🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 545
  • 771
  •   1
Отговори
# 420
  • Другата България
А това ,което е казал Иво за забраните за разговори на терен,вчерашните "наблюдателки",го разбиха на пух и прах.Специално ги следих на общия кадър-постоянно се гледаха и намилаха Simple Smile
Ивайло имаше предвид, че не си говорят племената помежду си. Преди, по време или след игра..

А Ивана малко се издаде на лайфа, че ЗА 14-15 дена не е намерила нито един кокосов орех и че е пила антибиотици през целия си престой! Simple Smile
Как ще намериш нещо, което не търсиш?

# 421
Тя ги чакала да паднат! Satisfied Онези, които Драго веднага видя, уж ги знаела..

# 422
Скрит текст:
А това ,което е казал Иво за забраните за разговори на терен,вчерашните "наблюдателки",го разбиха на пух и прах.Специално ги следих на общия кадър-постоянно се гледаха и намилаха Simple Smile
Ивайло имаше предвид, че не си говорят племената помежду си. Преди, по време или след игра..

А Ивана малко се издаде на лайфа, че ЗА 14-15 дена не е намерила нито един кокосов орех и че е пила антибиотици през целия си престой! Simple Smile
Как ще намериш нещо, което не търсиш?
Ахахахаха .. добре звучи, но е пълна спекулация Simple Smile
Всички сме наясно, че монтажа не е от силните страни на сезона. Аз лично съм сигурен, че доста се разхождала около лагера си и е търсила каквото и да е, но просто е скучно за гледане и не ни е показано.

# 423
Как да намериш нещо като не мърдаш от заслона?Драго до нея като негър изглеждаше,толкова е почернял.А тя по цял ден на сянка и спяща сигурно,имаща си ориз и вода кво и трябва повече.

# 424
Казаха и двамата, че на този остров нямало риба, само планктон! Защо тогава една от наградите беше рибар, който им показваше как да си хванат и получиха някакви такъми?! И никаква растителност за ядене нямало, че и за строежи.

# 425
  • София
Ванко:
Това не е просто снимка, това е момент, в който виждаш колко малко е нужно да бъдеш щастлив, какво е нужно на човек, виждаш усмивки, позитивизъм, доброта, искреност, виждаш чисти души, въпреки недоимъка и бедността.
За съжаление средата, в която живеем ние, няма нищо общо. Ние имаме всичко, живеем във време на изобилие и някак си не умеем да ценим. Много по-лесно е да сме хейтъри, да обиждаме, да се подиграваме, да бъдем привидно велики. А всъщност на кого му дреме?
Единствено вредим на себе си, обричайки се на нещастие и мислене за другите.
Пожелавам си да имаме изобилие от всичко и мисленето, и свободата на тези чисти деца!

Красива Ганка 🙂

''В един от редките случаи, когато слага грим'' (явно не обича да се гримира)

# 426
Ванко на тази снимка е с доста пораснала коса и брада. Simple Smile

# 427
"Аз съм си писала преди, че според мен като влезеш в тази игра специално, престават да съществуват нормите, с които сме свикнали навън. Това си е мое разбиране."
Един човек с висок морал и мъжкар...никога няма да се преобърне на 180 градуса и да играе като подлец.Милен примерно игра като мъжкар и точно затова и си замина.Още помня играта на Пранджева и как обясняваше после "че тя в реалния живот не била такава"Същото важи и за Подлерович,дето за пари е готов на всичко.Иначе в реалния живот е честен,готин и "мъжкар",а жена му удря шамари и парите видимо са облагородили лицето и.
То това не са норми,а неща,които би трябвало да ти идват естествено.В момента се опитваш да ме убедиш,че Ванко не е мишок,а играел стратегически,защото такава била играта.Те,това можеше да каже той и на Алекс,примерно.Но той си вярва,че е мъжкар и не е направил нищо погрешно или морално осъдимо.И затова е обиден и засегнат.Точно,както ти вярваш,че хората могат заради една игра да се трансформират напълно.После си излизат от нея и си стават пак мили и добри,каквито винаги са си били,нали...Много щеше да ни е лесно на хората ако можехме така лесно да се превключваме на различни честоти.И вероятно повечето щяхме да сме по лудниците.
Впрочем,аз смятам,че Ванко не харесва Алекс,защото тя предпочете Доктора пред него в предишните племена.Мое си мнение.разбира се.

