Къде в Русе - 13

• 63 045
  • 894
  •   1
Отговори
# 720
Дени, естествена кожа са. В сайта под всеки модел има описана дължина на стелката и аз така се ориентирам, защото нося 37 или 38.

# 721
Здравейте! Може ли да ми препоръчате фирма или човек за профилактика на климатик ?

# 722
Момичета, има ли работещо фото в събота?

# 723
Да. Силвена до Лета

# 724
Къде има йога или пилатес?В Русенския университет дали има някакви тренировки?

# 725
Откъде в Русе мога да си купя тензух?

# 726
  • Русе
Откъде в Русе мога да си купя тензух?
В магазините за платове? Сещам се за м-н Будапеща на Муткурова, улицата срещу Далисимо ш м-ни Диди, които преди бяха на Борисова зад спирка Найден Киров и на Мария Луиза.

# 727
Магазина до входа на Арда

# 728
Помощ.Здравейте живем в квартал чародейка север къде трябва  да подадем документи за еднократна помощ за първокласник към кои район се водим някои знаели къде се намира

# 729
  • Русе
Помощ.Здравейте живем в квартал чародейка север къде трябва  да подадем документи за еднократна помощ за първокласник към кои район се водим някои знаели къде се намира
Заявлението се подава по настоящ адрес. Ето ги бюрата на АСП. Мисля, че или в трето, или в четвърто трябва да подадете. Може да се обадите и да попитате. Първото е в Дружба 3, второто в Родина до ДГ Пинокио.

# 730
Третото  е в Дружба 3 Simple Smile

# 731
  • русе
Откъде си купувате орехи ,освен кооперативният пазар?

# 732
До Била на Борисова, в уличката има едно магазинче за здравословни храни. От там съм купувала орехови ядки. Продават се на грамаж. Самата ядка е разделена на две, не някакви натрошени парченца. Сега как са не знам, не съм купувала скоро, дано са все така добри. Също от пазарчето в Здравец, което е зад Олимпа съм купувала цели орехи, но не ставаха. Явно бяха стари, ядките изсъхнали и много развалени имаше.

# 733
От Лидъл пакетирани съм купувала орехови ядки. Опаковано със срок на годност - вътре чисти и свежи бяха. тези насипните никога не мога да знам дали не са престояли, дали не са гранясали. Не знам и как са съхранявани.

# 734
Не съм се изразила правилно, не са насипни. В прозрачни опаковки са по 500 гр със срок на годност, фирма производител и т.н., както си му е реда. Ако искаш да закупиш по-малко от 500 гр, жената разпечатва опаковка (ако вече няма отворена) и ти изтегля колкото искаш. Аз първо закупих малко за проба и после вече цели опаковки.
И лидълските стават, за тях забравих.

Общи условия

Активация на акаунт