Къде в Русе - 13

• 62 180
  • 894
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Момичета, дайте идеи къде да заведа тийнейджърката на коломаска. За предпочитане е да не е с патрончета.

# 121

В Русе нещо подобно виждали ли сте някъде, бих искала да видя на живо какво представлява?

# 122
  • Русе

В Русе нещо подобно виждали ли сте някъде, бих искала да видя на живо какво представлява?
Може да има в "Градските фукли" в уличката до Съда, до сладкарница "Ружана". Също в едно магазинче зад Съда. Не знам как се казва, но продават сувенири и дрехи. Точно на ъгъла е. Има и още някакво магазинче за ръчно изработени неща на ул. "Георги Сава Раковски" 2, казва се "Джунджурийникът на Ла Бруха".

# 123
  • Русе
Продава ли се някъде в Русе оригинална закваска за кисело мляко на LB Bulgaricum?

# 124
  • Русе
Продава ли се някъде в Русе оригинална закваска за кисело мляко на LB Bulgaricum?
Преди 3-4 години ми бяха казали, че някъде в уличката до пощата се продава, по "Пирот". Но не го знам точно къде е и съществува ли още.

# 125
  • Русе
Там има био магазин - може би в него.

# 126
Здравейте, къде в Русе мога да намеря информация за някакъв спорт или дейности за деца над 3 години?

# 127
Здравейте, къде в Русе мога да намеря информация за някакъв спорт или дейности за деца над 3 години?
Виж onyx център и плуване в спортното

# 128
  • русе
В мола в New Yorker има ли вече бански ?
Не ми се ходи , че ми е малко далеч само за  да проверя.

# 129
Имат бански в New Yorker. Бях там в четвъртък.

# 130
  • русе
Бански има и в НМ

# 131
Зъболекар, който се занимава конкретно с лечение на проблем с венците? Ако може и часовете му да не са за края на август Simple Smile)))

# 132
Виждал ли е някой безалкохолна мента къде се продава?

# 133
Метро

# 134

Метро

Освен там?

Общи условия

Активация на акаунт