Добра ясновидка в София

• 1 067
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте! От известно време чета форума и днес реших да се обърна с молба към вас. Накратко: през последната година ми се случиха негативни неща в личен, професионален, семеен и любовен план. Откакто се разделих с приятеля ми, бяхме заедно няколко години, сякаш вече в нищо не ми върви. Семейството му се държеше лошо с мен откакто се видяхме, без някаква видима причина. Отначало не отдавах внимание на това, тъй като животът ни не зависеше по някакъв начин от тях, но с времето започна да ми прави впечатление, че около тях имам главоболие, излизаха ми обриви и т.н. В края на краищата, връзката ни приключи, заради тях и тъй като оттогава всичко около мен върви стремглаво надолу, реших да поискам помощ от вас. Знам, че всички тези неща могат да нямат връзка помежду си, но бих била благодарна ако ми препоръчате някой, който лее куршум/восък, чисти магии, или каквото смятате, че би било подходящо, че да си възвърна поне част от енергията и добрия късмет.

# 1
  • София
Здравей, не знам до колко ще ти помогна, но като за начало се опитай да мислиш положително. Мисли, че това е само такъв период и мнозина преминават през него, че всеки човек е урок, че ти предстои нещо хубаво, мисли и го вярвай.

Ако си от София.. бих ти препоръчала да посетиш Руската църква, да си напишеш съкровени желания, идващи от ума и сърцето.. и да ги пуснеш. Ще се случат с времето.

Раздели за съжаление се случват.. Опитай се да си направиш "вижън борд" - опитай се да си по-целеустремена, да насочиш мислите си на друго място.

Има един.. израз - "И това ще мине" и го вярвам, дай си и малко време. Вземи си цветя където живееш или котка - домашните любимци.. помагат в такива случаи.

Общи условия

Активация на акаунт