# 428
  • София
Ганка наистина е красива. И без грим.
Преди време мой много, много близък приятел, чудесен и обичан лекар, ми разказа как е бил тормозен от съученици. Тормозът в българските училища е факт - въпреки че се правим, че не съществува. Много деца страдат ужасно и животът им наистина е ад. Адмирации за всички деца, които са преминали през него и са се съхранили. Та - този мой приятел, сега наистина изключителен лекар, ми каза,  че тези, които тогава са го тормозели, сега са таксиметрови шофьори. Нещо такова каза и Ганка.
Не че да си таксиметров шофьор или магазинерка е срамно. Не е.
Но и Ганка, и моят приятел сякаш с една дума искат да кажат, че съдбата си знае работата. И тези, които са ги тормозили, са получили своето възмездие - да се сгромолясат. (Сетих се и за онези "популярните" в американаските филми, които след гимназията стават сервитьорки и сервират кафе и яйца на разни, които ги овикват.)
Който разбрал - разбрал.
Да се надяваме децата ни да не разберат никога какво е то да бъдеш тормозен.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 19:48 от Vivi

# 429
Красива е Ганка, да.

Защо мислите, че Пейо и Ванко са типични представители на зодия лъв?

Какви бизнес отношения имат Ивайло и Ивана? По какво работят?

Много ми се иска днес да изгонят докторчето. Ама Ифугао (викам за тях) останаха с малко мъже и сигурно ще паднат и ще хвърчи Джулка.

# 430
Ганка е хубава и без грим. Толкова млад човек - какво да му е. Всичките жени са хубави, някои са се самозагрозили - Мила и Ивана, ако трябва да съм конкретна.

# 431
Чудо голямо думите на Ганка! Все пак е 15 дни в Сървайвър, без близки, подала се на емоциите и изръсила нещо малко по-така.
Един удовлетворен и самоуверен човек не бива да се обижда за такова нещо. Няма нищо лошо да си магазинер, шофьор или чистач стига да ти харесва това. Мисля, че едно от най-ценните качества е да се научиш да не ти пука какво казват хора, за които не ти пука.

# 432
Ricko7, много съм далече от идеята, че мога да те убедя или когото и да е в нещо. Това е форум всеки си има различно виждане за нещата и тъй като такава е идеята на форума, си излага мнението и аргументите си.
И най-странното е, че няма някой на 100% прав или на 100% крив. Истината винаги е била въпрос на гледна точка. За теб Ванко е жалък, за мен до момента е мислещ играч. Подчертавам до момента, защото ми се променя мнението с епизодите. Честно казано какъв е той, Джаферович, Пранджева в реалния живот ми е толкова безразлично. Аз съм си пуснала предаването, за да гледам точно това: стратегиите/интригите, както искаш така ги наречи, кой как ще си изиграе ходовете и съответно мен ме забавлява.
Ти си пуснал предаването и търсиш в него доблестни персонажи с чест, хора, които да уважаваш и да изпълват идеалите ти. Няма как да ти хареса тогава. Ама никой и не те кара да гледаш като цяло.
Не желая да те убеждавам какъв е Ванко. То аз никога не съм го срещала на живо, гледам някакви откъси, подава се информация от тук от там какви конфликти имало, не са показани, гледали сме само 11 епизода, изобщо не се заемам да лепя етикети. Може и най-голямото леке да е. (Както се оказа с Кирил, с когото по доста въпроси бях съгласна, докато не разгърна "потенциала" и простотията си).
Това не значи, че не мога да кажа евала на Вснко, харесва ми как мислиш и как си изигра хода.
Както Живка беше казала (на Пламен мисля) във Фермата: ти си влязъл с цел да се забавляваш и да създаваш приятелства, аз влязох, за да играя и спечеля. Дали ако срещна Живка ще станем първи приятелки? Едва ли, ама си изигра ходовете жената и си спечели. Това аз го уважавам.
И да, историята показва, че мъжкарите и честните първи падат в Сървайвър (Милен, Маргото, Пейо), само че останалите не са виновни, че те не са разбрали или не са искали да я играят. И на мен са ми безинтересни за гледане, предвидими, с нищо не могат да ме изненадат. Ако ще да са най-чистите и невинни хора на тоя свят, аз пак няма да седна да ги гледам с интерес.
Та в обобщение мога да кажа, че на мен просто не ми пука какви са хората извън играта. Ако не изпадат в крайности на физически и психически тормоз (Кирил и Ивайло над Ваня), ми е все тая. Вчера не усетих Ванко да е казал нещо кой знае какво или да е нападнал от нищото Александра, така че ми е ок.
Иначе щеше да е интересно да видим как са се зародили конфликтите и защо Ванко мрази Алекс. Може да си напълно прав и да ревнува, но от монтажа не са ни го показали, така че може само да гадаем.

