Отговори
# 105

" Разбра се, че Амине Гюлше,
която отвори фирма в Аташехир миналото лято,
 вече ще се изявява в областта на архитектурата
като интериорен дизайн"..- голямо криене е било
след като сега изтече информация
Sad

# 106
Привет, слънчеви момичета!

Има хабер за маминия хубавец от Бирсен!
Еми Kissing Heart се питаше, дали това е оригиналният плакат?!
Simple Smile

-----------------------------------------

Излезе постерът на филма "Ченгето Халюк"

Разкриха плаката на филма "Ченгето Халюк" с участието на Толгахан Сайъшман.

Излезе постерът на филма "Aynasız Haluk", продуциран от Han Medya, собственост на Tolgahan Sayışman. Филмът, режисиран от Bülent İşbilen и сценарий от Makbule Kosif, Gülsev Karagöz и Zafer Özer Çetinel, ще излезе на 29 април.

Erdal Özyağcılar, Algı Eke, Sarp Bozkurt, Öznur Serçeler, Mehmet Bozdoğan, Burak Serdar Şanal, Çağla Boz, Barbaros Dikmen, Aslıhan Karalar и Sera Tokdemir като гост-звезда, придружават двамата различни герои, изпълнявани от Толгахан Сайъшман.

Източник: Birsen Altuntaş 25 март 2022г.
https://www.birsenaltuntas.com/kultur-sanat/aynasiz-haluk-filmin … -yayinlandi/5354/

# 107

Грозденце, Софи, благодаря ви за благите вести, които сте ни донесли на днешния празник:  
Благовещение - празник на надеждата и вярата в доброто!
Нека има благи вести, здраве и добри дела.

Постерът на "Ченгето Халюк" определено ми хареса, а Толга е сладур. Пожелавам успех на филма и очаквам новата му продукция.

"Разбра се, че Амине Гюлше,
която отвори фирма в Аташехир миналото лято,
 вече ще се изявява в областта на архитектурата
като интериорен дизайн."- голямо криене е било
след като сега изтече информация
Sad
     Софи, ама то си е казано Толга и Амине да вървят "заедно" в различните области. Stuck Out Tongue Winking Eye Първо ложи на стадиона на "Фенербахче", а сега интериорен дизайн. Толга строи сгради, а Амине художествено ще оформя вътрешното пространство на сградите и помещенията в тях. Следва и сериал за съвместната им работа в областта на архитектурата.
     Да му мислят Грозника и албанската пиявица как ще опазят половинките си!

# 108

Flowers Bouquet ЕМИ* не мога да повярвам че двамата
не са се срещали повече след края на снимките..

# 109

Flowers Bouquet ЕМИ* не мога да повярвам че двамата
не са се срещали повече след края на снимките..

Софи, "скрити лимонки" са и Толга, и Амине, та малко трудно ще разберем за срещите им след сериала. Но тези съвпадения и демонстрираната вечна любов към половинките доста ме озадачават. Сякаш искат да убедят първо себе си, а после и другите, че в живота им не е имало и няма други любови.
     От толкова дълго време не бях попадала на статия за Амине, днес се изненадах, че пресата най-после я отрази.

Амине Гюлше: Месут е страхотен баща!

25.03.2022 15:44
Прелестната красавица Амине Гюлше е омъжена за Месут Йозил, един от звездните футболисти на Фенербахче. Великолепната сватба беше през 2019 г.
Двойката, която увенча брака си с бебе и взе дъщеря си Еда на ръце, често излиза на преден план с позите на щастието, които споделят. Публикациите в социалните мрежи на известния футболист Месут Йозил и съпругата му Амине Гюлше се следят с интерес.
Амине Гюлше беше забелязана в Етилер снощи. Гюлше, която излезе от център за грижи, разговаря с представители на пресата.
Заявявайки, че всичко е минало много добре, актрисата каза: "Искахме да прекараме време с момичетата днес. Ние се грижим за Еда. Утре ще навърши 2 години."
Репортер: "На кого прилича най-много дъщеря ви Еда?"
Гюлше каза: "Нашата дъщеря прилича на Месут. Иска ми се да приличаше малко на мен, но тя е копие на баща си. Дори, когато започна да говори тя първо каза „татко”. Те имат много добра връзка. Месут е страхотен баща..."

