Запознанство в социалните мрежи-съвети

• 3 948
  • 56
  •   1
Отговори
# 45
Всъщност хумора топи дистанцията, особено поднесен елегантно. Може да ги заинтригуваш със забавни закачки.
Може ли пример?
Не й пиши да се видите, а "Хайде да те бия на джаги!"

# 46
Всъщност хумора топи дистанцията, особено поднесен елегантно. Може да ги заинтригуваш със забавни закачки.
На колко години си spider1?
Забавна тема.
Дадени са много приятни съвети, ако действително се усвоят, вероятно ще има някакъв успех.
Подкрепям мнението, че грамотността и правилното изразяване, са много важен момент при започване на подобен род комуникации.
Успех на младежа!
Разбира се, че са важни!
Но, има прекалено критични хора, който не виждат по-далеч от носа си, за съжаление!
Никой не е идеален и съвършен!
Всеки е добър в нещо и лош в друго!
Благодаря ви
Лека вечер

# 47
Човек игнорира това, което не би понесъл.
За много хора неграмотността не е проблем, защото и самите те са такива.
Разни хора, разни идеали!
Търсете съвършените хора, ако има такива, разбира се.
Лека вечер

Да си възпитан, грамотен и културен не е признак на съвършенство, а нещо естествено и го имат много хора.
Като ходиш на училище, после в университет и четеш книжки - стават нещата.
Досега не съм виждала жена с висше образование, с престижна професия, четяща често книги да има за партньор неграмотник без образование. Обратното също е валидно.
Да вземем например една хипотетична ситуация. Ти не четеш книжки, едвам си завършил средно, не си в университет и не планираш да правиш такива щуротии,  не ходиш на театър, слушаш Азис, Галена и други такива същества. Срещаш момиче, което харесваш. Ама тя не слуша чалга, чете редовно, ходи на театър, учи и т.н.
Кажи ми сега ти с какво точно ще  я впечатлиш?
Как ще и привлечеш интереса? И да и го задържиш.

# 48
Аз ще опитам да пренебрегна това с Брад Пит 😂 въпреки, че ако си чатехме и ми го напишеш.. чата щеше да приключи😁😁 Може би им губиш интереса с неграмотност, сериозно.
На мен ми прави грозно впечатление как се изказа, че не пишеш на “красавици”, а на “нормални” момичета… демек ти дори не ги преценяваш като красиви, а си недоволен, че те игнорират 🤣
Ох, жени, какво да ги правиш Simple Smile
Лека вечер

# 49
  • София
Абе човекът може да не е грамотен и да не държи на грамотна. То нета е пълен с повече неграмотници така или иначе. Да си намери някоя според собствените нужди и възможности, а не да се прави на нещо, което не е, за да впечатлява жени, с които после няма да има какво да си каже.

# 50
  • Terra incognita
Това с грамотността му е най- малкият проблем на нашия герой Grinning
На всеки пост- лека вечер Grinning
Клишета на килограм. Тънкообиден. Дори не знаем как изглежда. Айде, няма да продължавам, че пак ще се засегне.

# 51
  • Sofia
Абе човекът може да не е грамотен и да не държи на грамотна.

Това, ако е така, то сериозно е объркал форума. Не съм забелязала повечето потребителки тук да страдат от липса на правописни умения, така че е съвсем закономерно една такава "подробност" да им прави впечатление. Да пише там ... в "Data.bg" – може да получи по-адекватни съвети. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 52
Абе човекът може да не е грамотен и да не държи на грамотна. То нета е пълен с повече неграмотници така или иначе. Да си намери някоя според собствените нужди и възможности, а не да се прави на нещо, което не е, за да впечатлява жени, с които после няма да има какво да си каже.
Аз съм програмист Simple Smile и мога да кажа, че пуснах тази тема, за да се позабавлявам.
Изкарахте ме неграмотен и невеж Simple Smile
Все пак, благодаря ви за безплатното забавление!
Желая ви всичко добро Wink
Имам и красива приятелка Simple Smile
Лека вечер

# 53
  • София
Е, ако пускаш теми с такива цели, може и да не си неграмотен и невеж, но пределено си прост Joy

Лека вечер Wink

# 54
Аз съм програмист Simple Smile и мога да кажа, че пуснах тази тема, за да се позабавлявам.
Изкарахте ме неграмотен и невеж Simple Smile
Все пак, благодаря ви за безплатното забавление!
Желая ви всичко добро Wink
Имам и красива приятелка Simple Smile
Лека вечер

Е да де, така ще кажеш след като не ти харесаха някои постове.
Ама ако искаш пиши, че си и принц на някоя държава, нас не ни бърка това. Ти не лъжеш нас, лъжеш себе си.
Успял щастлив човек с красива приятелка няма да пуска такива теми. Капиш?

Клишета на килограм. Тънкообиден. Дори не знаем как изглежда. Айде, няма да продължавам, че пак ще се засегне.
О да, и  на мен ми досади с това лека вечер.
Викам си тоз няма ли да заспива вече Joy

# 55
  • Terra incognita
Ей, голямо фръцкане. Ся разбра ли защо,не ти връзват? Ако не си- върни се назад да четеш, ама повече наблегни на своите постове.

# 56
  • Down south
Е, поне знаем
Цитат
Не пиша на много красиви момичета,по скоро на нормално изглеждащи!
Все пак,не съм брат Пид!
Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт