🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 544
  • 771
  •   1
Отговори
# 435
Ванко:
Това не е просто снимка, това е момент, в който виждаш колко малко е нужно да бъдеш щастлив, какво е нужно на човек, виждаш усмивки, позитивизъм, доброта, искреност, виждаш чисти души, въпреки недоимъка и бедността.
За съжаление средата, в която живеем ние, няма нищо общо. Ние имаме всичко, живеем във време на изобилие и някак си не умеем да ценим. Много по-лесно е да сме хейтъри, да обиждаме, да се подиграваме, да бъдем привидно велики. А всъщност на кого му дреме?
Единствено вредим на себе си, обричайки се на нещастие и мислене за другите.
Пожелавам си да имаме изобилие от всичко и мисленето, и свободата на тези чисти деца!

Това не е просто снимка,а снимка с мен,Душите ни са чисти, но най-вече моята.Въпреки,че изобщо не съм беден аз ламтя за много пари.И искрено ви се усмихвам...преди да ви забия нож в гърба.За съжаление сега съм затворен на един остров с разни жени без речник.
 Имате си мен,но не умеете да ме цените.Много по-лесно е да ме обиждате и изкарвате мишка,въпреки,че съм привидно велик.Обаче на мен не ми дреме за вас,защото аз съм цар Лъв.Вредите само на себе си като мислите и за другите, и затова ще ви чакат нещастни дни на острова,където ще ви изпратя.И хич не ми се молете.Най-вече оная на двете водки.Пожелавам си да имам най-вече изобилие от злато и разрешение от Ганка да харча част от него.

# 436
За мен такива изявления като това на Ганка са проблематични, не защото смятам, че е подронила авторитета на магазинерките, или нещо такова, а защото създава фалшивата представа за "вижте ме мен, вижте ги тях"  като успешен метод да преглътнеш тормоза. Тия, които тормозят по българските училища много често стават успешни, ръководят фирми и работят професии, които на хартия са престижни, но това няма значение. Няма значение какъв ще стане този, който те е тормозил и как ти ще си по-успешен от него, а важното е да осъзнаеш стойността си, независимо от обидите на такива отрепки. Отново независимо дали си станал програмист, или чистач. Или дали насилникът е станал собственик на бизнес, или боклучар.

Сори за оф-топика, но отново свързан с това, което Ганка каза.

# 437
Абе много хубав тоя Драго , като Дж. Клуни е.

# 438
Оф нали Бо и Йо бяха с Мила и искаха да изгонят Зоран. Сега пък са със Зоран и Мила ще гонят.. Worried

# 439
Хубав старт на епизода, доста неща се изговориха, доста пътеки се очертаха.

Хубава игра, много яка. Има почти всичко в нея.

# 440
Smileмалки лисички са.....

# 441
  • София
След като кажат правилата, винаги пропускат момента с изготвяне на стратегията за конкретната игра.

# 442
Хаха, тоя Зоран 😁 пак спасява деня...за противоположното племе. 😁

Този разговор между Борислава и Йоана пък още веднъж показа, че май Борислава е по-умната в тяхната двойка. Тя веднага усети как Александра може да им/й е полезна, а Йоана бързо отказа такъв вариант, чисто базирано на неприязънта си към Александра.

# 443
Браво на Бонток.
Имаха по-правилната стратегия с преместването на сандъка.
Помогнаха на Ифугао със съвет, как да си разположат сандъка на платформата.
Бяха по-бързи във всеки компонент на играта. Заслужена победа.
Жоро се провали с огъня.

# 444
Миналата седмица имаше племе Ифугао и сбирщайн Бонток.
Сега има племе Бонток и сбирщайн Ифугао.
Колко бързо се променят нещата...

# 445
Разбрах защо не са давали острова на отшелника - защото Ивана не е правила нищо по цял ден.

# 446
  • София
Един съвет време Joy

Много хубава играта, много ми хареса. Прекрасно представяне на Бонток, отлична стратегия, покриха си всички постове и не допуснаха никаква грешка.
А Жорката много избърза със самоизтъкването и се сгромоляса.

# 447
Аз наваксах най- после двата първи епизода тази седмица. Харесаха ми и двата и игрите бяха готини.
По- симпатични са ми Зоран, Жоро, че и Алекс вече. Макар, че Алекс сбърка мисля, в емоциите, които влага в играта. Сървайвър не е място за любови, ревности, велики приятелства и предателства. Играта си е игра, там трябва стратегия, останалото е за реалния живот извън нея.
Играта на острова отново не беше такава, която да постави Ивана в затруднено положение, но успя Драго да спечели и се радвам много, че най- после тя е аут, а и че той остава.

# 448
Един съвет време Joy

Според мен важна роля в Бонток играе Зоран и неговото настроение. Вече си намери коалицийка и е спокоен и не действа дефанзивно.
В Ифугао пък ... нещо не се понасят вече. След изгонването на Драго.

# 449
  • Sofia
Жоро твърде много си разкри картите пред Карин. Тя пък показа, че може да мисли. Борислава беше по-прозорлива от Йоана в разговора им зад скалата.
Хубава игра стана, заслужено победиха Бонток. 
Не знам дали Жоро е искрен с това, че "поема цялата отговорност", но пък е добър ход Simple Smile Хитряга ще излезе той, освен умен.

Общи условия

Активация на акаунт