🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 569
  • 771
  •   1
Отговори
# 405
Хах, гледам реакциите от падането на Алекс - Бонток реагират по-емоционално от Ифугао. Карин слага ръка на устата, Анелия сбръчква вежди, Ганка, която ѝ се смя, докато Ванко се правеше на мъж - нииииищо. За мен ситуацията е ясна - Ганка не може да понася Алекс и Ванко използва да затвърди позициите си пред нея нападайки точно по мишкарски Алекс. Мда.

# 406
  • Другата България
Аз пак да питам за това писмо на Алекс към Жоро, за което някой писа.
Нямам възможност да въртя назад, и да гледам, за какво точно става въпрос?
Дори не помня кой го написа това с писмото, имало ли е такова писмо изобщо?

# 407
Александра писа в тетрадката на Жоро, той дори беше покрай нея. Но не мисля, че го направи, за да не я чуят другите, а защото й се е пишело и е по-лесно да се изрази писмено. Но после отново му каза какво мисли и пак му благодари.

# 408
  • Другата България
Благодаря ти.Hug

# 409
  • София
Истинско е писмото.
Изля си душата и болката в него и помоли един вид за помощ. Жоро се трогна много и така. Според мен не го играе, а естествено си е добричък.
Не мисля, че и тя го изигра стратегически за да го удари на емпатията, но някои мислят, че е хитрост от нейна страна. Не знам всъщност тук. За Жоро съм сигурен, за нея не чак толкова, но си мисля, че и двамата бяха естествени и без задни мисли. Останалото ще е просто бонус ако изобщо проработи.

# 410
AuroraBB , и десет пъти да го гледам това ще видя.
Според това което ни се показва, виждам една разочарована жена от глупавото (си) увлечение по Доктора, унижена от Мила, обидена от снизходително-добронамерената Карин, която не ѝ прости, че намери идола, самодостатъчните Анелия-Ганка, които се подсмихват...а зад кадър тя може и да ги боде с пръчка, да им надува главите с обиди, да е най-голямата досадница, но не е показано.

Карин, ако беше пряма/искрена щеше да си признае точно какво се е случило в Колибата за преговори още с пристигането си.

Аз за дрехите се сетих да драсна. Нали всеки път са с едни чанти като сакчета, може би тази година са им разрешили толкова дрехи колкото могат да се съберат в чантата. Така че дамите с 4-5 бански, тениски, клинове и някакви роклета са успели да пренесат, мъжете и те са се възползвали.
Мисля, че втори сезон скочиха от една лодка и си останаха с дрехите с които бяха. Помня Джина Стоева с един бански, който избледня от носене, но нямаше нищо друго.

# 411
Аз също смятам, че и Жоро, и Александра са искрени към момента!

Продължавам да не разбирам ненавистта към Александра - и от участниците, и тук. Смятам, че преувеличавате с анализите си, чак пък толкова "разочарована" и "унижена" аз не я виждам. Сама, самотна - да! Някак не вярвам и на дамата, която се включи тук и уж я познава, но не каза нищо съществено.

Cafelate, за дрехите в лайфа Йо каза, че за малко щяла да потъне от тях. Навлечени са били с колкото могат..

# 412
Приемам обидата за обида. Ако кажеш на мъж не си мъжкар генерално ще ти се обиди. Ако кажеш на когото и да е мишка, ще се обиди. Не го познавам Ванко като цяло, че да му давам оценки и се базирам само и единствено на тази ситуация.
Напълно е възможно да е бил искрен, казвайки на Драго, че му се възхищава и го има за добър пример. При положение, че са влезнали в Сървайвър е съвсем нормално после и да гласува за него. Това му е конкурент и за момента такава му е стратегията. Дали е добра или не времето ще покаже. Като излязат тяхна си работа, може и най-добри приятели да станат. Но тук с теб сме на генерално различни мнения, така или иначе. За теб стратегия=интрига=подлост. Каквото правиш в играта, това правиш и в живота и прочие. Аз съм си писала преди, че според мен като влезеш в тази игра специално, престават да съществуват нормите, с които сме свикнали навън. Това си е мое разбиране.
Това дали Ванко си иска цялото женско внимание за мен не е от значение. Ако може да си го получи, негова си работа.
Естествено, че ще приема Драго като заплаха. Силен мъж, доказал се в игрите, естествено, че ще предпочете него да изгони. Това му е стратегията и няма нищо лошо да си я изиграе, не го прави по-малко мъжкар, а го прави мислещ (големия грях за зрителя). Всеки човек на тая земя търси да му е лесно, така сме устроени, така сме и прогресирали като вид.
Не можеш да ми сравняваш Кирил с Ванко, поне още не. Ако нататък ескалират нещата, ще се съглася, но единственото обидно, което каза е, че ѝ липсва речник. А когато отсреща единствените епитети, с които те описват са обиди.... не е много далече от истината.
Писмото до Жоро за мен беше опит да потърси съчувствие.

