Отговори
# 135

Heart EyesСлучайно попаднах на това старо инфо,
ЕМИ* сигурно го е пускала но мен много ме усмихна
 и затова го споделям,
мноого срамежлива миска*..все едно не е израсла в Швеция а
в Диарбекир, то не знам дали и там са толкова сремежливи,
по-скоро са лицемери*
Joy

Blush .."Започвайки актьорската си кариера със снимките в сериала „ Сега и завинаги”,
младата „Мис Турция 2014”, разказа, че се е чувствала много напрегната,
 особено  в сцените с целувките с Толгахан Сайъшман.
Толгахан, обаче й дал едно рамо, за да помогне на колежката си..
 започнал да я подкрепя и репетирали десетки* целувки преди снимките.
 .. казал и да не се вглъбява толкова и да прави всичко без притеснения,
Екранната Нур приела съвета от Толгахан и целувките
 започнали да се получават доста добре..
Амине и Толгахан изпитвали голяма симпатия помежду си
 по време на снимките на *Сега и завинаги**"

Източник: - ИнфоДнес*
Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart Eyes

# 136
Blush .."Започвайки актьорската си кариера със снимките в сериала „ Сега и завинаги”,
младата „Мис Турция 2014”, разказа, че се е чувствала много напрегната,
 особено  в сцените с целувките с Толгахан Сайъшман.
Толгахан, обаче й дал едно рамо, за да помогне на колежката си..
 започнал да я подкрепя и репетирали десетки* целувки преди снимките.
 .. казал и да не се вглъбява толкова и да прави всичко без притеснения,
Екранната Нур приела съвета от Толгахан и целувките
 започнали да се получават доста добре..
Амине и Толгахан изпитвали голяма симпатия помежду си
 по време на снимките на *Сега и завинаги**"

Източник: - ИнфоДнес*
Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart Eyes
    Софи, това се казва добър учител Stuck Out Tongue Winking Eye - обяснява не само на теория, а и на практика отработва десетки целувки с красавицата Амине. И как няма да се получат чувствени целувки при толкова репетиции. То с такава знойна колежка, пък и срамежлива отгоре на всичко, усамотяването за обучение си е чисто "наказание".
    Толга обича всичко да е изпипано на екран, затова е целувал Амине до "припадък". Но резултатът е върховен - погледи, изгарящи от страст, химия, магнетизъм, любов - истинска и неподправена. (откъде се появи албанската пиявица, та развали тази магия.
    Можеше сега да си отглеждаме дечицата на Толга и Амине)

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 16:41 от Emiliya

# 137

Може би на път за офиса.. Blush

ЕМИ* учителя е уникален, ученичката - късметлийка,
 ако беше попаднала при Чаго,
 направо "стресираща" практика без репетиции..
Joy

# 138

направо "стресираща" практика без репетиции.. Joy

При Чаатай няма репетиции, там направо се излиза на сцената и уроците се преподават в движение.
Ама пък какъв учител, какви уроци.....мале, мале, пожар Nature Boom Nature Fire

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 19:27 от DeniAra

# 139
Ново от сторито на Амине:

Софи, пуснах отново снимката на Амине, че това "събитие" трябва да бъде отбелязано по подобаващ начин. От юни 2021 г. нашата красавица не е пускала нормална снимка, на която да е без придружител. Доживяхме ... Да се надяваме, че ще има още много такива снимки на прекрасната Амине.
     Ново от сторито на Суде:

направо "стресираща" практика без репетиции.. Joy
При Чаатай няма репетиции, там направо се излиза на сцената и уроците се преподават в движение.
Ама пък какъв учител, какви уроци.....мале, мале, пожар Nature Boom Nature Fire
    Дени, дали няма да си останем само със спомена за Чачо и горещите сцени. Казанова ни се изплъзва, избяга ни секси момчето, за да се превъплъщава в образите на застаряващи персонажи. Чачо е на 30 и ако сега не се възползва от харизмата и таланта, който притежава и се задоволява да гради образи на улегнали чичковци, като какъв ще го играе, когато стане на 50?!
     Много ми се иска в Плашилото да видя онзи нахъсан, привлекателен и покоряващ Чаатай, какъвто беше във "Вътрешен човек".

# 140

Flowers Rose ДЕНИ* Чаго е страхотен в еротичните сцени,
роден за ролята на Казанова,
 Толга е романтик ,не се вихри като него,
действа бавно но славно..
Kissing Heart

Flowers Bouquet ЕМИ* знаеш че всичко което е свързано с двамата
го пускаме мноого пъти,защото новото* е рядкост..
много красива Амине но се чудя защо махна русата коса!

# 141
Софи , така е при Толга е бавно но славно.
При Казанова е пожар.Nature Fire Кеф ми е да го гледам.На каста ще сме подготвени и направо без каст ни избират какво ще се занимаваме с него.
Ще се уредим.
Чаго ще се чуди как добре сме усвоили уроците без репетиции:joy: Особено Мариса му отвръща достойно.

Софи , Flowers Tulip Онзи ден бяхме навън вече няма сертификати.Почерпихме се лазаня и сладолед с ягоди. Разкош. Сега си хапвам бишкотена торта. Имаше изгодна промоция. Нямаше как да пропуснем. Yum

Емка Flowers Tulip  Силно вярвам че ще му се насладим и ще е секси в Плашилото. Ще се покаже тия дни още малко да устискаме.
Амине  ко беше попаднала при Чаго нейния бижутер нямаше да издържи на гледката.Joy
Дуда се появи и слава богу са добре. Аз го пазя и ме слуша да не прави глупости. Ще играе в театъра да прай там нещо да не се вре около него.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 23:42 от femmi2

# 142

Flowers Blossom ФЕМИ* наистина ли Дуда се е появила и какво значи "добре са"..
Чаго с нея ли е още или тя го раздава сингъл..и какъв е този театър!?

