Къде в Русе - 13

• 63 192
  • 894
  •   1
Отговори
# 255
Аз повече харесвам обслужването в магазин Диди на Мария Луиза , отколкото този на Борисова

# 256
Аз повече харесвам обслужването в магазин Диди на Мария Луиза , отколкото този на Борисова

И аз. И точно там съм поръчвала пликове да ми шият.

# 257
А този на Борисова не е ли по-зареден откъм платове?

# 258
Магазинът на Мария Луиза им е първия мисля и вътре има какво ли не.
За готовите комплекти е малко трудно, ако като мен се търсят 5 части т.е. с отделни пликове, две калъфки и голям долен.
П.П. Споделете как се е развил въпроса с ушиването, че и мен ме интересува.

# 259
Може ли да препоръчате дерматолог за консултация за правилна грижа за лицето?

# 260
Чувала съм добри неща за д-р Альона Синева ли беше...на Борисова е кабинета. Иначе за дъщеря ми сме ползвали Люси Попова в Токуда, София.

# 261

д-р Зоя Стефанова Боянова
Специалист: Хуманни лекари, Кожни и венерически болести

Населено място: Област Русе, Русе град

Телефон: 0886 452880 (МЦ "Адара")

Сайт: https://adaramc.com

# 262
Откъде да взема еритритол? Да е килограм искам

# 263
Никога не съм купувала, но предполагам места, където би могло да има:
Билла ( не знам какъв гррамаж е там)
ДМ
Магазин Сила, до Роял сили център
Био магазина, срещу музикалното

# 264
Откъде да взема еритритол? Да е килограм искам
Аз купувам от ОЛХ. Ако искаш ще ти пратя повече информация на лично.

# 265
Добре зареден био магазин е Марти, до Билата на Видин, но точно разфасофка от кг дали има нямам представа. Аз по-едри количества на био храни купувам от био магазини по интернет - Зоя бг, Безглутенов рай...

# 266
Здравейте! Имате ли инфо кой лекар в Русе прави септоринопластика? Или поне тема,  в която е коментирано?

# 267
  • Русе
Момичета, от къде си купувате читав прах да пране и каква марка - прах не капсули и не течен.

# 268
Магазинът на Мария Луиза им е първия мисля и вътре има какво ли не.
За готовите комплекти е малко трудно, ако като мен се търсят 5 части т.е. с отделни пликове, две калъфки и голям долен.
П.П. Споделете как се е развил въпроса с ушиването, че и мен ме интересува.

Мнооого се разочаровах от магазин Браз.
Общо взето какво се случи:
Купих готов комплект ранфорс към 17:10, докато се прибера то стана 17:50, моят мъж не го хареса на живо ( качеството на ранфорса) и се обадих в магазина да ги питам на следващия ден кога е удобно да мина да върна спалният комплект. Някаква груба жена, не беше жената, която ме обслужи в магазина (защото взе да ми зяпа ,че нейната колежка ми е продала нещата) , че връщали пари в същият ден. Обясних й ,че няма това как да се случи ,при положение ,че живея на другия край на града ,а те затварят след 10 минути. Общо взето кракът ми няма да стъпи там, на никого не бих препоръчала този магазин поради грубото отношение.

# 269
Последните ми покупки са от Била, Кауфланд и Метро
 - Ариел и Персил прах. Когато са в брошура цените са повече от приемливи.
Миналото лято бях решила да пазарувам от паралелен внос - пак от верига такива магазини. Не бях доволна от Ариел прах - два поредни пъти Ариел прах беше с различен цвят на праха вътре и доста сбит - един и същи вид, в срок на годност. Лесно се вкамени седмица след отваряне. Отказах се.
Сега ме блазни от Каражгьозови да пробвам, но пак се чудя има ли смисъл.

На Браз нещата и аз не ги харесвам. Преди много години купих детска пижама - сви се на първото пране много и избеля при пране на 40 C.
Заради хубав мотив купих и  детско спално бельо - твърдо и неприятно на допир. Като зебло беше. Но имат и почитатели.

Общи условия

Активация на акаунт