Ти приемаш за обида всяка истина ли?Кое не е истина за Ванко?Че не е мъжкар и че е мишок ли?Може ли да кажеш на един човек колко му се възхищаваш, как ти служи за пример,какъв силен играч е и след десетина минути да гласуваш да го изгонят..с мотива..."Анелия аз избрах теб"-разбирай..инак нещата с Ганка може и да не ми се получат.Отделен въпрос е,че Ванко всъщност иска цялото женско внимание за себе си и приема Драго и като заплаха.Затова му е по-лесно да не се изправя в пряк двубой с него,а да го елиминира по втория начин.Мъжкарско ли е това?
Алекс си била изпуснала нервите и обиждала.Вземи прегледай пак епизода...И един мъж никога не обижда една жена и не се държи грубо с нея,каквато и да е тя.Това вече го гледахме във Фермата с оня пещерняк Кирил.
Само не разбрах къде видя,че Алекс търси съчувствие от някого там.За теб да не говорим,дет си тръгнала да не и го даваш:)

# 413
  • Sofia
Допускам, че сближаването на Жорката и Александра може да е искрено и съвсем човешка реакция на ситуацията, дори е доста вероятно. Обаче след това на Жоро бързо му светна, че е и идеална предпоставка за позитив в играта, което не го обезценява и опошлява за мен. Радвам му се на него, че му сече пипето бързо бързо. Александра ако е хитра, също ще се възползва, макар досега да не е показала, че има тоя капацитет, тя си играе емоционално и толкоз.

# 414
Допускам, че сближаването на Жорката и Александра може да е искрено и съвсем човешка реакция на ситуацията, дори е доста вероятно. Обаче след това на Жоро бързо му светна, че е и идеална предпоставка за позитив в играта, което не го обезценява и опошлява за мен. Радвам му се на него, че му сече пипето бързо бързо. Александра ако е хитра, също ще се възползва, макар досега да не е показала, че има тоя капацитет, тя си играе емоционално и толкоз.
Точно това я прави лош съюзник в тази игра. Но му е глас и бушон на Жоро, така че той добре се ориентира да се опита да я запази.

# 415
  • Sofia
Е, да, това е така Simple Smile

# 416
  • София
Според мен всичко в нехаресването на Алекс тръгна от Карин,която не можа да го преглътне пустия идол.
Разтръби го веднага,а доколкото помня и едва стъпила в племето Ифугао-отново.
После направи и някакви реплики за нея и Док,от които разбрах,че и Бо е имала близост с него.
Изобщо махленски специалитети и като добавя и това нейно аз,аз още от ден 1,последвано от неистовият й глад Simple Smile,отдавна ми е дразнител номер едно.
Изобщо не знам какво чакат тези хора,ами не я изгонят-нали е силна? Simple Smile
Алекс ми стои някак студена и с тези шапки и цветенца не е моят човек,но поне си ги казва нещата в прав текст на синхроните,а не като Ганка.Тя ми наду главата с нейната шапка,вчера с тежката си съдба.А в крайна сметка единствена не реагира при падането на Алекс-то бива,бива,ама...
Зоран и Жорето имат най-цветното присъствие в играта за мен.Вчера бяха толкова сладки в колибата .Зоран как му мушна една бисквитка и после си наля водичка,вместо вино Simple Smile Жоро колко добре изглеждаше в лилавата тениска и зелената бандана,само в профил отразих две-три дупки Simple Smile ,но това е вид вентилация.
Съжалявам,че заложих на лайфа на Бо и Йо.За първи път ми се случва да ми дотегне някой.То тази Йо с някакъв изнесен и стържещ глас,не се спря.То схеми,пък този,пък онзи-честно заболя ме главата.Категорично харесвам повече Бо Simple Smile
А това ,което е казал Иво за забраните за разговори на терен,вчерашните "наблюдателки",го разбиха на пух и прах.Специално ги следих на общия кадър-постоянно се гледаха и намилаха Simple Smile
Успех в живота,Ивана! Получава адмирации от мен,че 18 дни си игра играта без никакви оплаквания и човешко присъствие,което си е тежко оцеляване.