..лазаня и ягодов сладолед са най-добрата комбинация
дано си хапнала и за мен, нямам насита на тези вкусни глезотии,
бишкотена торта също не отказвам но съм фен на еклеровата..
времето се оправи,мерките отпадат но не се отпускай много
че продължава да е зле..не се знае кой здрав,
 кой с "лека настинка и хрема" седи на масата близо до теб,
аз съм ваксинирана и с бустер, но пак ми е неспокойно..
Mask

# 143

Mask

Не мога просто, тези снимки ме разтапят. Как изобщо е възможно Чаатай да е толкова красив на тази, а и на всички останали снимки? Как е възможно Толгахан да е толкова мъжествен и едновременно с това толкова нежен. За другия ми любимец няма да похващам, защото нямам сили да ги гледам тримата заедно.

Тези мъже са невероятни! Красиви, талантливи, харизматични...имам чувството, че Господ направо си играе с жени като нас. Показва ни красотата на мъжкия свят, но от далеч и в абсолютна невъзможност да ги достигнеш и да се увериш, че са истински, а не приказка. Всички си имаме мъже, съпрузи, любими в реалния свят. Всеки от тях е достоен човек щом ние сме избрали да бъдем с тях. Всеки от тях носи своята си красота, мъжество и няма място за сравнение, пък и аз не обичам да правя сравнения. Обаче тези тримата са еталон за мъжкия свят. Няма или аз не знам да има други като тях. Понякога оставам без думи когато гледам играта им в някой сериал или снимките им. Това което ми е любопитно е, в реалния живот дали са отново толкова неотразими. Дано да са такива, дано да са като звезди в тъмна нощ, които показват на събратята си какво е да бъдеш истински мъж.

п.с. Извинете за лиричното отклонение. Но днес след толкова работа съм малко меланхолична и отвеяна.

# 144
Скрит текст:

Mask

Не мога просто, тези снимки ме разтапят. Как изобщо е възможно Чаатай да е толкова красив на тази, а и на всички останали снимки? Как е възможно Толгахан да е толкова мъжествен и едновременно с това толкова нежен. За другия ми любимец няма да похващам, защото нямам сили да ги гледам тримата заедно.

Тези мъже са невероятни! Красиви, талантливи, харизматични...имам чувството, че Господ направо си играе с жени като нас. Показва ни красотата на мъжкия свят, но от далеч и в абсолютна невъзможност да ги достигнеш и да се увериш, че са истински, а не приказка. Всички си имаме мъже, съпрузи, любими в реалния свят. Всеки от тях е достоен човек щом ние сме избрали да бъдем с тях. Всеки от тях носи своята си красота, мъжество и няма място за сравнение, пък и аз не обичам да правя сравнения. Обаче тези тримата са еталон за мъжкия свят. Няма или аз не знам да има други като тях. Понякога оставам без думи когато гледам играта им в някой сериал или снимките им. Това което ми е любопитно е, в реалния живот дали са отново толкова неотразими. Дано да са такива, дано да са като звезди в тъмна нощ, които показват на събратята си какво е да бъдеш истински мъж.

п.с. Извинете за лиричното отклонение. Но днес след толкова работа съм малко меланхолична и отвеяна.
    Дени, "Лирическото ти отклонение" - искрено и истинско, ме развълнува и размечта. Толкова добре си описала въздействието, което оказват съзнателно или подсъзнателно върху нас, любимите ни актьори.
     Факт е, че ние сме ги издигнали на пиедестал и не пестим комплименти (напълно заслужени), за да изразим възхитата си от красотата, таланта и харизмата на тези невероятни мъже, които ни пренасят в друг свят, друго измерение и развихрят въображението ни. Откъсват ни от реалната действителност и ни карат да мечтаем. Какво по-хубаво от това ...

# 145

Flowers Rose ДЕНИ* има една приказка - *Гаспод давал, давал та се забравил*
 за женската красота, но и за нашите  любими красавци важи същото,
да не пропуснем Джан Яман, който от раз разби мита за италианските супер
мъже с гореща кръв, които никой не може да измести от сърцата на жените..  
Sunglasses

сигурна съм че и в реала са същите истински мъже Hands Ok Hand

# 146
Здравейте, момичета!

"Добрият ден започва с добро настроение. А доброто настроение идва с добрите мисли, затова си мисли за прекрасните неща в живота."

Пожелавам Ви ден, пълен с усмивки и сбъднати мечти!

09.01.2014 г.

# 147
# 148
Добър ден, момичета!

Цитат на: Emiliya

09.01.2014 г.

Еми, твоя мамин не е мръднал от 2014г. На това му се вика поддържан мъж...прекрасен е!

Прекрасен ден ви пожелавам!

# 149

Еми, твоя мамин не е мръднал от 2014г. На това му се вика поддържан мъж...прекрасен е!
     Джаки, зная аз кого да си осиновя. Гордея се с маминия хубавец! И красота, и талант, и интелект, и визия - всичко блести при Толга. Страхотен е - магнетичен, неподражаем и неповторим.

Софи, на тези снимки Толга и Амине са невероятни. Позитивизъм, хармония и магнетизъм струи от тях, а съберем ли ги са . Вулкан от емоции, чувства и страст.

Общи условия

Активация на акаунт