Къде в Русе - 13

• 62 979
  • 894
  •   1
Отговори
# 765
Лично не съм ползвала, но от познати съм чувала добри отзиви за спа центъра на "Бистра и Галина" , имат ваучери и за пакети които включват някакъв масаж +друга процедура
https://www.bghotel.bg/index.php?page=spa&lang=bg
Имат си и само масажи

# 766
  • Русе
Благодаря. Ще проверя там, че и времето ме притиска. Simple Smile

# 767
  • Русе
Някой да пусне нова тема, че съм в Турция и нямам комп под ръка. Тегаво е от тел.

# 768
  • Русе
Току що ходих до Бистра и Галина. СПА центърът не работи от 3 години. Спешно приемам други препоръки. Simple Smile

# 769
На мен ми подариха ваучер за cosmopolitan, но отзиви още не мога да дам.

Току що ходих до Бистра и Галина. СПА центърът не работи от 3 години. Спешно приемам други препоръки. Simple Smile

# 770
  • Русе
Колежки ходят в Космополитън. Сестра ми като си бяха тук искаше да отиде на масаж и също и препоръчаха Космополитън. В последствие и се размина, защото отидоха на гости в Св. Влас и там ходи на масаж.

# 771
  • Русе
Момичета, някой с инфо за личен лекар с малко пациенти.

# 772
Момичета, някой с инфо за личен лекар с малко пациенти.

Аз ползвам услугите на д-р Емил Младенов. Практиката му е в кв. "Дружба" №1. Не знам дали има или няма много пациенти, но когато ми е бил необходим преглед, обикновено съм изчаквала 3-4 души на опашката преди мен. Нямам база за сравнение с други лични лекари.

# 773
Със закъснение, за масажите.
Ходила съм в Космополитън. Доволна съм, обаче единият масажист мачка яко.
Ходила съм и в Ялта - Медика Експерт. И от там съм доволна.
В сградата срещу Евас има едно студио, забравих как се казва. Там не препоръчвам.

# 774
Ако е същия мъж, като преди 10 г., в Космополитън, и аз не препоръчвам - приятелка се падна при него и на другия ден чак синини имаше. Аз съм била там 2 пъти при една жена - и двата пъти бях доволна.

# 775
Правят ли в Русе Вега тест?

# 776
Чувала съм преди години, че правят такъв тест в търговския комплекс до хотел Дунав и в Ялта, но не съм се интересувала и нямам представа дали още има такова нещо.

# 777
Препоръчайте ми хубав козметичен салон или дерматологичен център с машини за почистване на лице. Адарата не ми е опция, в последно време много смъкнаха нивото.

# 778
Препоръчайте ми хубав козметичен салон или дерматологичен център с машини за почистване на лице. Адарата не ми е опция, в последно време много смъкнаха нивото.

Процедурата Hydrafacial в DIAS зад Полицията на кръговото.

# 779
Здравейте, търся мнения за д-р Цонкова, Пиналева и Итова при евентуален проблем с бъбреци при дете?

Общи условия

Активация на акаунт