# 417
А това ,което е казал Иво за забраните за разговори на терен,вчерашните "наблюдателки",го разбиха на пух и прах.Специално ги следих на общия кадър-постоянно се гледаха и намилаха Simple Smile
Ивайло имаше предвид, че не си говорят племената помежду си. Преди, по време или след игра..

А Ивана малко се издаде на лайфа, че ЗА 14-15 дена не е намерила нито един кокосов орех и че е пила антибиотици през целия си престой! Simple Smile

# 418
  • Sunshine state
Скрит текст:
Според мен всичко в нехаресването на Алекс тръгна от Карин,която не можа да го преглътне пустия идол.
Разтръби го веднага,а доколкото помня и едва стъпила в племето Ифугао-отново.
После направи и някакви реплики за нея и Док,от които разбрах,че и Бо е имала близост с него.
Изобщо махленски специалитети и като добавя и това нейно аз,аз още от ден 1,последвано от неистовият й глад Simple Smile,отдавна ми е дразнител номер едно.
Изобщо не знам какво чакат тези хора,ами не я изгонят-нали е силна? Simple Smile
Алекс ми стои някак студена и с тези шапки и цветенца не е моят човек,но поне си ги казва нещата в прав текст на синхроните,а не като Ганка.Тя ми наду главата с нейната шапка,вчера с тежката си съдба.А в крайна сметка единствена не реагира при падането на Алекс-то бива,бива,ама...
Зоран и Жорето имат най-цветното присъствие в играта за мен.Вчера бяха толкова сладки в колибата .Зоран как му мушна една бисквитка и после си наля водичка,вместо вино Simple Smile Жоро колко добре изглеждаше в лилавата тениска и зелената бандана,само в профил отразих две-три дупки Simple Smile ,но това е вид вентилация.
Съжалявам,че заложих на лайфа на Бо и Йо.За първи път ми се случва да ми дотегне някой.То тази Йо с някакъв изнесен и стържещ глас,не се спря.То схеми,пък този,пък онзи-честно заболя ме главата.Категорично харесвам повече Бо Simple Smile
Много добре казано!

# 419
AuroraBB , и десет пъти да го гледам това ще видя.
Според това което ни се показва, виждам една разочарована жена от глупавото (си) увлечение по Доктора, унижена от Мила, обидена от снизходително-добронамерената Карин, която не ѝ прости, че намери идола, самодостатъчните Анелия-Ганка, които се подсмихват...а зад кадър тя може и да ги боде с пръчка, да им надува главите с обиди, да е най-голямата досадница, но не е показано.

Карин, ако беше пряма/искрена щеше да си признае точно какво се е случило в Колибата за преговори още с пристигането си.

Извинявай , но какви са тези сериозни увлечения за една седмица . Чисто его е това, колкото по голямо толкова по-ранимо. И с какво пък не разбрах я е унижила Мила . Трябва ли преди да говори с даден мъж да попита всички една по една дали не са си го заплюли. Напротив , когато разбра ситуацията, съвсем честно пред всички и пред Алекс, отвори неудобната тема ,и и заяви за да я успокои, че няма любовни намерения . Алекс ако беше и един грам пряма и искрена, каквато на  някои им се привижда , щеше да и каже - че има проблем с това или поне да покаже или да изговорят след това ситуацията с Мила . А не с чиста злоба да и забива яка възглавница в главата.
И да вметна, точно преди играта, коалицията на Иван са и предложили защита и опека, но от гордост е отказала
За Карин няма да коментирам отново , изобщо нямаше нужда от интриги в онзи момент и все пак я е глождило. Което ми показва, че има съвест. Не мога да я намразя понеже обича да си хапва, това огромно здраво тяло има нужда. Аз лично мога и два дена да забравя да ям, но знам , че има хора които ако не приемат храна зпадат в някакви състояния

Общи условия

Активация на акаунт