# 110
# 111
Здравейте, момичета!

"Животът е толкова кратък, че няма време за препирни, извинения, завист, търсене на отговорност. Има време само за любов и не повече от миг, така да се каже, за останалото."

Пожелавам ви слънце, добро настроение, положителни мисли, много усмивки и любов!

Излезе постерът на филма „Ченгето Халюк”

Uğur Alev
25.03.2022 г.
Беше представен постерът на филма „Ченгето Халюк”, в който играят звездни имена като Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar и Algı Eke.
Според новините на Birsen Altuntaş от TV100: Излезе постерът на филма "Aynasız Haluk", продуциран от Han Medya, собственост на Tolgahan Sayışman. Филмът, режисиран от Bülent İşbilen и сценарий от Makbule Kosif, Gülsev Karagöz и Zafer Özer Çetinel, ще излезе на 29 април.
Erdal Özyağcılar, Algı Eke, Sarp Bozkurt, Öznur Serçeler, Mehmet Bozdoğan, Burak Serdar Şanal, Çağla Boz, Barbaros Dikmen, Aslıhan Karalar и Sera Tokdemir като гост-звезда, придружават двама различни герои от Толгахан Сайъшман.

КАКВА Е ТЕМАТА НА „ЧЕНГЕТО ХАЛЮК”?
Халюк е комисар, който е загубил връзка с живота, откакто съпругата му взе сина му и го напусна, и се придържа към професията си. Той често нарушава правилата, докато обсебващо се опитва да хване престъпници. Затова в безопасност е известен с прякора Aynasız/Безогледален. Една от причините да получи този прякор е небрежният му външен вид, който Халюк напълно е поставил на заден план. Той не се интересува от критиките на околните.
 Докато живее по този начин, животът го отвежда на място, което никога не е очаквал. Той получава възможност да разбие престъпната мрежа, която преследва от дълго време. Но за това той трябва да се превърне в една от най-известните звезди на страната. Няма да е лесно да се превърнеш в бог от наднорменото си тегло, обемната стойка и занемареното си състояние.
Когато трансформацията му приключи, въпреки че животът на звезда нарушава равновесието на Халюк, той все още е герой в очите на сина си. Халюк се впуска в екшън приключение в престъпния свят с мениджъра Аслъ, която го подготвя за тази промяна. Романтика и любов ще последват в това приключение.

Източник: Cinemaximum

# 112

Flowers Bouquet ЕМИ* благодаря че сподели превода за Ченгето,
крайно време беше, позната история.. вярвам на Толга
че ще я изиграе по незабравим начин
както само той умее!

# 113

Софи, и аз се зарадвах, че успях да намеря резюмето на филма. Сега започнах да "навръзвам" отделните снимки, които Han Medya & Yapım пуска. Не се съмнявам, че Толга е дал всичко от себе си, за да изгради два различни типажа по незабравим начин. Дано филмът да има успех!
     Умението на Толга да пресъздава комични ситуации пролича още в "Сега и завинаги". Не са малко моментите, в които искрено се забавлявах с невероятния Ийт Козан. Ето един от тях:
     Толкова е самоуверен маминият сладур, Stuck Out Tongue Winking Eye че изпращаше Фатих да играе шах с чичото.  Обаче Нур така го "отсвири", Joy че горделивкото примигваше глупаво и не вярваше на очите си, виждайки гърбовете на двойката, тръгнала на вечеря.

