🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 449
  • 771
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Хахах, има много яка закачка и от Борислава, но е на стори.... а аз нещо не мога да качвам сторита. Някой ако знае как, да я качи.

# 661
  • София
Айде, сървайвърите откриха форума Simple Smile
Колкото и да харесваме стратегиите, всички одобряваме начина, по-който Анелия се опита да предупреди Жорката. Умно момиче, браво!

# 662
  • София
Скрит текст:
Ехааа, за ревнуващите - споменава всички, нооо специално посвещение към Bengun има Ани 😀

Дерзай, момиче! На всички си ни любимка Heart
И благодарим Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Поздрави и от мен на всички четящи ни сървайвъри!
О не, не на всички ❗
Ок, ок, изхвърлих се малко. Разбира се, че няма как всички да имаме еднакви мнения и предпочитания.
Важното е да има градивна критика Blush

# 663
Продуцентите на "Сървайвър" да не са правили кастинг за най-големите подмазвачи 🤔🤪 сладури 😁

Но аз пак си имам черпачето приготвено за евентуално сипване, ако е нужно...и ако изобщо се излъчат някакви епизоди другата седмица, защото БТВ са залюбили ергенина Бойко отчаяно.

# 664
  • Sunshine state
Ехее, какво признание към БенГън. Сега да не смее да я изкоментира лошо, ако стъпи на криво. 🤪🤣
И аз я харесвам (за сега). ☺

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 15:29 от Pupitka

# 665
Аз към Зоран имам лично отношение, нищо че той не ме познава. Свързано е с човек, който е снимал с него. Не постъпи честно, защото човекът си каза честно мнението за ИЗ при снимките на един филм. Обаче... колкото и да е странно, същият човек, когото прецакаха, защото беше честен, казва за Зоран "Зоран е пич, много е готин даже!" и аз го гледам тук в Сървайвър и... не мога да си изкривя душата, че мнението ми за него се обърна напълно. Зоран е умен и е честен, и въпреки това, че всички обясняват как Сървайвър е "надхитри", той не точно ги надхитрява, ами... отвътре му иде да я играе тази игра. И някак, макар да ми е трудно, ще е честно да си призная, че в тази игра започнах да го харесвам. Е, не му прощавам за онова с филма, ама знае ли човек, може пък някой ден и той да разбере, че не е бил прав тогава. А когато някой обича истински това, което прави, той заслужава шанс.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 17:23 от Анонимен

# 666
  • Другата България
Аз към Зоран имам лично отношение, нищо че той не ме познава. Свързано е с човек, който е снимал с него. Не постъпи честно, защато човекът си каза честно мнението за ИЗ при снимките на един филм. Обаче... калкато и да е странно, същият човек, когато прецакаха, защото беше честен, казва за Зоран "Зоран е пич, много е гитин даже!" и аз го гледам тук в Сървайвър и... не мога да си изкривя душата, че мнението ми да нуго се обърна напълно. Зоран е умен и е честен, и въпреки това, че всички обясняват как Сървайвър е "надхитри", той не точно ге надхитрява, ами... отвътре му иде да я играе тази игра. И някак, макар да ми е трудно, ще е честно да си призная, че в тази игра започнах да го харусвам. Е, не му прощавам за онова с филма, ама знае ли човек, може пък някой ден и той да разбере, че не е бил прав тогава. А когато някой обича истински това, което прави, той заслужава шанс.
Знаех си, че ще я оцениш.
Играта, не Зоран.
Blush
А защо не и него всъщност....

# 667
За него ми е рано още, има време, но играта я играе като никой друг.

# 668
Много ми харесва сезона.Голяма въртележка е,за пръв път гледам реалити за което не щЪ и да чуя за спойлер. Много ми е интересно всичко. Зоран и Бо са ми любимци. Йоана щеше да бъде също,ако не беше толкова словоохотлива когато трябва и не трябва.

# 669
  • В светлината на слънцето
Аз към Анелия имам и малко лични пристрасия, без да я познавам. И двете ми деца учат в гимназията, която и тя е завършила. Още в началото, май точно преди първото излъчване, от училището й пожелаха късмет в Сървайвър. И това ми насочи погледа веднага към нея. Умно и красиво момиче! Стискам й палци!

# 670
  • София
Хахах, има много яка закачка и от Борислава, но е на стори.... а аз нещо не мога да качвам сторита. Някой ако знае как, да я качи.

Самото видео/аудио от стори не може да се пусне, но ето снимка:
Иначе, в сторито казва на Ани и Зоран да не се хвалят много, много, защото и за нея има позитивни коментари и е праснала двата плюса, които и дадох 🙂

Относно Фейса
Ние това сме го писали много, много пъти през годините и в темите за Фермата и за ИВ и къде ли не.
По принцип във фейса пишат предимно млади момчета и момичета, които искат да гледат нацепените батки да мачкат слабаците и връзкарите (примерно). Те изобщо не могат да вникнат в смисъла на предаването, в концепцията му. Не слагам всички под един аршин обаче. Сигурен съм, че има много будни млади умове. Но както всички знаем, по-простите винаги са по-кресливи и другите не могат да вземат думата от тях, а и си казват, че няма смисъл (и ги разбирам).
Друго нещо.
И там има стойностни коментари, но първо са рядкост, защото там в 90% от случаите се пише с едно/две/макс три изречения (този е много як брат ; тази е ебати шматката и т.н.) и второ те са игла в купа сено. Виждаш 200 коментара (примерно) и в тях яко хейт (като цяло живеем в силно токсичен виртуален свят, визирам социалните мрежи ; да се хейти е най-лесно и много хора го правят дори по навик), е кой ще тръгне да ти скролира 5 часа, за да открие нещо смислено. А качествена дискусия да стане? Забрави.
Аз например, в Стар Уорс ; Живите мъртви и Марвъл/ДиСи групите пускам теми за дискусии и не че нямат успех, но се радват на по-малка популярност. Защото хората ги мързи да мислят и пишат. Обаче като пусна някое тъпо меме или гифче и вземи тези 100 лайка.
Те така!

Ех този Ванко беееее, уфф (не е хубаво да се завижда, ама) 😌🤐

# 671
Аз много обичах първоначалните форуми към сайта на Сървайвър - там основно се дискутираха първи, втори и трети сезон.
Сега, разбира се, тук е основното място за коментиране.

Поздрави на всички стари форумци! /ако тук има такива/

# 672
Не разгледах детайлно какво е прочела Анелия тук, но се надявам, че е разбрала и за короната "най-красива жена", която й сложихме почти единодушно в наша анкета! Champagne

# 673

Ех този Ванко беееее, уфф (не е хубаво да се завижда, ама) 😌🤐

Аз отдавна съм го заподозрял Ванко, че стратегията му е да изгони мъжете и да си остане сам на "безлюден остров" с жените и ето, че се оказа истина Grinning

# 674
Писах на Анелия в Инстаграм след готините сторита и и дадох прегръдки.
Чудесно момиче е.
Отговори ми веднага. Супер възпитано и любезно момиче, и непресторено. ❤Уведомих я и за титлата “Кралица на красотата” на бг мама.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 18:25 от densi

Общи условия

Активация на акаунт