш да ти реша някоя задача?
Мъка, мъка...
Добре, че не станах учителка по български, за да слагам сега и интервали...

# 26
За кое, по точно?
Да правя какво? Онлайн запознанства ли? Не се занимавам с такива неща.

Ами виж само как си написал името на известния актьор Grinning

Иначе съм разкарвала мъже заради неграмотност.

# 27
Най- добрия съвет е да си потърсиш момиче навън, в реалния живот. Доста по- голям шанс.

# 28
За кое, по точно?
Да правя какво? Онлайн запознанства ли? Не се занимавам с такива неща.

Ами виж само как си написал името на известния актьор Grinning

Иначе съм разкарвала мъже заради неграмотност.
Затова ли се хвана?
Не бъдете дребнава!

# 29
  • Terra incognita
Е, стига де! Брад е име, не роднинската връзка брат. Пише се Брад Пит. Брад- лично име, Пит- фамилия. Надявам се да го запомниш и да не се изложиш и на друго място. 😉

Общи условия

Активация на акаунт