Къде в Русе - 13

• 63 043
  • 894
  •   3
Отговори
# 735
  • Русе
Хубаво шампанско или луксозни сервизи или ленено спално бельо в Русе може ли да се открие
Нямам време за онлайн поръчка

# 736
За Спално бельо - Textura, За Шампанско - Метро ( аз харесвам Брут), за сервиз - не знам Simple Smile
https://textura.bg/plik-za-zavivka-prani-13230?gclid=CjwKCAjwyNS … 7q6BoCp6MQAvD_BwE

# 737
Последно като купувах спално бельо, взех от магазин Диди, близо до макаронената. Предполагам, че във всички магазини от веригата се предлага еднаква стока, но в този момичето, което продава е много отзивчиво и действително разбира от платове.

Там всъщност предлагат и ушиване, ако си изберете плат. Лично аз купувах от ушитите от тях долни чаршафи и калъфки на бройка и съм много доволна от качеството - много се доближава като усещане до старите чаршафи, които наследих от баба навремето и не се захабяват от много пране. В сравнение с продукти, които съм купувала от други места, тези са чудесни. Дизайните са естетични - основно са светли, едноцветни или на линии или точки.

# 738
Търся Мнение за лазерна епилация при Светла Добрева или cosmolitan. Приемам и други предложения Simple Smile

# 739
Аз пък търся някой да ми направи вежди - пудра , микропигментация 🤔

# 740
Студио 6. Направих си преди 2 години. Страхотно се получиха.
Лазерната при светла Добрева - ходих, имаше ефект за кратко.

# 741
Къде мога да отида на преглед по здравна каса за ехография на млечни жлези?

# 742
В Сити мед и в Стоматологията - Д-р Даниела Василева , д-р Георги Минчев

# 743
Къде мога да отида на преглед по здравна каса за ехография на млечни жлези?
Доктор Ася Илиева в Медика

# 744
Благодаря, записах.

# 745
Здравейте!Моля,да споделите къде в Русе мога да обменям крони(монети събрани,през годините)Тъй като няма да се връщам в Дания,а не са никак малко…Благодаря ви 🙂

# 746
Студио 6. Направих си преди 2 години. Страхотно се получиха.
Лазерната при светла Добрева - ходих, имаше ефект за кратко.
Къде се намира Студио 6?

# 747
  • На изток от Рая
Студио 6 е срещу Математическата гимназия.

Имам положителни мнения от няколко мои приятелки, които си направиха веждите там - страхотни са наистина.

# 748
Знаете ли дали има някъде в града където се предлагат обувки KangaROOS, мразя да поръчвам онлайн без да съм мерила лично.

# 749
Здравейте!Моля,да споделите къде в Русе мога да обменям крони(монети събрани,през годините)Тъй като няма да се връщам в Дания,а не са никак малко…Благодаря ви 🙂

В Русе никакъв шанс. Еле пък монети. Единствено Тавекс ако са съгласни, но мисля нямат офис в Русе и трябва с куриер.

Общи условия

Активация на акаунт