Къде в Русе - 13

• 63 159
  • 894
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
Ако Екон е завода в Бяла , а съм почти сигурно, че е така, още един глас от мен.

# 241
Ако Екон е завода в Бяла , а съм почти сигурно, че е така, още един глас от мен.
Не е ли в Батишница? Бившия цех за дунапрен на "Петър Караминчев"?

# 242

Той е да.

Ние сме с техни матраци, тежки са, но като усещане като легнеш друг такъв не съм намерила. Възглавница има само моя мъж от тези анатомичните(извитите), че все го болеше глава преди това....доволен е.

# 243
И от мен положителен отзив за Беленските матраци.

# 244
За магазина за платове и чаршафи +1 за Didi Home на Борисова, скоро купувах от там плат.

За гинеколози и аз подкрепям мненията за Лиляна Йорданова и Надежда Иванова, прекрасни са и двете и като лекари и като хора, ако не бяха те, днес нямаше да се радвам на децата си.

# 245
Мнения за Димитричка Стоянова за микроблейдинг? Или някой друг? И ако някой ако знае приблизителни цени?

# 246
Аз правих на веждите за около 300 лв при Кремена от Студио 6

# 247
  • русе
И шивашките услуги са поскъпнали…
За подгъв на Оверлог  за пола ми искат 7 лв  до лаборатория Здраве  на ул” Видин”.
Не е ли скъпо?

# 248
Не е скъпо според мен.
Аз намерих къде да си зашия банския и струваше 6 лв. Но пък съм изключително доволна.

# 249
Не е скъпо според мен.
Аз намерих къде да си зашия банския и струваше 6 лв. Но пък съм изключително доволна.

Сподели къде моля, специално за бански да знам Simple Smile ?

Аз не мога да кажа дали е евтино или скъпо, защото не ползвам такива услуги. Но помня преди  години позната носи в квартала в ателие обикновени тениски за скъсяване - т.е. изрязване на 2 пръста и тигел, взеха й по 4лв и тя беше много гневна, че тениската й струваше 5лв.

# 250
  • Русе
Не е скъпо според мен.

Сподели къде моля, специално за бански да знам Simple Smile ?

Аз не мога да кажа дали е евтино или скъпо, защото не ползвам такива услуги. Но помня преди  години позната носи в квартала в ателие обикновени тениски за скъсяване - т.е. изрязване на 2 пръста и тигел, взеха й по 4лв и тя беше много гневна, че тениската й струваше 5лв.
Сега е 10 лв., на центъра. Падна ми ченето като ми поискаха 20 лв за скъсяване на две тениски.

# 251
Здравейте, къде мога да намеря бяла/бежова подплата за пола/рокля. Устройват ме следните квартали: чародейка; Дружба 1; център и Здравец Изток

# 252
Според мен, тук има всичко

# 253
Здравейте с нов въпрос идвам: Днес ще отида до магазин Диди на Борисова да питам за комплект чаршафи дали могат да ми ги ушият. Вслучай ,че не могат може ли да ми препоръчате магазин с хубави чаршафи? Ако има значение става въпрос за спалня 160 на 200 (20 см матрак) .

# 254
English home в мола.

Общи условия

Активация на акаунт