Къде в Русе - 13

• 63 130
  • 894
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
Има ли разнообразие?

# 676
Имаше няколко модела. Имаше и от новите модели, купих си такива

# 677
Къде продават раници за училище - сещам се за Вълшебство, книжарница АБВ и Ciela. Сещате ли се на Метро кога зареждат и има ли други места. Ще имам първокласник и искам да разгледам

# 678
Има една книжарница в една задънена уличката до Водопада,  близо се пада до лаборатория Здраве на ул.Видин, там също има раници.

# 679
Има една книжарница в една задънена уличката до Водопада,  близо се пада до лаборатория Здраве на ул.Видин, там също има раници.
От там купих миналата година 1г не е мръднала имаше и добри намаления през лятото.

# 680
Да, те летните месеци имат различни проценти намаления на различни неща

# 681
Здравейте,  знаете ли какво се е случило с магазините за обувки Калина?  От доста време са затворени,  стоката стои недокосната.

# 682
  • Русе
Здравейте,  знаете ли какво се е случило с ма⁶газините за обувки Калина?  От доста време са затворени,  стоката стои недокосната.
По Фейсбук групите писаха, че собственичката е възрастна и вече н⅚щ76
е и се занимава. Синът/дъщеря и (имаше и спор за това син или дъщеря има) и бил/а в чужбина и няма кой да ги поеме.

# 683
  • Русе
Да ми препоръчате добър бояджия.

# 684
  • Русе
За Русе ли? Илия Димитров, 0893 977 858. Работи експедитивно, чисто и внимателно. Видя ми се скъпичко, но не съжалявам, защото имаше петна от теч по стената, с които аз не можах да се справя.

# 685
Здравейте,някой знае ли как мога да си запазя час за преглед при д-р Тончева?През супердок се опитвам много отдавна но все няма.

# 686
Пишете ѝ смс

# 687
Здравейте,някой знае ли как мога да си запазя час за преглед при д-р Тончева?През супердок се опитвам много отдавна но все няма.

Графика се спуска всеки месец около 24-26 число и буквално за ден, часовете свършват. Иначе ако се дебне всеки ден, има хора които освобождават, но трябва упоритост.

Ако е много спешно, отиваш в кабинета и чакаш и се примолваш да те вземе.

# 688
  • Русе
Къде, освен до Механотехникума има магазин за битова техника втора употреба и/или с транспортни дефекти?

# 689
Имаше един в уличката дето гледа към Пантеона, но е от страната на Халите. На отсрещния ъгъл стои една стара табела Сервиз за кафемашини.

Общи условия

Активация на акаунт