Къде в Русе - 13

• 62 976
  • 894
  •   1
Отговори
# 780
Доктор Итова

# 781
Доктор Итова е човекът.

# 782
  • Русе
Още един глас за д-р Итова...

# 783
А има ли имунолог за деца в Русе? Някой знае ли?
Посетихме Пиналева, свързах се с Итова тогава, но не беше в града и каза спешно да посетим лекар. Честно казано нищо не разбрах от прегледа и обясненията, толкова неразбираемо обясняваше Пиналева. Назначи допълнителни изследвания на урината, кое как и защо, какъв може да в проблема...жалко че не успяхме да отидем при Итова.

# 784
Аз мисля, че въобще нямаме имунолог, какво остава за деца

# 785
Да сте виждали някъде такива солници?

# 786
Има ли в града ендокринолог, който да дава часове за по-кратък период от 3 месеца? Вече съм отчаяна и се чудя дали да не тръгна по другите градове. Дебненето на графици в супердок, звъненето по изключени телефони и мотаенето по регистратури ми действа направо подтискащо. Четвърти пореден месец не мога да си запиша час.

# 787
Имаше една лекарка в 1 поликлиника на 4 етаж. Не мога да се сетя името, жена на около 50 тина години е, преди две години ходих при нея.

# 788
Има ли в града ендокринолог, който да дава часове за по-кратък период от 3 месеца? Вече съм отчаяна и се чудя дали да не тръгна по другите градове. Дебненето на графици в супердок, звъненето по изключени телефони и мотаенето по регистратури ми действа направо подтискащо. Четвърти пореден месец не мога да си запиша час.

Почти всички лекари вече са през Супердок и  дават часове за следващия месец, просто трябва да хванете първия ден на графика. Няма лекар, който да са му заети часовете 3 месеца напред просто защото не му е пуснат графика за такъв период. Всеки лекар си пуска новия график, предния месец в края му.
Аз лично ходя при Ирена Петрова, графика се спуска около 24-26-ти на месеца в зависимост кой ден от седмицата се пада, т.е. трябва едно дебнене в този период 2-3 дни. Обикновено влизам сутрин към 9-10ч и си записвам, до края на деня часовете свършват.
Мисля, че почти всички лекари пускат около тези дати, защото съм си записвала така и за гинеколог и на сина ми детски ендокринолог.

# 789
Моя мъж ходи при една лекарка в Първа поликлиника. Веднага го прие и назначи изследвания

# 790
По-рано бях писала и аз за ендокринолог - наистина записването на час при гурутата в града е някаква лудница, вече може да се записва на място на регистратура и всички ходят там. Реално като излезе графика часове няма и аз така няколко месеца дебнах без резултат. Всички дето повтарят излиза графика и си записваш, въобще не е вярно и не е толкова лесно. Накрая съвсем случайно се освободи час аз си го хванах. Но буквално гледане в superdoc на всеки час.

# 791
  • Русе
И аз затова се изместих в Плевен и не се налага да дебна русенските светила. Отделно не ми изписват процедури за точене на ЗК.

# 792
И аз затова се изместих в Плевен и не се налага да дебна русенските светила. Отделно не ми изписват процедури за точене на ЗК.
А в Плевен при кого ходите?

# 793
  • Русе
д-р Камен Генов в Авис Медика

# 794
Моя мъж е при Цветелина Върбанова

Общи условия

Активация на акаунт