Къде в Русе - 13

• 62 232
  • 894
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,къде мога да си премахна милиуми под долния клепач на окото.Благодаря.
В Адара или Диас.
Здравейте, може ли да ми препоръчате перач на дивани,но не с рейнбоу и да не взема много скъпо.
С професионална машина Вип моп,много съм доволна.Телефон мога да дам утре,като отида на работаЗдравейте, може ли да ме напишете телефона на перача на дивани?

# 196
Здравейте! Търся хотел за домашни любимци в рамките на града. За котка ми трябва. Албейтар приема само кучета, в Здравец са в едно помещение с болните и рискувам да се зарази. Още някъде има ли?

# 197
Да знаете, че дори и да намерите, то няма да е "хотел" а ще е клетка, в която животното ще яде спи и изхожда, докато не си го вземете. По-голям стрес ще е за животното, от колкото да го оставите само с храна и вода, или да намерите кой да идва у вас и да го храни веднъж дневно.

# 198
Ние използваме Zoo занималня, към телевизионната кула се намира, имат ФБ страница.

# 199
Да знаете, че дори и да намерите, то няма да е "хотел" а ще е клетка, в която животното ще яде спи и изхожда, докато не си го вземете. По-голям стрес ще е за животното, от колкото да го оставите само с храна и вода, или да намерите кой да идва у вас и да го храни веднъж дневно.

Зная, но нямам избор. Благодаря.

# 200
Здравейте! Знаете ли къде мога да поръчам погача? Ще бъде за лекарски екип и затова държа да е вкусна (много често ми се е случвало да е недопечена или да плува в олио - а именно това се стремя да избегна). 

# 201
Аз поръчвам само от Златните рибки.
Казвали са ми , че и на Рубинената пекарна са хубави

# 202
# 203
  • Русе
Аз също поръчвам от Златните рибки, когато ми се наложи- доволна съм.

# 204
Aз поръчах от ФБ страничката " Питките на Теди", останах доволна.

# 205
Благодаря Ви много!!!

# 206
Здравейте!
Някой да ми припомни къде мога да занеса бански да ми го зашият? Назад в темите беше коментирано, че иглата или конците били по-специални.

# 207
Здравейте момичета.Кажете от кой татуист сте доволни ?

# 208
  • Русе
Здравейте момичета.Кажете от кой татуист сте доволни ?
Зависи какъв тип рисунки предпочиташ. Аз лично предпочитам по-реалистичните и последните 3 си ги правих в Ink River tattoo. Намира се над "Пристан". Двама татуисти са там. Мен ме рисува Денислав. Чисто и хубаво студио, преди да си запиша час ходих на консултация за да уточним какво искам, къде и така.

# 209
Аз пък точно от Денислав съм много недоволна. При ясни и преки въпроси (колко е минималната такса, от която се започва (защото цялото нещо  беше изключително прост силует 3х4 см състоящ се от една линия) ме увърта - еми елате да видим, дайте да чуем, трябва да видя снимка. Отидох вече след обяснения за самата татуировка - ходи 3 пъти да пуши и да говори по телефона (не с клиенти) преди да ме поеме, седях чаках на диванчето вътре. След одобрен ескиз (мой) той реши да започне да го променя, седя още половин час го чопли, без да ми каже, накрая го разпечата - сядай да го правим. Казах му, че това не е нещото, което искам и му казах да беше казал че с това се занимава на компютъра, преди да изхаби половин час в нещо, което не съм искала. Разпечата моя, като удебели линиите тройно, при въпрос защо, обясни, че нямали толкова тънка игла. Като го питах защо не ми го каза това предварително, при условие, че донесох на файл и напечатано с точните размери и дебелини - седя и ми скляпа насреща. Накрая на няколко места удебели още повече линията, и ми взе 65 лева. Като цяло, нещо което трябваше да отнеме максимум 20 минути ми отне почти 3 часа , тройно повече пари от нормалното и една мазнотия на ръката...
Ако не можеш да правиш нещо добре, не се заемай, препрати си клиента на друго място, от там ще си върнат услугата някой ден, вместо да правиш нещо както дойде...

Давам пример с не мои татуировки, но да се добие представа просто за примера...
Скрит текст:
Да речем, че исках нещо такова

А той за 65 лева ми направи ето такова

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 22:38 от Bad_Karma

Общи условия

Активация на акаунт