# 114
Толга още ли е в Албания?
Филма ще е забавен и интересен. Ще си почакаме още докато го качат някъде.

# 115

Феми, Толга беше в Албания само за два дни. Трябва да си е в Турция, но не са го засичали никъде. Интервюта също избягва да дава.
     Съсредоточил се е в реклама на филма.
     Ние наистина не се знае кога ще можем да гледаме тази детективска комедия.  Аз за сега съм доволна, има богат снимков материал, ще има и промоция, ще можем да следим нашия красавец, пък ако успеем да се доберем и до филма - още по-добре.
    Арабските фенове са пуснали доста снимки от "Ченгето Халюк". Нямам идея откъде са се добрали до тях, Han Medya & Yapım тези дни пуснаха само постера.

# 116

Heart Eyes Красавеца стъпи на червения килим..

# 117

Heart Eyes Красавеца стъпи на червения килим..

Софи,

Хубавец мамин сладък!

# 118
Здравейте, докато споделяте новини за филмът на Толгахан, аз изгледах един мини сериал с него. "Една надежда стига".....случайно попаднах на този сериал от 6 епизода, но ми хареса. Освен Толгахан гледах и Серхат Тутумлуер, който много харесвам от вятърничавите. Толгахан ми хареса в ролята си, Серхат беше различен от ролята в която го познавам. Женските роли също много ми харесаха. Още в началото си пожелях за вмъкване на романтика между героя на Толгахан и Дерия (не знам коя е актрисата), но сценария не го разви. Въпреки това, двамата играеха много добре. Както и да е, минах само да споделя мнение за сериала. Спокойна вечер на всички Simple Smile

# 119
Здравейте, докато споделяте новини за филмът на Толгахан, аз изгледах един мини сериал с него. "Една надежда стига".....случайно попаднах на този сериал от 6 епизода, но ми хареса. Освен Толгахан гледах и Серхат Тутумлуер, който много харесвам от вятърничавите. Толгахан ми хареса в ролята си, Серхат беше различен от ролята в която го познавам. Женските роли също много ми харесаха. Още в началото си пожелях за вмъкване на романтика между героя на Толгахан и Дерия (не знам коя е актрисата), но сценария не го разви. Въпреки това, двамата играеха много добре. Както и да е, минах само да споделя мнение за сериала. Спокойна вечер на всички Simple Smile
   Дени, в ролята на Дерия е актрисата Есра Билгич, която ще си партнира с Чачо в Плашилото и аз определено се радвам. Чачо си го обичам, а Есра ми харесва като излъчване и визия. Талантлива, чувствена и харизматична актриса.
     Сценарият на  “Bir Umut Yeter”/"Една надежда стига" е римейк на филма "The Light Between Oceans" / "Светлина между Океаните" (2016) Аз с интерес очаквах този сериал, възлагах големи надежди за една разгърната и дълбоко психологическа драма. Актьорският състав беше много добре подбран и стартът на сериала предвещаваше нещо интересно и разтърсващо. Но ... сценарият не се хареса на определени кръгове и сериалът приключи набързо с 6 епизода.
    Ето само малка част от публикациите през 2018 г.:

Какво се случва с поредицата Bir Umut Yeter? Протестите са високи, рейтингът е нисък, поредицата се губи!

21 октомври 2018 г. неделя, 20:04 часа
Оставането на Bir Umut Yeter по канал Д е достатъчно объркано!
Съдбата на поредица Bir Umut Yeter, която Канал Д показа в събота вечер, стана несигурна.
Диалогът в поредицата привлече огромната реакция на нашите черкезки граждани. Гражданите, протестиращи пред канал D, изразиха своите реакции към поредицатаBir Umut Yeter.
Канал Д и Esra Bilgiç Töre се извиниха публично преди седмица.
Обаче нашите граждани от черкезки произход не спряха протеста. Настояват за свалянето от екран на "Една надежда стига".

Общи условия

Активация на акаунт