Къде в Русе - 13

• 63 227
  • 894
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, от къде си купувате читав прах да пране и каква марка - прах не капсули и не течен.

Купувам от турските магазини: перилен прапарат ABC, а омекотеителя е Yumos ( любими от омекотителя са ми тези с жълтата опаковка, синята и бялото )

# 271
За магазина Браз - отиваш на място и казваш - имам право на 14 дни по закон да върна стока, ако не ми я приемете се обаждам още тук пред вас на комисия за защита на потребителите, името и адреса на фирмата трябва да ги има записани на работното време отпред на вратата. Много рязко всички стават любезни и се оказва че всичко може да се върне и пари и чекове и подаръци, каквото ти душа пожелае.

# 272
За магазина Браз - отиваш на място и казваш - имам право на 14 дни по закон да върна стока, ако не ми я приемете се обаждам още тук пред вас на комисия за защита на потребителите, името и адреса на фирмата трябва да ги има записани на работното време отпред на вратата. Много рязко всички стават любезни и се оказва че всичко може да се върне и пари и чекове и подаръци, каквото ти душа пожелае.

Правила съм го това с КЗП относно Тенденз, CCC, магазин Gush. Сега просто имам 100 неща на главата си и наистина не ми се занимаваше с тях повече. Написах отрицателно ревю за тях както в Гугъл, така и във фейсбук страницата.

# 273
Не се отказвай да си търсиш правата.

# 274
  • Русе
За праха..и аз турски ABC и Ало..на Карагьозови има често разни промоции.

# 275
Аз днес за първи път отидох на Карагьозов на Кауфланд. Има избор ама повечето неща бяха без цена и се поизнервих малко.

# 276
Хм, как без цена?! Нямат право по принцип да има стоки без цени. Добре, че не съм се засилила.

# 277
  • Русе
Прахове и аз купувам от Метро или Кауфланд, когато са на промоция. Отдавна не съм вземала, защото още  имам турскиПерсил, който си бях купила при идването ни за НГ. Сега пак сме в Турция на почивка, но не знам ще имам ли възможност да си купя прах, че сме в едно село и тук няма големи супермаркети, а по пътя навръщане не знам дали въобще ще минем през градове.
На Карагьозов на Кауфланд ходих, но нищо не ме грабна. Нямаше и син Юмош, а той ми е любимия.

# 278
Хм, как без цена?! Нямат право по принцип да има стоки без цени. Добре, че не съм се засилила.
Били чистили рафтовете и нямали време да слагат цени. За всяко нещо да я питам колко струва ме изнерви. Майка ми е впечатлена от цените ( че са ниски). Има ееинпрепарвт за котлен камък. Много го хвали. Взех за проба. И като ѝ обяснявам, че в Турция дори още по- евтино излизат, не вярва Wink
Майка ми днес точно синия Юмош взе от там.

# 279
Т.е. всичко много хубаво, ама обслужването куца като на повечето места.

# 280
  • Русе
Веднъж съм купувала турски, не помня от къде беше пълен с пясък и не повторих. Сега гледам в ТТ маркет някакви немски ?
https://ttmarket.bg/product/herr-klee-universal-waschpulver-giga … -nemsko-kachestvo
Такъв съм купувала в Чехия и бях много доволна, дали е същия?
https://ttmarket.bg/product/lenor-2in1-spring-awakening-scent-of … -polsko-kachestvo
Тези от Кауфланд, Персил Ариел, Савекс, какво ли не купувах, първите направо ми избелват цветовете, а третия нищо не пере.

# 281
Аз купувам от де сваря прахове. Обаче вече се обучих. Отварям и гледам колко е течен течният. Последният път Вики, в Одрин ни вкараха в нов склад и течният беше прекалено течен. Предполагам същият носят и тук. За мен не е ок, а и тук цената на турските стоки си е завишена. Нямам нищо против, но поне качеството да е ок. В Чародейките на входа на Успех има магазин за паралелен внос и стоките не са лоши.

# 282
  • Русе
Последно време вземам Ариел от Метро. Много ми харесва. Два пъти вземах от турски магазин- все гаден беше.

Това за 14-те дена важи само за онлайн покупки. Как се урежда рекламация при покупка на място всеки търговец сам си решава.

# 283
  • русе
Откъде да си купя домашни орехи без черупки?

# 284
Къде да отида по центъра на евтин фризьор?  Не искам задължителни издухванета, оформянета, миенета, плитки и всякакви други допълнително оскъпяващи услуги. Идвам с чиста права коса, искам 3 см права черта на връхчетата, да не струва 30 лева.

Общи условия

Активация на акаунт