Запознанство в социалните мрежи-съвети

• 3 961
  • 56
  •   1
Отговори
# 30
Е, стига де! Брад е име, не роднинската връзка брат. Пише се Брад Пит. Брад- лично име, Пит- фамилия. Надявам се да го запомниш и да не се изложиш и на друго място. 😉
[/quote
Хора, много сте критични!
Добре, Брад Пит!
Благодаря другарко Vicky Paylor Simple Smile
Taylor,пардон Wink

# 31
  • SF
Spider1, а за какво да се хванем? Ние не те познаваме, за да знаем, че си грамотен.
Имай предвид, че момичетата, на които пишеш онова "Не можах да се въздържа да не ти пиша", също нямат много, за което да се хванат.
Ако ти направи впечатление, че пишат грамотно, че се изразяват добре, направи им комплимент, а не ги питай дали не са учителки по български? Не е най-оригиналният въпрос на света.
Ако ти каже, че би искала да посети Париж, столицата на Франция, не я питай дали не е учителка по география.

# 32
Spider1, а за какво да се хванем? Ние не те познаваме, за да знаем, че си грамотен.
Имай предвид, че момичетата, на които пишеш онова "Не можах да се въздържа да не ти пиша", също нямат много, за което да се хванат.
Ако ти направи впечатление, че пишат грамотно, че се изразяват добре, направи им комплимент, а не ги питай дали не са учителки по български? Не е най-оригиналният въпрос на света.
Ако ти каже, че би искала да посети Париж, столицата на Франция, не я питай дали не е учителка по география.
А знаете ли, колко момичета пишат неграмотно?
Това означава ли, че трябва да ги игнорирам?

# 33
  • SF
Ми... лично аз бих.

# 34
Да, затова казах, че хората сме различни.
Не съдя хората по правописа, а какви са те всъщност! Има хора, който имат перфектна визия и правопис, но са боклуци! Има хора, който са простовати и с много лош правопис и са страхотни, като хора!

# 35
  • Terra incognita
Човек игнорира това, което не би понесъл.
За много хора неграмотността не е проблем, защото и самите те са такива.

# 36

Затова ли се хвана?
Не бъдете дребнава!
Не е дребнавост. Подобното привлича подобно.
По твоята логика трябва да си хвана някой завършил само трети клас, че да не съм дребнава.
Ако съм някоя ромка, може.
Ама не съм.
И отсреща може да си пишеш с жена, която не е неграмотна и със сигурност не би излязла с неграмотен.
Че как да изляза с неграмотник примерно. Книги не чете. За какво да си говорим. Или чакай, само секс ще правим.
Правописа говори много, ама много.

# 37
Аз ще опитам да пренебрегна това с Брад Пит 😂 въпреки, че ако си чатехме и ми го напишеш.. чата щеше да приключи😁😁 Може би им губиш интереса с неграмотност, сериозно.
На мен ми прави грозно впечатление как се изказа, че не пишеш на “красавици”, а на “нормални” момичета… демек ти дори не ги преценяваш като красиви, а си недоволен, че те игнорират 🤣

# 38
  • Sofia
Не съдя хората по правописа, а какви са те всъщност! Има хора, който имат перфектна визия и правопис, но са боклуци! Има хора, който са простовати и с много лош правопис и са страхотни, като хора!

Погрешно мислене... Тук съвсем ме "изгуби".
Напротив, грамотността и умението за колоритен изказ говорят много за същността на един човек.

# 39
Човек игнорира това, което не би понесъл.
За много хора неграмотността не е проблем, защото и самите те са такива.
Разни хора, разни идеали!
Търсете съвършените хора, ако има такива, разбира се.
Лека вечер

# 40
  • Terra incognita
Губи ги с това, че е нескопосан. Само клишета и тъпотии ръси. Препоръчвам да започне да чете художествена литература.

# 41

Погрешно мислене... Тук съвсем ме "изгуби".
Напротив, грамотността и умението за колоритен изказ говорят много за същността на един човек.
Не съм на същото мнение, но все пак уважавам мнението ви!
Лека вечер Simple Smile

# 42
  • София
Много малко съм ползвала социални медии с такива цели, но след като не можеш да ги впечатлиш с външност (което е основен критерий на такива места), трябва да те бива в общуването. Не се отказвай след първото изречение, на което не получиш отговор. Задавай конкретни въпроси. От колко си висока, до обичаш ли червено вино, въпросчета, които изискват бързи и кратки отговори, за да напипаш оттам някоя тема. Огледай профила, виж как е облечена, подсказа ли видът й нещо за интереси, хобита. Можеш да вкарваш комплиментчета от рода на "червено много ти отива". Говори и за себе си, какво харесваш, с какво мислиш си интересен. Чувството за хумор не всеки го има, и понякога тъпите майтапчета, които си копирал отнякъде, имат обратен ефект. Моето впечатление е, че не е нужно да си Шекспир в чата, просто да говориш повечко и да показваш жив интерес. Пък където не става, не става. С повечето няма да стане.

# 43
Много малко съм ползвала социални медии с такива цели, но след като не можеш да ги впечатлиш с външност (което е основен критерий на такива места), трябва да те бива в общуването. Не се отказвай след първото изречение, на което не получиш отговор. Задавай конкретни въпроси. От колко си висока, до обичаш ли червено вино, въпросчета, които изискват бързи и кратки отговори, за да напипаш оттам някоя тема. Огледай профила, виж как е облечена, подсказа ли видът й нещо за интереси, хобита. Можеш да вкарваш комплиментчета от рода на "червено много ти отива". Говори и за себе си, какво харесваш, с какво мислиш си интересен. Чувството за хумор не всеки го има, и понякога тъпите майтапчета, които си копирал отнякъде, имат обратен ефект. Моето впечатление е, че не е нужно да си Шекспир в чата, просто да говориш повечко и да показваш жив интерес. Пък където не става, не става. С повечето няма да стане.
Благодаря ви, за изчерпателният  съвет и че отделихте няколко минути за мен.
Лека вечер

# 44
  • Down south
Всъщност хумора топи дистанцията, особено поднесен елегантно. Може да ги заинтригуваш със забавни закачки.
На колко години си spider1?
Забавна тема.
Дадени са много приятни съвети, ако действително се усвоят, вероятно ще има някакъв успех.
Подкрепям мнението, че грамотността и правилното изразяване, са много важен момент при започване на подобен род комуникации.
Успех на младежа!

Общи условия

Активация на акаунт