Отговори
# 120
# 121
Здравейте, момичета!

Чаша споделено, макар и късничко кафе, носи куп усмивки и прекрасно настроение.
С пожелание за много слънчеви мигове през почивния ден!

# 122

Flowers Bouquet ЕМИ* много красив пост и клип,
 отново благодаря!
Kissing Heart

за настроение, Халюк с избягалата съпруга.. Joy Joy

# 123
Ново от сторито на Суде:
(по традиция - резнах любимия приятел, който е като сянка, плътно до Суде) Stuck Out Tongue Winking Eye

Софи, и този път не успях да науча точната рождена дата на Еда. (Толкова се кахъря, сякаш подарък съм й спретнала Joy ) Но любопитството ми няма граници, когато става въпрос за любимците.
     Рових в Wikipedia и там "ударих на камък". Написано е: "През март 2020 г. двойката потвърди раждането на първото си дете, дъщеря на име Еда."
     Отнесох се ... исках първо да пусна статията за Амине, която Грозденце ми изпрати. Няма да цитирам цялото съдържание, защото се покрива с написаното в предния ми пост. Обаче не мога да пропусна следния въпрос и отговора на Амине:

Репортер: "Планирате ли да се върнете отново на екраните?"
Амине Гюлше: „В момента имам други проекти. Ако се появи добър сценарий, ще го помисля. Но засега не мисля така. Имам някои проекти като декорация на дома.”
    Това малко ме обнадежди, може пък да доживеем и видим Амине отново на екран...

# 124

Flowers Bouquet ЕМИ* много е красива Амине но не вярвям
че ще снима повече, вярно че преди години говореше
че иска да продължи в киното, дори на някакви уроци ходеше
но това е минало,отговора и за хубав сценарии е дипломатично
измъкване от директен отговор,
мисля дори че и Грозника си е казал решаващата дума..
поне да пуска фотки от новия си живот на бизнес дама
 за да се радваме на красотата и!!
Sleeping

# 125

Софи, мене ме впечатли повече факта, че репортерите се сетиха за актрисата Амине, та й зададоха този въпрос. То е ясно - Месут няма да позволи съпругата му да флиртува на екран с други мъже.
    Много смешно ми стана, че красавицата се е насочила към архитектурен дизайн, работа на бюро и далече от прожекторите, а Грозникът - пред камерите рекламира бижутата си. Дори предаването за мода потъна някъде.
    Добрият сценарий не е написан още за много от актьорите, които винаги се измъкват с отговора: "Преглеждам сценарии, чакам нещо добро." А дали изобщо някой им е предложил сценарий, или са в очакване да бъдат забелязани, е друг въпрос. Ама приказка да става и да се измъкнат "сухи" от нелепата ситуация на търсещи работа актьори. А в Турция "гъмжи" от млади, красиви, надъхани, талантливи и желаещи да се докажат актьори.
   Ние пък можем да си избираме и да гледаме това, което ни вълнува и изпълва с красота и харизма. Аз съм си гушнала маминия сладур и чакам търпеливо всяка негова поява.

# 126
Joy Толга ли се е маскирал сам като Зоро
или албанската пиявица го е намазала с катран
против уроки..
Sunglasses

# 127

Софи, дело на албанската пиявица ще да е. Горката, чуди се вече какво да прави, за да "омаскари" съпруга си, а той като "опитно зайче" се оставя на "грижите" й.Stuck Out Tongue Winking Eye Спомням си, че и тя си беше направила същата маска, но вероятно първо върху Толга е експериментирала.
     Но каквото и да сложи върху лицето му - красавецът си остава красив.

Ново от сторито на Амине. (нашето момиче прихвана от Алмеда - снимка в гръб, не е зле щом става въпрос за Грозника)

"Скъпи мои"

# 128

*Можеш да избираш,
но не можеш да избягаш
от последствията на твоя избор*..

# 129
Здравейте, момичета!

Имам, един въпрос....Аминето участвала ли е в друг сериал, освен в "Сега и завинаги?

Тук е много сладка

# 130

Flowers Hibiscus ДЖАКИ* Амине навсякъде е сладка и естествено красива,
като я пипне професионален гримьор, става бляскава и божествено красива..
след сериала с Толга започна друг който го спряха след втория епизод
поради липса на интерес, не си спомням точното заглавие,мисля че беше -
 * Обичам ги двамата*..друго не е снимала
Blush

# 131
Здравейте, момичета!

"Ако съзнаваш, че имаш достатъчно, значи си истински богат."
Лао Дзъ

Днес бъдете богати на щастие, радост, усмивки и прекрасно настроение!
Приятен ден и успешна нова седмица!

# 132
# 133
Добро утро, момичета!

Нека доброто настроение почука на вратата тази сутрин.
Нека всеки следващ ден обещава късмет и успех.
Добро утро! Желая ви невероятна седмица,
изпълнена с енергия, сила, вдъхновение и доброта!

Позитивна, усмихната и успешна нова седмица!

# 134

Настроение и вдъхновение...

Общи условия

Активация на акаунт