🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 757
  • 771
  •   1
Отговори
# 60
НО,
това не прави сезона слаб, напротив! Не всичко е в рейтингите. Трябва да е съвкупност от двете. А и ние все още не знаем за рейтингите. Чета че не е зле положението, просто периода е такъв. И при Ергена има спад след ударното начало.
Да, обаче ако рейтингът е слаб, няма да има следващ сезон. Телевизиите печелят от реклами, а цената на рекламите зависи от рейтинга. Ако няма следващ сезон веднага след края на този, мисля, че трябва да стане чудо, за да се появи следващ след години.
Възможно е например "Ергенът" да се окаже супер печеливш и да позволи издръжката и на "Сървайвър" за догодина, особено като вземем за чиста монета думите на Туджаров от подкаста, че ръководителката на дирекцията, която отговаря за външните продукции (той каза и име и точна позиция, но ги забравих) е голям фен на предаването.

# 61
  • София
Така е, но в Къртицата имаше много скандали, ама много. И беше силно режисирано. А и с куп Випове, които правеха сеир. + страшен (бездънен) бюджет за реклама, продъниха ни ушите с тази Къртица навремето.
Не казвам, че беше лош формат, точно обратното.

Ако в ИВ и Фермата нямаше ББ елементи, щяха да просперират у нас толкова, колкото и ''Страх'' или ''Форт Бояр''

Да, съгласен за монтажа.

# 62
Тазгодишния Сървайвър на мен ми изглежда претупан. Скача се от едно на друго, не стига време да опознаеш участниците, да влезеш в коалициите, стратегиите и т.н. Всичко е - хоп една игра, хоп още една, хайде да похапнат малко племената, я два  кадъра пт Иванка и готово. Ако бяха добавили още половин час към епизод щеше да е по-добре.

# 63
...........
 И едно чисто субективно мнение - Фермата и ИВ са много по-лесно смилаеми за масовата публика, много по-понятни.

Това е истината!
Скандалът, клюките, разголените снимки продават. Това го няма в Сървайвър или поне не в голяма степен. Затова форматът няма да бие по рейтинг Ергенът, ИВ или ББ. За съжаление... Такъв е манталитета.
П. П. Не съм най-умната и интелигентната на света, но предпочитам Сървайвър пред другите формати и се радвам на този сезон, защото виждам много хубава социална игра.

# 64
Ако в ИВ и Фермата нямаше ББ елементи, щяха да просперират у нас толкова, колкото и ''Страх'' или ''Форт Бояр''

Ей, как ми припомни американския "Страх". Следях го навремето и ми беше много интересен. Ама може би беше преди 15 години, че и повече.

Не всичко е реклама. Една печеливша телевизия може да си позволи и нещо по така - за разкош.

# 65
  • София
Дяволче, благодаря за темата! Както винаги изчерпателна и изключително информативна!
Което и племе да отиде на съвет, ще съм доволна - ако са Бонток, ще ми е интересно да разбутат коалицията. Ако път са Ифугао, ще се размърдат и там нещата, да видим малко по-детайлно кой какво ще предприеме и кой в какви съюзи ще влезе.
Съгласна съм с тези, които смятат, че този сезон е някак претупан. Сигурна съм, че можеха да направят още епизоди и нямаше да ни е скучно.

# 66
  • Козлодуй
Аз съм за Бонток защото символа им е котка Simple Smile Искам Ифугао на съвет но да не гонят Драго в никакъв случай Simple Smile

# 67
Аз искам Ифугао на съвет и да изгонят Жоро, ама няма да стане. Simple Smile

# 68
  • Козлодуй
Да медицинската сестра е слаб в игрите, а и останалите казаха че изобщо не домакинства в лагера - не харесвам хора които чакат на някого да ги нахрани и да им измие съдовете Simple Smile

# 69
  • Sofia
Той нали беше студент по медицина? Поне в началото така го представяха...

# 70
Да медицинската сестра е слаб в игрите, а и останалите казаха че изобщо не домакинства в лагера - не харесвам хора които чакат на някого да ги нахрани и да им измие съдовете Simple Smile
Освен това при обединение ще се лепне за Йо и Бо /+ Зоран/ и няма разбиване таз коалицийка.

# 71
  • София
Може пък да погнат Александра-тя е с имунитет,видяхме й реакцията за доктора,мхм.
Жоро и Драго са твърде праволинеен и очакван избор.

Инак за рейтинга-някъде мернах конкретно за 8-ми март -Един за друг води на Сървайвър,с малко,но води.
Аз силно се изненадах,защото поне за вторник и сряда бях убедена,че дръпва напред.
Друго -имаше взрив от коментари,когато Карин и Марго не дадоха на Милен да си види детето-значи не е само сеирът да продава.
Освен това бг зрителят обича героите,а за това са необходими мащабни игри,където той да блесне Simple Smile
Надявам се Зоран да ги накара да харесат и злодеите...Даде сериозна заявка за интересен подход към играта той.

# 72
  • София
Така е, но в Къртицата имаше много скандали, ама много. И беше силно режисирано. А и с куп Випове, които правеха сеир. + страшен (бездънен) бюджет за реклама, продъниха ни ушите с тази Къртица навремето.
Не казвам, че беше лош формат, точно обратното.
Всъшност, VIP/Big Brother и да се опитва, за 22 сезона не е сътворил моменти, като тези, които видяхме в първи сезон на "Къртицата", за жалост - нережисирани. Говоря за домашното насилие и целия епизод на живо, който беше посветен на това, с участието на близки на Радина и Деян (и някои не особенно етични похвати на Ивай и Андрей като заснемането на кадри по време на прекъсването за реклами), и разпъването на кръст на Рут Колева, заради бременността ѝ по време на формата.

Има два основни елемента, които биха превърнали един риалити формат у нас в "дойна крава" (ако ползваме термин от маркетинга) - единият е лоялна публика, тоест форматът да е бил на екран без прекъсване за огромен период от време, другият е - участниците да са известни личности. В България "дойна крава" си е VIP Brother, от форматите, които не са за таланти, те имат различен тип публика и различна мотивация (кулинарни шоута, шоута за имитации, за пеене и танци). VIP Brother е "в почивка" от 2018 г., по "легални причини", но ако обявят нов сезон, той ще има рейтинг, който ще оправдае инвестицията в него на рекламодатели и прочее. Ако "Игри на волята" и "Фермата" направят прекъсване като това на "Сървайвър", те ще имат подобен на "Сървайвър" рейтинг. С това искам да кажа, че това е било предвидено от хората, които са решили да направят нов сезон на "Сървайвър", не мисля, че в момента разчитат на рейтинг и си скубят косите, защото са очаквали нещо друго, може би целят отново да изградят бранда.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 18:15 от La Vikinga

# 73
Дано успеят! Публика се възпитава!

# 74
Мери, благородно ти завидяж за маратона.
Ще взема и аз да си пусна 16 сезон и докъдето откарам тая нощ. Simple Smile
А, аз приключвам, щото утре ставам в 6:00, и ме чака път и дълго шофиране, обаче го преполових.
Това ми е любимия сезон, един от любимите.
И много по-бързо се случват нещата, отколкото при нас, епизодите са по 42 минути, всеки епизод приключва с изгонен. В някои от тях има и по две игри - и за награда, и за неприкосновеност.
Мери, според мен можем да броим Зоран, че изигра фалшив идол. По по-различен начин т.е. за себе си, но пак си беше готин ход. Подсигури си се, ако не го бяха защитили Ифугао.
Да, сетих се за него, но според мен никой не му вярва.
Докато там Джеймс го намери, и вярва, че е намерил истинския, и ако не ме лъже паметта дори ще го извади на съвет.
Ако не бъркам с друг сезон.

Ози намери идола, взе го и издялка една пръчка и я остави за  идол, и малкия пич от феновете го намери.

Общи условия

Активация на акаунт