🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 535
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
Тези хора на всеки съвет са с нови дрехи. Laughing

Не е идвал  скоро  Зоран-Жълтия.   Smile
Ох, нимоа Joy

# 466
Хубав пореден епизод, ще се наложи да гледам отново част от разговорите за по-добра оценка на събитията.

# 467
Според мен продукцията отчаяно се опитва да покаже Ванко като забавен и приятен тип, но хич не го усещам по този начин. Забавните песнички, докато го отдава шегаджията на племето; драматичните close up кадри, когато го играе лидер...хич не ми въздействат.

Почти съм сигурна базирано на всичко това, че ще стигне до финала, та за това продукцията отчаяно се фокусира толкова върху образа му и се опитва да го изкара забавния тип. Отново казвам само мое предположение от монтажите, нямам достъп до спойлери.

# 468
  • Sofia
Жоро в хода на тоя епизод ме разочарова, подценява, че и другите могат да мислят. И някак се раздрънка твърде много. Ако изхвърчи, сам ще си е виновен.

# 469
  • София
Искам пак Ивана на острова ..ааааа с 3 мин екранно време по игрите и бай, сегаще има да ми дават нон стоп Драго  . Дражко намери  орех, и гадните маймуни м'цата им които там живеят и се препитават, му ядат храничката ни ги е срам. Дражко обели ореха. Дражко си пийна. Не показаха как изхвърли ореха .Лоши оператори , беше толкова интересно дано има продължения
Да, всякакво екранно време отделено на този Остров е загубено, обикновено при монтирането само мъжете биват изградени като персонажи... и този път нямам предвид само Николай Мартинов, но и Георги Дренски. Няма нужда.

Забелязах, че Зоран става все по-централен персонаж, защото ни го показват в епизод, в който неговото племе не отива на съвет и той дори не е арбитър, виждаме как тренира, плажът, който си е открил и разбира се, това, че е третият човек, който знае за намерения идол.

# 470
Ванко каза, че има 100% доверие на Кари, а като го питаха има ли 100% доверие на Ганка, каза че на жена не може да се има 100% доверие. 😂😂😂 Т.е. Кари не е жена ли според него? 🤔

# 471
Наистина, прекалено много се раздрънка. Въобще не трябваше да се обяснява какво точно е говорил със Зоран.

# 472
  • София
Според мен продукцията отчаяно се опитва да покаже Ванко като забавен и приятен тип, но хич не го усещам по този начин. Забавните песнички, докато го отдава шегаджията на племето; драматичните close up кадри, когато го играе лидер...хич не ми въздействат.

Почти съм сигурна базирано на всичко това, че ще стигне до финала, та за това продукцията отчаяно се фокусира толкова върху образа му и се опитва да го изкара забавния тип. Отново казвам само мое предположение от монтажите, нямам достъп до спойлери.
И аз по това съдя, същото може да се каже и за монтажа на Зоран, но мисля, че при него има успех и се харесва на зрителите.

Ванко каза, че има 100% доверие на Кари, а като го питаха има ли 100% доверие на Ганка, каза че на жена не може да се има 100% доверие. 😂😂😂 Т.е. Кари не е жена ли според него? 🤔
Поправям се, изгледах отново момента и както е посочено в следващите коментари, той казва "кой има 100% вяра на жена си?" Независимо от това, продължавам да го смятам, за не особено умен.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 22:51 от La Vikinga

# 473
Еха, добра успеваемост в анкетите. Хванах изгонването на Драго и Ивана, но те бяха сравнително леко предвидими. Тази не беше такава Simple Smile
Скрит текст:

Заложих на Жоро днес през деня, защото имах усещането, че сам ще се изгони. Което и стана. Но си мислех, че и идола ще е замесен в изгонването му. Но провалът му в играта за племенен имунитет се оказа достатъчен, за да накара останалите да се замислят защо толкова иска да спаси Алекс и с кого би играл след обединението. А непремерените му приказки във водата само затвърдиха нагласите срещу него в племето.
Хитрата сврака с двата крака се получи.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 22:36 от Bengun

# 474
Някои виждаха Жоро като финалист, той пък сам се наигра.

# 475
Ванко каза жена ми, а не жена, коя да е.

# 476
И ко? Накрая Кари се оказа по-лоялна и верен приятел, отколкото Анелия, която гледаше с многострадална и измъчена гримаса.

Но да, като цяло Жоро сам се изигра. Прекалено много дрънкаше, което доказва моята теория от преди, че той вижда добре играта в голям план, но му избягват нещата, които са точно под носа му.

# 477
  • София
Жоро blindsided. Broken Heart То беше ясно след играта и факта, че той изобщо не улови реакцията на Ванко. Карин наистина ли гласува за Джулия, а не за Жоро? Така ми се стори на последния кадър, но не съм сигурна.

Отговорих си:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 22:54 от La Vikinga

# 478
При Жорката от гледане няколко стъпки напред стана така, че не видя корена на пътеката точно пред краката му. Сам се изгони с кроежите и приказките си в сравнително голяма компания.

Жоро blindsided. Broken Heart То беше ясно след играта и факта, че той изобщо не улови реакцията на Ванко. Карин наистина ли гласува за Джулия, а не за Жоро? Така ми се стори на последния кадър, но не съм сигурна. Иначе бяха в шок от предположението на Георги, мислех, че гласът за Джулия е от Александра.
Карин гласува срещу Джулиана.
Алекс нямаше право на глас.

Интересно е в този мини-алианс - Ванко играе с Карин, а тя играе както реши Simple Smile

# 479
Жоро яко се надигра! Жал ми стана за него. Така си беше повярвал и се отпусна и наговори доста грешни неща. Интересно кой ще намери идола. Ганка обаче много гнусно се смя като го изгониха. Този сезон е едно змийско гнездо. Мъжете си отиват един по един.

Общи условия

Активация на акаунт