Къде в Русе - 13

• 63 102
  • 894
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Познавам доставчик, който зарежда някой от русенските магазинчета, но не продава по 1-2, а по 5-10 бр.

# 706
  • Русе
Борса за цветя в Русе наистина няма, преди  работех в такова магазинче, носеха с бус от Търново и Стара Загора. Бусът спираше пред Света Тройца, но кои дни не помня.

# 707
Познавам доставчик, който зарежда някой от русенските магазинчета, но не продава по 1-2, а по 5-10 бр.
Би ли споделила кой е и как да се свържа с него.

# 708
  • Русе
Ще я питам и ще ти пиша после на ЛС.

# 709
  • Русе
Сигурно съм недовиждаща,  но каква е цената на категория С в Русе. Поне 5 сайта разгледа, но цена не виждам.. Тайна ли е? По споразумение ли е?

# 710
Здравейте, трябва ми дърводелец за кухнята. Искам да се преработят два от шкафовете.

# 711
Момичета, поръчах си от един сайт обувки и дойдоха с аларма, която съответно не мога да махна. Сещате ли се за магазин по центъра, където да ми я махнат, аз само за мола се сещам.

# 712
Много лоши неща би си помислил за теб персонала на магазин, който не е запознат със ситуацията. Според мен се свържи с търговеца, от който си ги закупила и изискай за негова сметка да ги върнеш, за да премахне алармата.

Ако това не е опция, носи с теб товарителницата, когато обикаляш магазините с тези обувки. Наистина е нормално хората да си помислят, че си свила обувките от някъде и искаш да ти помогнат да си ги ползваш без последствия.

# 713
Момичета, поръчах си от един сайт обувки и дойдоха с аларма, която съответно не мога да махна. Сещате ли се за магазин по центъра, където да ми я махнат, аз само за мола се сещам.

Здравейте, вижте в магазин Теодор на центъра, Кенвело, LC Waikiki. За тези се сещам първоначално и има значение каква е алармата.   Ако е от по-сложните отидете направо LCwaikiki там имат машинка.

# 714
  • русе
Това с алармата е кофти, аз така доста дълъг период включвах почти всички аларми по край които минавах дори на 1 метър разстояние. Така и не разбрах от кое се включваше. Тази година бях в Плевен, там имат мол, влизам да убия малко време. Решавам да вляза в Дайхнан и почвам да пищя на входа, естествено спирам и поглеждам продавачката, при което тя ми казва спокойно, най вероятно имате нещо което не е отмаркирано. Вземи чантата и я прекара през машината за отмаркиране и ми я върна.
От тогава не съм пищяла скоро🤣.

# 715
Ето такава е алармата. Да взема товарителницата ок, ама не я пазя. От сайта  на Матстар са обувките, толкова пъти съм поръчвала от тях, досега не са ми пращали обувки с аларма. Те нямат магазин в нашия град, нали?

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 10:04 от *JustMamma*

# 716
# 717
Пийк, успях! Господ здраве да ти дава 😁

# 718
Ето такава е алармата. Да взема товарителницата ок, ама не я пазя. От сайта  на Матстар са обувките, толкова пъти съм поръчвала от тях, досега не са ми пращали обувки с аларма. Те нямат магазин в нашия град, нали?

Тази аларма е от лесните и навсякъде ще Ви я премахнат. Много са хубави обувките. Честито. Мога ли да попитам дали си отговарят на номерата? Видях че са 38номер. И каква кожа са ?

# 719
Охооо, преди години с едни маратонки Адидас опишях Метро. Накрая ми казаха да съм си разлепяла стелката, че да съм махнела алармата. Викам си мммда, ей сега ще си съсипя новите маратонки. Така си ходех и си пищях.
Миналата седмица пък влизаме в Хиполенд с дъщеря ми и още на входа писнахме. Мислех че е от мен докато накрая не извадихме от раничката ма дъщерята книгата от библиотеката, която щяхме да връщаме. Касиерката ме пита дали съм искала да я размаркира. Викам не - как ще я размаркирате, тя е на библиотеката?
Приятно изненадана останах всъщност, че библиотеката са маркирали книгите си.

Общи условия

Активация на акаунт