Пазаруване от trendyol.com

• 73 415
  • 127
  •   6
Отговори
# 105
Може ли размери на якето преди да го върнете?
Дължина от под мишницата до долу е 37 см. Рължина на ръкава отново от под мишницата 45-46см, гръдна е 62 см под мишниците. Качвам две снимки, на  дъщеря ми, която е 152 см и на мен - 168 см. На мен ми е късо на ръкавите, на нея й е огромно.

# 106
  • ВАРНА
Здравейте. До сега не съм поръчвала от сайта, харесах си нещо сега, но искам да попитам поръчките с кой куриер пристигат?

# 107
  • София
Здравейте. До сега не съм поръчвала от сайта, харесах си нещо сега, но искам да попитам поръчките с кой куриер пристигат?
Имам поръчка на четири артикула.
Разделиха я на две и в понеделник дойдоха два артикула с Еконт до адрес, а днес чакам другите два със Спиди

# 108
  • Пловдив
Писано е в темата. Моята поръчка я разделиха - една пристигна с Еконт, една със Спиди. И двата спедитора искаха да носят до посочения в приложението адрес на клиента. Пренасочвах до офиси.

# 109
Не доставят ли до офиса на куриер, който си посочил в данните?

# 110
  • ВАРНА
Благодаря!
Пуснах поръчката си, дадох доставка до адрес. Ако е нужно ще пренасочвам.

# 111
  • София
Направих нова поръчка. На 3 ден получих единия артикул от Румъния, а другия още чакам от Турция.

# 112
  • от Луната
Благодаря за размерите, Ioana_g, но ще е малко на дъщеря ми.

# 113
Има ли някакъв проблем с приложението?
Дава ми да не забравя да попълня област, улица и номер. Всичко ми е попълнено, но не ми дава запис, за дс продължа с плащаенс поръчата.

# 114
Здравейте.
Как решихте проблема с телефонния номер. Не ми дава да финализирам поръчката. А код за потвърждение на телефона не получавам.
И аз имам същия проблем не ми пращат никакъв код за потвърждение и не знам какво да правя ако някой си има на представа моля да ми съдейства.

# 115
Здравейте.
Как решихте проблема с телефонния номер. Не ми дава да финализирам поръчката. А код за потвърждение на телефона не получавам.
И аз имам същия проблем не ми пращат никакъв код за потвърждение и не знам какво да правя ако някой си има на представа моля да ми съдейства.
И аз имах такъв проблем. След като изписах всички данни на латиница ми даде код за потвърждение

# 116
  • София
Има някои кодове, които идват и в спам - погледнете дали няма шанс там да е попаднал кодът.
Данните също е важно да бъдат на латиница, все пак сайтът е чуждестранен и нямат представителство у нас.

# 117
И аз поръчвам, за сега имам чанта на guess и маратонки на Fila.
Сега се оглеждам за една рокля за Нова година, преди да я сложа в количката ми я показваше на 27лв,а след това + 25лв отгоре и се двуомя..

# 118
Не откривам никъде таблици с размери. Може ли да ме ориентирате ? Писах си с един доставчик и той ми каза на началната страница на артикула да търся, но не откривам никъде .

# 119
Имам на някои артикули не намирам размерите. Ако желаете, дайте линк към продукта, може да потърсим заедно 😉

Общи условия

Активация на акаунт