# 433
Какви бизнес отношения имат Ивайло и Ивана? По какво работят?
За откриване и реализиране (в България и чужбина) на футболни таланти от малки населени места в България. На 2. март е било първото:
Събитието, организирано от Ивайло Крушарски – сподвижник на проекта за България, цели да помогне както на много футболисти да бъдат забелязани от клубове от системата на професионалния и полупрофесионалния футбол, така и на самите отбори да се сдобият с качествени попълнения. За целта заниманията ще бъдат проследени от скаутски звена на повечето от отборите от efbet Лига и Втора лига.
Това издание на „БГ Футболни проби“ ще е първото от серия футболни проби, които ще се провеждат регулярно всеки месец в различни градове. Следващите събития ще се проведат през април в Стара Загора, през май в Бургас, през юни във Варна, през юли във Велико Търново и т.н.

Не знам какво е участието на Ивана, но на лайфа бяха заедно в Италия и казаха, че е във връзка с новото им начинание.

# 434
Скрит текст:
Ricko7, много съм далече от идеята, че мога да те убедя или когото и да е в нещо. Това е форум всеки си има различно виждане за нещата и тъй като такава е идеята на форума, си излага мнението и аргументите си.
И най-странното е, че няма някой на 100% прав или на 100% крив. Истината винаги е била въпрос на гледна точка. За теб Ванко е жалък, за мен до момента е мислещ играч. Подчертавам до момента, защото ми се променя мнението с епизодите. Честно казано какъв е той, Джаферович, Пранджева в реалния живот ми е толкова безразлично. Аз съм си пуснала предаването, за да гледам точно това: стратегиите/интригите, както искаш така ги наречи, кой как ще си изиграе ходовете и съответно мен ме забавлява.
Ти си пуснал предаването и търсиш в него доблестни персонажи с чест, хора, които да уважаваш и да изпълват идеалите ти. Няма как да ти хареса тогава. Ама никой и не те кара да гледаш като цяло.
Не желая да те убеждавам какъв е Ванко. То аз никога не съм го срещала на живо, гледам някакви откъси, подава се информация от тук от там какви конфликти имало, не са показани, гледали сме само 11 епизода, изобщо не се заемам да лепя етикети. Може и най-голямото леке да е. (Както се оказа с Кирил, с когото по доста въпроси бях съгласна, докато не разгърна "потенциала" и простотията си).
Това не значи, че не мога да кажа евала на Вснко, харесва ми как мислиш и как си изигра хода.
Както Живка беше казала (на Пламен мисля) във Фермата: ти си влязъл с цел да се забавляваш и да създаваш приятелства, аз влязох, за да играя и спечеля. Дали ако срещна Живка ще станем първи приятелки? Едва ли, ама си изигра ходовете жената и си спечели. Това аз го уважавам.
И да, историята показва, че мъжкарите и честните първи падат в Сървайвър (Милен, Маргото, Пейо), само че останалите не са виновни, че те не са разбрали или не са искали да я играят. И на мен са ми безинтересни за гледане, предвидими, с нищо не могат да ме изненадат. Ако ще да са най-чистите и невинни хора на тоя свят, аз пак няма да седна да ги гледам с интерес.
Та в обобщение мога да кажа, че на мен просто не ми пука какви са хората извън играта. Ако не изпадат в крайности на физически и психически тормоз (Кирил и Ивайло над Ваня), ми е все тая. Вчера не усетих Ванко да е казал нещо кой знае какво или да е нападнал от нищото Александра, така че ми е ок.
Иначе щеше да е интересно да видим как са се зародили конфликтите и защо Ванко мрази Алекс. Може да си напълно прав и да ревнува, но от монтажа не са ни го показали, така че може само да гадаем.

Да добавя само, че честни и доблестни хора човек трябва да търси в живота си, а не да се възмущава, че по телевизията нямало такива. По телевизията са за рейтинг и сеир.

Най-накрая Ивана е вън от играта, но сега се хващам, че предпочитам тя да беше останала. С тези психоатаки в племе и коалиция щеше да е много по-интересна за гледане.
Драго най-много да застрои острова.

Жорката е играч. И според мен реагира спонтанно и искрено, подкрепяйки Александра, но му сече пипето и бързо се ориентира, че тя може да подпомогне играта му. Не знам доколко беше разумно да си открие картите пред Зоран. Зоран има голяма уста и къс фитил, та не се знае дали може да си мълчи.

Предположения за снимката:
Скрит текст:
Тази снимка на Ванко ми прилича на правена в предаването - брадясал и размъкнат. Може би е от някоя награда, но обикновено такива награди извън лагера са след обединението.

Общи условия

Активация на акаунт