🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 532
  • 771
  •   1
Отговори
# 480
Мнооого се отпусна и си повярва. Наби се в очите на останалите и БУМ. С всички говореше, не си мереше приказките и туй то.

# 481
Жоро правилно предположи, че Кари е гласувала за Джулка. Алекс нямаше право на глас

# 482
Survivor този сезон стана обратното на "Игри на волята" - само жени. Скоро като разкарат и останалите мъже очаквам и да изгонят и Карин и само некадърници в игрите да останат в последния етап.

# 483
  • София
Жоро blindsided. Broken Heart То беше ясно след играта и факта, че той изобщо не улови реакцията на Ванко. Карин наистина ли гласува за Джулия, а не за Жоро? Така ми се стори на последния кадър, но не съм сигурна. Иначе бяха в шок от предположението на Георги, мислех, че гласът за Джулия е от Александра.
Нямаше как да е от Александра, тя не гласува.... И аз се изненадах, мислех че е от Анелия. Но не, Карин беше.

Наигра се сам, Жорката, факт. Предния ден на играта същото направи - самоизтъкна се колко по-добър бил от Зоран с огъня и се срина. После, вместо да си вземе забележка, продължи в същия дух.... Кому беше нужно да се показва на всички какъв стратег е?!? Ехх, това пусто его!

# 484
Баш Бай Брадър се самоизплющя . Доволна съм много. Мислех че Анелия е гласувала против Джулката. Мислех и че Кари е организирала линча за Жоро . Кой организира всички да гласуват Ванко или Гани

# 485
Интересно!Съгласна съм с всичко казано до тук за Жоро ,но пък разбиха и триото Йо и Бо ще играят със Зоран.....но кой още?Умно изиграха ситуацията отслабиха коалицията.А те дори и не помислиха,че е застрашен и хоп стратезите Йо и Бо бяха излъгани.

# 486
Отново супер епизод! Ето това е якото на Сървайвър, гледаш днес и предвиждаш едно, а на следващия ден се случва противоположното. Държи в напрежение постоянно. Сървайвър е стратегическа игра, не знам защо очаквате чест, силни играчи, раздаване и т.н. Това не са Тупаревските еврино скалъпени сценарии и циркаджийското поведение на Иван и Андрей. Сървайвър е класи над всички бг реалитита!

# 487
  • София
Карин гласува срещу Джулиана.
Алекс нямаше право на глас.

Интересно е в този мини-алианс - Ванко играе с Карин, а тя играе както реши Simple Smile

Това съвсем го забравих. Следващото ми предположение (преди да разкрият кой как е гласувал) беше Анелия, но не и Карин, затова се учудих, когато Георги спомена именно нея.

# 488
Жалко за Жоро.
Добре стоеше под радарите дълго време и разви не лоша игра, но в момента в който си повярва повече получи силен удар.
Ще съм за него в дуела му срещу Драго. Предпочитам да гледам мислещ човек, който може да обърка много сметки в обединеното племе пред просто симпатичен и не достатъчно адаптивен играч.

# 489
  • София
Жоро яко се надигра! Жал ми стана за него. Така си беше повярвал и се отпусна и наговори доста грешни неща. Интересно кой ще намери идола. Ганка обаче много гнусно се смя като го изгониха. Този сезон е едно змийско гнездо. Мъжете си отиват един по един.

+1
Изключително грозна реакция от Ганка. Избягала е от селото, но селото си е още в нея.

Жоро така си беше повярвал, че дори предупреждението на Анелия го подмина без реакция, а тя направи всичко възможно да му каже, че е застрашен.

# 490
  • София
Забравих да кажа, което всъщност беше най-важното.
Странното е, че Йо и Бо също изобщо не предвидиха дори за миг тази ситуация... Вярно е, че не знаеха за балона, който Жоро сам си надува и надува. Но пак, изобщо не излезе и като вариант .... Г.
Ето още една причина да си мисля, че накрая и те ще свършат по същия начин като сами се надиграят....

# 491
Жоро така си беше повярвал, че дори предупреждението на Анелия го подмина без реакция, а тя направи всичко възможно да му каже, че е застрашен.
Според мен не я разбра Жоро, но тук вече спекулирам.

# 492
  • София
Жалко за Жоро.
Добре стоеше под радарите дълго време и разви не лоша игра, но в момента в който си повярва повече получи силен удар.
Ще съм за него в дуела му срещу Драго. Предпочитам да гледам мислещ човек, който може да обърка много сметки в обединеното племе пред просто симпатичен и не достатъчно адаптивен играч.
Аз също (ако съм принудена да гледам сам човек на този Остров), освен това, ако Жоро е на Острова, не мисля, че ще отделят десет минути от епизода за правене на мекици и още пет за четене на писмо.

# 493
Отново супер епизод! Ето това е якото на Сървайвър, гледаш днес и предвиждаш едно, а на следващия ден се случва противоположното. Държи в напрежение постоянно. Сървайвър е стратегическа игра, не знам защо очаквате чест, силни играчи, раздаване и т.н. Това не са Тупаревските еврино скалъпени сценарии и циркаджийското поведение на Иван и Андрей. Сървайвър е класи над всички бг реалитита!

ее чак пък...има си своя чар но и куча недостатъци.
Ако ни показваха малко повече от задкулисните разговори, може би щяхме да се опитваме да гадаем, да мислим стратегии , кой с кой ..а то сервират ни го, като в евтин криминален роман- накрая убиецът се оказва седморазреден персонаж без мотиви , ей така без да иска )))
Ванко и Гани ще се женят , ние не знаем , че се познават

# 494
Заложих на Жоро днес през деня, защото имах усещането, че сам ще се изгони. Което и стана. Н

А така! А пък мен успя да ме убедиш сутринта, че нищо няма да му се случи! Stuck Out Tongue

Много ми е интересно Жоро откъде черпи убеденост, че няма да е следващия изгонен, ако Бо сложи огърлица на Алекс /според неговия план/?
Защото първо е в добри отношения практически с всички, може би само Джулиана е изключение. И второ - останалите не виждат заплаха в него при индивидуалните дуели за имунитет след обединението.

Общи условия

Активация на акаунт