🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 456
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Видях ги сторитата на Анелия и на мен ми е любимка. Бих я поправила за мамите само, в разделите за деца естествено пишат майки, но в разделите за кино и телевизия е доста шарено, има, както "мами", така и немалко мъже, млади момичета или такива, отгледали децата си отдавна. То даже тя е извадила мнения на БенГън, май и Дяволо мернах.

# 646
  • София
sea.sea,
хаха, да 🤗😉

за нямащите инстаграм:
Анелия е шокирана и благодарна, че има толкова много положителни мнения за нея в Бг мама

# 647
Видях ги сторитата на Анелия и на мен ми е любимка. Бих я поправила за мамите само, в разделите за деца естествено пишат майки, но в разделите за кино и телевизия е доста шарено, има, както "мами", така и немалко мъже, млади момичета или такива, отгледали децата си отдавна. То даже тя е извадила мнения на БенГън, май и Дяволо мернах.
Има я тази лека стигма като чуеш БГМама, че се говори само за деца и майчини проблеми. И аз бях изненадан, че има доста адекватна Сървайвър общност тук.
Учим се докато сме живи Simple Smile

# 648
  • София
Мерси, Дяволо за материалите, които качваш, аз съм от тези без инстаграм.

Outcast, гледам те сега даже. 🤣
Скрит текст:

Истината е, че не се сещам да има въпрос, на който да не може да намериш отговора във форума. 😀

# 649
  • Sunshine state
На мен Кари ми прилича на Пранджева. Неслучайно и двете са лекоатлетки. Имат си те някакъв свой кодекс на поведение, без излишни лигавщини.
Кари просто не е толкова рязка, по-благовъзпитана е.
Да, точно така смятам. Карин се доближава доста до Ива П. 👍🏻

# 650
  • София
Ами грешна представа е това. Тук пишат и не малко мъже, а и форума е наистина много силен. Един от най-големите форуми изобщо в Европа, като брой потребители и мнения на ден.

И след разпада на дир.бг и по-специално клубовете на дира (където се подвизавах и аз) в България няма по-добър форум на всякаква тематика.
за спорта имаше Бгплей, който отдавна го унищожиха за огромно мое съжаление.
За филми, сериали и телевизия също няма нищо никъде, освен тук.
Нали, изключвам от уравнението фейсбук групите, те са отделна тема, но групите имат лимит, а и се съобразяваш малко или много, защото пишеш с истинското си име и профил, докато тук като със скрит ник, може да си по-откровен и истински.

# 651
Нали, изключвам от уравнението фейсбук групите, те са отделна тема, но групите имат лимит, а и се съобразяваш малко или много, защото пишеш с истинското си име и профил, докато тук като със скрит ник, може да си по-откровен и истински.

Тук скрити хората зад ник пишат 1000 пъти по-умни и смислени неща за Сървайвър отколкото по групите.
Нагледахме се на хейт, та тук е много свежо. Само така!

# 652
  • София
Във фб групите на различните риалитита има коментари, но те са кратки, отразяващи какво се е случило, не може да се получи хубава дискусия с разсъждаване, покриване на различни гледни точки.

# 653
Бгмама винаги е било най-доброто място за дискутиране на ТВ предавания (и не само). На мен този акаунт ми е по-нов, защото все си забравям паролите, но използвам Бгмама още от късните си тийнейджърски години и винаги, когато съм виждала подигравки за това място ми е било ясно, че са от хора, които никога не са посещавали Бгмама, освен в някакви трол теми. Да не говорим, че Бгмама е един от малкото форуми, който носи усещането на точно класическия стар интернет форум. Всичко друго се изнесе по фейсбук групи.

А колкото до анонимността, аз нямам против да застана и с истинското си име и снимка зад мненията, които пиша тук, но както казах друго си е усещането за класически форум с юзърнейми и аватари 😁

Хелол и от мен на всички четящи ни сървайвъри. 👋

# 654
  • Другата България
Пренебрегната се чувствам пък.
Аз от първия ден си заплюх Анелия, но нямам толкова физическо време да пиша редовно.

Шегувам се, естествено, страхотно момиче, мнението ми за нея е непроменено.

# 655
Пренебрегната се чувствам пък.
Аз от първия ден си заплюх Анелия, но нямам толкова физическо време да пиша редовно.

Шегувам се, естествено, страхотно момиче, мнението ми за нея е непроменено.
Напълно те разбирам и аз така силно я защитих, а то...

И аз се шегувам разбира се, този сезон каста са страхотни и са много земни и готини хора, което за мен прави сезона още по-уникален. Никога не е добре да има твърде надменни играчи

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 14:35 от OutcastBG

# 656
  • София
Ехааа, за ревнуващите - споменава всички, нооо специално посвещение към Bengun има Ани 😀

Дерзай, момиче! На всички си ни любимка Heart
И благодарим Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Поздрави и от мен на всички четящи ни сървайвъри!

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 14:48 от Каlista

# 657
На мен това ми е първата тема, която следя толкова старателно. В начален етап на бременност съм и всички новини покрай войната ми се отразяваха пагубно на психическото и физическото състояние. Спрях всякакъв вид социални медии, новини и в тази тема направо се преродих, при все че бях доста скептична към форума и нивото на списващите го. А открих основно смислени коментари с анализи на ходовете и играчите, страшно интересно и приятно за четене е. Така че едно голямо благодаря и от мен! Много ми помогнахте!

# 658

Много мило, благодаря сърдечно Анелия. HeartHeartHeart
Стискам ти палци да успееш да извървиш пътя докрай.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 14:57 от Bengun

# 659
  • Варна
Ехааа, за ревнуващите - споменава всички, нооо специално посвещение към Bengun има Ани 😀

Дерзай, момиче! На всички си ни любимка Heart
И благодарим Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Поздрави и от мен на всички четящи ни сървайвъри!

О не, не на всички ❗

Общи условия

Активация на акаунт