🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 547
  • 771
  •   1
Отговори
# 450
  • Mediterraneo
Поредна загуба за Ифугао, оле! Знаех си, само надолу сега. Не ги харесвам вече, както стана ясно. И другите не ги харесвам, нямам любимец, гледам, колкото да минава времето. Дано след обединението ми се засили интересът.

# 451
Тоя Ванко доста мазничък. Когато другите играят и се подсигуряват - голямо възмущение. Едва ли не как смеят да правят такива неща.

А реално той е най-големият схемаджия. Всичко иска да завърти, за да му е удобно на него и за сега успява. Разбира се в това няма нищо лошо, такава е играта, но и да не ми се прави на много възмутен, че и другите се опитват да играят и не са му разпънали червен килим по пътя към победата.

# 452
Кога се очертава обединяване на племената ?

# 453
  • София
Глупави хора наричат мислещи такива "психопати". Никаква изненада.

# 454
Ох, Анелия, душица! Иска да намери идолът да спаси Жоро!

# 455
Жорето как си изпя всичко. Находчив е, но не е прозорлив и хитър.

# 456
Ванко как веднага се съгласява с Ганка.

# 457
Защо всички имат доверие на Карин? Тя е хиена!

# 458
И аз се изумявам.

# 459
Йоана е сглупила като е казала на Зоран за имунитета според мен.Гаранция ще го използва в негова полза,когато му е удобно,не е лоялен със сигурност.
Анелия кво се доверява на Георги толкова не знам,при първа възможност ще ги предаде с Ганка,личи си че е лоялен към Борислава единствено.

# 460
Искам пак Ивана на острова ..ааааа с 3 мин екранно време по игрите и бай, сегаще има да ми дават нон стоп Драго  . Дражко намери  орех, и гадните маймуни м'цата им които там живеят и се препитават, му ядат храничката ни ги е срам. Дражко обели ореха. Дражко си пийна. Не показаха как изхвърли ореха .Лоши оператори , беше толкова интересно дано има продължения

# 461
  • Mediterraneo
На какво отгоре да им е лоялен Зоран?! Аз го харесвам. И него, и Карин, и Алекс. Клонят повече към индивидуални играчи. Докато онази двата недорасляка сами няма да оцелеят много.

# 462
  • София
Тези хора на всеки съвет са с нови дрехи. Laughing

# 463
Тези хора на всеки съвет са с нови дрехи. Laughing

Не е идвал  скоро  Зоран-Жълтия.   Smile

# 464
Ех, Жорка, Жорка.... сам се преметна.

Общи условия

Активация на акаунт