🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 479
  • 771
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Хареса ми, че даваха от близък план очите на Георги при прочитането на гласовете от Владо.
При първото споменаване на името му беше леко изненадан. При второто вече знаеше какво му се случва - миг преди да му натистат спусъка.

Не знам каква ще е играта на острова между Георги и Драго, но не ми се видя тип статична игра, като тези досега. Та всяка мисъл, че е имало нещо в + за Ивана от досегашните игри си остава валидна за мен.

# 496
И аз забравих да отчета грозния смях на Ганка след изгонването на Жоро. Почвам да се съмнявам колко е била аутсайдер, заради това, че е била от село и си е чела книжките, или по-скоро, заради това, че под опаковката на скромното момиче от село май се крие доста злоба.

# 497
  • София
Прекуца му играта на Жоро, както казваше една участничка от друг формат. В стремежа си да изтъкне какъв страшен визионер е, прекалено се раздрънка пред неподбрана аудитория. И в крайна сметка се получи, че от тази гора не видя дърветата.

# 498
С поредния си хилеж Ганка успя да измести Карин в класацията ми най-противна жена. Селото не я е напуснало явно.

Интригите в Сървайвър за мен са същите, като във всяко друго бг риалити, може би една идея по-непредвидими. Но се играят по същия долен начин.

# 499
Да, всъщност Анелия наистина се опита да предупреди Жоро като му каза да даде знак да връчат имунитета на него. Те двете с Борислава са ми по-симпатичните играчи от женските коалиции. Мислещи, премерени, тихи, без голямо его и надменност.

# 500
Определено Survivor e стратегическа игра, но накрая иронично ще останат хората, които седят на пейките докато другите играят. Мани от Игрите беше за този сезон готова за шампион.

# 501
Ганка е противна.
За Драго съм на острова. Сигурна съм, че ще бие Жаро.

# 502
Като махнем острова и проблемите понякога в монтажа сезона се е получил прекрасен. И напълно различен като съдържание от ИВ, което е основната цел на Продукцията през този сезон. Като стар фен на предаването мога само да аплодирам резкия завой към американската му версия.

# 503
Ако гласът на Кари беше решаващ, нямаше да прости на Жорката.

# 504
Определено Survivor e стратегическа игра, но накрая иронично ще останат хората, които седят на пейките докато другите играят. Мани от Игрите беше за този сезон готова за шампион.

yes..SmileSmile

Сандра и Сюри  от US  Survivor  са колосите.

# 505
Измамиха много хитро Бо. Тя нищо не усети. Йо ще има да фучи...

Алекс света вода ненапита! "Аз! Сериозно! Каква изненада!"

# 506
Кари играе много хлъзгаво. Втрещен съм, че отново тя ще бъде на преговори в колибата с Йо в понеделник. Останалите хора в племената им защо допускат това идея си нямам.

# 507
Кари играе много хлъзгаво. Втрещен съм, че отново тя ще бъде на преговори в колибата с Йо в понеделник. Останалите хора в племената им защо допускат това идея си нямам.
Ганка е влюбена. А Ванко й вярва /на Кари/ на 100 %. Защото връзката им не е любовна, а някаква спортна там...

# 508

щото са много умни

# 509
Днес за първи път имаше добър монтаж - "реакциите" на маймуните, докато Драго се мъчеше с мекиците Grinning
Чудесна игра за Бонток, играеха като отбор и успяваха да реагират при проблем. Ифугао се издъниха не само при Жоро и не мисля, че вината за загубата е еднолична.
Както по-рано казах, Жоро гледа твърде напред в играта. Гласеше коалициите в обединеното племе и размахваше пръст кой не трябва да бъде жури, но пропусна да се спаси на този племенен съвет. Може и да бие Драго, но не го виждам да пребори още 3 или 4 опонента.
Оттук нататък мисля, че само късмет ще е нужен на Ифугао, за да не губят една след друга игрите си. Да, ще ги предвиждат така, че да не са нужни повече от 1-2 чисто мъжки поста, но и в мащабните игри със сигурност нямат толкова голямо поле за развихряне на въображението, колкото при индивидуалните двубои.

Разсъждения по картинка за по-нататъшни събития:
Скрит текст:
Според мен наистина Ванко стига напред в играта, защото брадата и косата са му доста по-дълги на снимката. Освен това в пост от септември е споделил, че е свалил 13 килограма, а за момента не ми се вижда да ги е доближил дори. Жалко, никак не го харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт