🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 777
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
Харесва ми игра,искам Бонток да спечелят.Искам да видя Инфугао на съвет.Искам Жорката или Джулиана при Ивана.И аз харесвам Алекс с какво пък ги дразни всички...нещо съм изпуснала?

# 91
Хехехе .. Йо, Бо и Джулиана нямат шанс да вземат ринг.

# 92
  • София
Саундтракът, който пуснаха на кадрите със завръщащия се от водата Иван ми напомни на теленовела, която гледах като дете (1:09 мин.) Trollface:

Скрит текст:

# 93
Готина игра, която поне е лесна за следене, но ринговете май са много надалеч и високо сложени, щом само Кари от жените успя да вземе един. Другите жени, даже не бяха близо, дори и Мила, което ме кара да вярвам, че наистина са много неудобно сложени.

Но пък това значи, че стратегията и разпределението на постовете също играе огромна роля.

# 94
отврат! червените печелят - чумата!!!!
отврат!!!!

# 95
  • София
Браво на Бонток! Веднъж и те да се почувстват като племе. Bowtie

# 96
Много добре им се получи тази игра, с интрига, отменен гол и гол в последната секунда Simple Smile

# 97
  • София
За жалост Мила обяснява много неубедително и когато вижда, че се проваля в комуникацията, повишава тон. Sweat Smile Не знам защо се хаби, според мен Йоана отдавна е помислила за всичко.

Жорко, разбира се, се справи в пъти по-добре.

# 98
За жалост Мила обяснява много неубедително и когато вижда, че се проваля в комуникацията, повишава тон. Sweat Smile Не знам защо се хаби, според мен Йоана отдавна е помислила за всичко.
Да, Йо има идея и няма да се повлияе от думите на Мила. Която наистина съм съгласен, че не беше убедителна.

За разлика от Жоро, който успя да вкара съмнения в Анелия за Мила. И по този начин работи упорито за един бъдещ алианс между него и Йо с Бо, на който Мила би била пречка в компанията на Анелия и Ганка.

# 99
Зоран да не е зашил тая жълта тениска на гърба си. SmileSmile

# 100
Обяснението на Мила беше трепач, особено съпроводено с хълцането й 😁

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 21:47 от Oliboo

# 101
  • Другата България
Да, браво на Жоро.
Но пък хитрец го раздава.
А Джу ме изненада с мисловен процес.
Мила и Александра за тоя доктор ще се овъртолят като мечка в тиня....никак не беше убедителна Мила.
Радвам се, че Анелия го разбра.

Само Драго да не ми пипат!
Рано му е. Imp

# 102
  • София
Много оспорвана игра, хареса ми. Преди да започне ми беше все едно кое племе ще отиде на съвет, но докато играеха се хванах, че стискам палци на Ифугао да победят. Нищо де, тъкмо да им се поразбута идилийката и на тях малко. Само дано не изгонят Драго! Силен е и ми харесва в игрите, но много самостоятелно се развива засега, което е доста рисковано.
Изпуснах преразказа на Мила, но съм сигурна, че Йоана вече има схема в главата си.

# 103
И аз взех да се притеснявам за Драго! Страхотно се представи и в играта..
Щеше да е хубаво Ванко да донесе победата..

# 104
  • София
    Аз бих гласувала за Александра, ако трябва да цитирам един участник от американския Сървайвър: вотът не е стратегически, лично е. Laughing

Много глупаво решение на Карин да сподели това, сега всички ще имат една представа за нея, дори и подсъзнателно.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 22:03 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт