🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 474
  • 771
  •   1
Отговори
# 510
Измамиха много хитро Бо. Тя нищо не усети. Йо ще има да фучи...
Според мен Бо нямаше как да разбере, че Жоро е на мушката на останалите по времето на съвета.
И Ганка, и Ванко го защитиха за провала му в играта ( не беше стратегия от тяхна страна, казаха каквото мислят ), като с това реално малко или много заблудиха Бо за мишената на гърба му.

# 511
Според мен Бо нямаше как да разбере, че Жоро е на мушката на останалите по времето на съвета.
И Ганка, и Ванко го защитиха за провала му в играта.

прикриха си намеренията

# 512
Аз не се съмнявам, че Ванко ще стигне доста напред. Не ли е треньора на Иван и Андрей. Според мен му спускат инфо от продукцията. Да не кажа, че е очевидно даже.

# 513

прикриха си намеренията
И аз мисля, че ги прикриха. Те го говореха това преди това - бяха се разбрали да не показват с нищо какво целят.

Интересен ми е моментът, когато Ванко ще трябва да избира между Карин и Ганка....

# 514
прикриха си намеренията
Да, така излиза.
Но още смятам, че думите им бяха искрени. Просто този път истината послужи и като част от стратегията.

# 515
Аз не се съмнявам, че Ванко ще стигне доста напред. Не ли е треньора на Иван и Андрей. Според мен му спускат инфо от продукцията. Да не кажа, че е очевидно даже.

И да му спускат той не може да я обработи, Ганка по става.

# 516

прикриха си намеренията
Точно. Освен това Владо не даде думата на Жоро, пък и разговора тръгна в друга посока, та нямаше как Бо да се ориентира в обстановката.

# 517
  • София

Survivor - епизод 12 (16.03.2022)

# 518
Като цяло в това племе не са ми особено приятни. За Анелия съм склонна да се съглася, че действа стратегически като гласува за Жоро, за да не се набие на очи като "предател", но искрено искаше да го защити и да му покаже, че трябва да измоли Борислава за имунитета, ама не се получи, така че да кажем, че тя остава някакви симпатии живи в мен. И Алекс, но тя е пътник и има грешна стратегия още от началото. Всички останали са от безлични в очите ми до пълен отврат.

Като безлични - Кари, която не ме дразни толкова, колкото други съфорумци й се дразнят, но и не ме впечатлява с нищо. Джулиана, която всъщност ми е неприятна, но почти незабележимо неприятна.

Любовната двойка пък са ми 🤮 Ванко, който както казах получава "специални монтажи" - дали това е, защото е на финал, или защото от продукцията го пробутват, защото има връзки с важни хора в БТВ - не мога да кажа със сигурност. Ганка пък освен с грозния си смях на злорадство, затвърди според мен колко посредствена е в мисленето си. Тотална pickmeisha, която най-голямата й гордост е, че смята, че е "различна от другите момичета". Като изцепи това как тя имала различно мислене от другите жени и живяла със старомодните възгледи, че мъжът трябва да вземе жената и щях да падна от смях. Това й мнение изобщо не я прави толкова уникална за колкото се мисли, напротив звучи като нещо, което всяка втора би казала, защото ще си помисли, че това я кара да звучи много дълбоко и проникновено.

# 519
Предварително някой спомена, че ще имитира прошка за Жоро. Всъщност Карин му отсече клона, когато сразказа какво и е споделил. Но ако беше замълчала си е пълна глупост

# 520
  • Варна
Постъпиха по същия начин и с Драго.

Казах ви аз, че Ганка е хулиганка, ама вие не, та не.

# 521
# 522
Денис, че го е видял - окей, ама чак пък и името на Александра да е пишело... Grinning
И все пак му изигра добра роля - Георги щеше категорично да играе с Йо и Бо, т.е. срещу него. Евентуално.

# 523
  • София
Дали ще покажат в понеделник повече от уговорките за гласуване на Ифугао?
Аз симпатизирам на Алекс, не знам защо, но искам да остане повече време. За мен Джулиана е следващата, но подозирам, че ще видим и съвет на Бонток следващата седмица.
Интересно, в промото Йоана каза, че не иска посланици на следващия съвет. Не иска да им бъркат сметките явно Wink

# 524
  • София
Скрит текст:
Определено Survivor e стратегическа игра, но накрая иронично ще останат хората, които седят на пейките докато другите играят. Мани от Игрите беше за този сезон готова за шампион.
yes..SmileSmile

Сандра и Сюри  от US  Survivor  са колосите.
На мен Сандра ми е любимият участник, Съри беше една от най-симптичните на зрителите участници . Каква е статистика за победители в "Сървайвър", печелили само с помощта на победи в състезания, а не на стратегия. Това не е "Игри на волята". Аз лично се сещам за Том Уестман в "Сървайвър: Палау".

Сега изгледах началото на епизода от днес и истината е, че Георги не трябваше да прави това изявление, че вината е в негова, наистина се наби на очи и Ванко взе да се чуди на намеренията му, още докато го казваше, той го прекъсна, раздразнен. Освен това, не е вярно. Ифугао изоставаха по време на цялата игра и бяха видимо по-слаби, взеха няколко грешни решения преди огъня.

Общи условия

Активация на акаунт