🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 434
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Харесах Анелия от началото, нали сме от едно училище. Само  с десетина години разлика. За сега играе много добре, още ми е симпатична. За разлика от Ганка, която взе много да ме дразни.

# 676
  • София
Анелия да си признае с колко се увеличиха последователите ѝ като я хвалим тук. Wink

И на мен ми са много почивните от Сървайвър дни.

# 677
Аз много обичах първоначалните форуми към сайта на Сървайвър - там основно се дискутираха първи, втори и трети сезон.
Сега, разбира се, тук е основното място за коментиране.

Поздрави на всички стари форумци! /ако тук има такива/
И аз много обичах форумите към сайта на Сървайвър (макар че на единия сезон беше много дървен).
Харесва ми тук темата, защото коментарите са много аргументирани и грамотно написани.
Анелия загледах покрай МериАн, все повече ми харесва. Аз първоначално си бях набелязала Ганка да следя. Simple Smile

# 678
Аз не съм от фенклуба на Анелия (но я харесвам, де), защото като цяло винаги предпочитам мъжки образи, но е много готино това, което е публикувала и съм сигурна, че и тя се е радвала докато чете.

Замислих се, че това ми е първата риалити тема, в която преобладаващото отношение е позитивно и единственият, който е по-хейтван е Ивана, но в доооста по-интелигентен вид от това, което засичам във Фейсбук. Добра групичка сме се събрали Simple Smile
И ето един плюс от това, че предаването не е наааай-гледаното в ефира - участниците имат физическото време да обърнат повече внимание на почитателите си.

Гледам подкаста на Неделчо и Туджаров, гост им е Николай Йорданов, който е вътрешен човек за много от продукциите. Неделчо спомена, че има информация, че рейтингът на Сървайвър е много слаб (коментирахме по-рано), но целта на предаването е чисто имиджова. Много силно се надявам да не е чак такава набутвация за btv и да пуснат нов сезон на есен, а не да чакаме още 3-4 години.

Ето, ако на някой му се гледа:

Скрит текст:

# 679
  • София
Кастът е добър, няма откровени простаци, да кажем, че Пейо беше такъв, но видя, че на хората не им е приятно и бързо влезе в час. Джулияна също ми е такъв типаж, но като средата не ѝ е такава сред другите и не държи да се показва. Скачането срещу Ивайло беше грозно, но след това човек забравя, че въобще е там. Дано скоро си отиде.

Останалите участници са показвали добри и лоши черти, но нищо кой знае колко крайно. Така че мнението ни тепърва ще варира. Някои ще се поизложат, други ще блеснат. Чакам си понеделник!

# 680
Ех, сещам се за вица дето младежът водел постоянно изгори вкъщи и майка му все им намирала кусури - или не можели да готвят, или били грозни, или не се обличали хубаво. И най-накрая довел кандидатка дето изглеждала като майка му, готвела като майка му, обличала се като майка му - и баща му не я харесал!

И ние, феновете, така, години наред плюем авторите на Сървайвър, че пошло било, че чалга било, че режисирано било, че кастингът не е добър и т.н., и т.н. и най-накрая се появява едно шоу точно по вкуса ни - и то нямало рейтинг!

Еми кво да се прави - ние ще си го гледаме. Laughing

П.С. Сега се замислям, че май не само за тв шоутата сме така по нашите ширини, ама това е друга тема.

# 681
  • София
Извадихме късмет, че бат Бойковите драми се случиха вчера и днес.
Кирчо определено е фен на Сървайвър. Grinning
Да му мислят феновете на Ергена. Те хвърлят огън и жупел по адрес на bTV и всички политици наред. В инстаграм яко мемета има по въпроса, хаха. Вчера им резнаха епизода, днес май пак няма да има или ще почне със закъснение.

Дано в понеделник всичко е наред, че да не се надигнат и сървайвърите... Wink

# 682
Аз имам друго питане, което ще задам тук, а не в темата за спойлери, защото тук сме повече.
Скривам всичко в спойлер, защото и една думичка може да развали предаването за някого Simple Smile Извинявам се, ако сте коментирали вече.

Скрит текст:
Когато представяха участниците, качиха една снимка на Джулиана, но после я свалиха и замениха с друга. Аз реших, че е защото не се е харесвала (доста я бяха нахейтили каква миска е). Сега обаче от един сайт са я сложили за корица на статията си и си я припомних - ето я по-долу.

Скрит текст:

Това на врата ѝ възможно ли е да е огърлица за имунитет? Т.е. да знаем, че стига до обединението и даже печели имунитет веднъж? Или е просто някакъв аксесоар, който не съм забелязала да носи?

# 683
Чист спойлер си е.Точно това което мислиш е.Поредна грешка на режисьорите.

# 684
Ех, сещам се за вица дето младежът водел постоянно изгори вкъщи и майка му все им намирала кусури - или не можели да готвят, или били грозни, или не се обличали хубаво. И най-накрая довел кандидатка дето изглеждала като майка му, готвела като майка му, обличала се като майка му - и баща му не я харесал!

И ние, феновете, така, години наред плюем авторите на Сървайвър, че пошло било, че чалга било, че режисирано било, че кастингът не е добър и т.н., и т.н. и най-накрая се появява едно шоу точно по вкуса ни - и то нямало рейтинг!

Еми кво да се прави - ние ще си го гледаме. Laughing

П.С. Сега се замислям, че май не само за тв шоутата сме така по нашите ширини, ама това е друга тема.

Значи и от продукцията четат тук Satisfied

Да попитам на мен ли ми се струва , или всяка девойка която се "залюби" в риалити , и дори да е била много харесвана, веднага след това се залива с масов хейт. Има ли случай , из старите сезони на Сървайвър , ИВ , Ферма и сие при което , такова явление да не се е наблюдавало, да ми посочите пример

# 685
  • София
От продукциите винаги четат Бг мама, за всички реалити предавания и сериали. Което си е нормално.

А, сигурно е имало доста, не знам всъщност, добър въпрос, аз на прима виста се сещам, че при Красимира и Митко от сезон 5 на Фермата нямаше хейт. Имало е и още, ама процесора заби нещо, хаха.

Йо отново отговаря на въпроси. Селектирам най-интересното.
Без картинка на един въпрос:
с кого би си допаднала в старото Ифугао, ако беше станала част от тяхното племе. И Йо е отговорила:
Анелия, Денис и Мила.

Ето и картинките:

# 686
Може да ме броите като хейтър на подобни зародили се двойки в риалитита. Не, че ще ходя да хейтя на някой под снимките, но просто тия любовни истории винаги ми идват много фалшиви, или най-малкото не на място. Примерно във "Фермата" имаше една зародила се двойка, те и до днес са заедно, за което браво, но когато се излъчваше пак ми седеше много ни в клин, ни в ръкав, дори и емоциите им явно да са били искрени. Докато пиша Дяволо ги спомена по име - Митко и Красимира. Специално във "Фермата" всеки сезон има любовна история и винаги е от фалшива до още по-фалшива, или хора без храм химия помежду си, които са убедени какви невероятни искри, пожари и т.н. пламтят между тях, а всъщност ще изпитам по-голямо вълнение и емоции, ако продуцентите търкат две солети заедно пред камерата.

Сега връщам лентата много, много назад към първите сезони на Биг Брадър, конкретно първия. Тогава бях детенце още и родителите ми се опитваха да ни ограничат достъпа до предаването, но дори в училище (да съм била 3-4 клас) беше голяма работа и още от тия ранни години се сещам колко отчаяни бяха Нова да пробутат простотията с това дали сексът в къщата бил мираж, или не. Още тогава си мислих каква тъпотия е това и мнението ми така и не се е променило за тия любовни и сексуални копнежи, дето винаги се зараждат в предавания. Аре, да кажем, че в Биг Брадър е нормално, щото какво има да правят по цял ден, освен да се карат и да флиртуват, но в предавания като Сървайвър (живот на остров, глад, ограничена хигиена), или Фермата (ремонтни дейности, грижа за животни, дуели и игри) , тия двойки ми изглеждат неестествени и просто не принадлежат там, особено като се почнат някакви сълзи, сополи и дълбоки емоции. Не харесвам нито Ванко, нито Ганка, но донякъде ми допадна какво каза той - че има симпатии, но ако има по-сериозно развитие, ще го оставят за след предаването. Друг е въпросът, че аз имам леко съмнение дали тези симпатии не се преувеличават (може би дори и от двамата един към друг), просто за да си подсигурят подкрепата на другия и най-близкия до него.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 23:03 от Oliboo

# 687
Красимира отнесе много хейт, когато заряза мъжа си във Фермата.
Аз също не се сещам за влюбена девойка, която не е отнесла хейт. И то основно по жената. Интересно…
Ще видим Ганка дали ще я нападне мнозинството, но засега се държи на положение и дано ѝ се размине.

# 688
Писах на Анелия в Инстаграм след готините сторита и и дадох прегръдки.
Чудесно момиче е.
Отговори ми веднага. Супер възпитано и любезно момиче, и непресторено. ❤Уведомих я и за титлата “Кралица на красотата” на бг мама.
В коя тема е това за красотата, не можах да го намеря, а са ми интересни мненията?

# 689
  • Велико Търново
В първия пост, в АРХИВ / АНКЕТИ има резултати от такава анкета - за най-привлекателен участник. Което означава, че обсъжданията са били в периода, докато е била действаща. Евентуално Diavolo може да каже кога е било това или поне в коя по ред тема да се търси.

Общи условия

Активация на акаунт