🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 577
  • 771
  •   1
Отговори
# 315
Дали ще видим някога пъзел в този сезон? Нещо логическо, малко по като да си напънеш мозъка?

А Ванко бил имал скандал с Илиан, но нищо подобно не беше показано. След това не се понасял с Александра, но нищо и от тези отношения не ни е показано... Дяволо ще излезе прав, че го гласят за добрия герой и му държат репутацията чиста.

Зоран и Георги много ме изкефиха на консултацията ;р, Само защо Зоран пак даде от храната на племето. Много мека Мария се оказа.

# 316
Това с Ванко направо не знам откъде се взе… Според мен те нямат никаква пресечна точка освен Сървайвър. Имам някакви съмнения, че Ванко ѝ се бута, защото тя е център на коализицията в племето. За нея пък добре дошло - още един човек в нейния лагер

# 317
  • Другата България
Не гледам.
Но ви чета.
И съм доволна.
Много.

# 318
  • Варна
Ганке, Ганке, магазинерка съм, купих си магазина с тез две ръце за кратко време, ти кво си купи сам сама? Пръдла.

Много се радвам за Драго, най-накрая изгони тази ужасна змия Ивана.

# 319
Много неща не ни показват като цяло. Няколко пъти се споменаваше как Зоран не е харесван от много хора, защото псува и обижда другите много често. Аз не се сещам такова нещо да ни е показвано. Ванко и Александра казват, че не се дишат. Еми, то първият сигнал на неприязън между тях видяхме чак след като ни беше съобщено, че не се понасят. Ся пък Ганка и Ванко имали тръпка един към друг. Вчера го споменаха, а утре вече ще гледаме цял сегмент посветен на любовната история и химията помежду им. Някакви големи неща от нищото се появяват.

# 320
Пак съм изпуснала Grinning какво толкова работи Ганка, че така се бие в гърдите?

# 321
Много сте сурови към Ганка. Момичето наистина е тръгнало от нищото и се е реализирало прилично добре като за 26-годишна девойка, а историята  ѝ имаше съвсем друг смисъл, не се фокусирайте върху думата "магазинерка".
Забелязах прилив на коментари във ФБ с отпадането на Ивана, дано се запали интереса към предаването.

Ганка е PHP Developer.

# 322
Абсолютно не се хващайте за думата в коментара на Ганка. Много ясно се разбра какво има предвид момичето. Не и приписвайте наглост, защото такава няма в нея.

# 323
  • Варна
Ама моля те, само тя е живяла тежък живот. Ми да напише книга.

# 324
  • Sofia
Пак съм изпуснала Grinning какво толкова работи Ганка, че така се бие в гърдите?

Нещо в IT сферата. Програмист май.

# 325
Прочетох няколко мнения тук във форума, , как каста бил отвратителен , и за това рейтинга падал. Дори и най-великите личности на хилядолетието да са събрани с толкова мижаво екранно време , не бихме разбрали, Форматът прилича на съвременен американски екшън. Пата кюта , умират някакви герои, но почти не забелязваш кой и дори не ти липсва..нямаш време да се привържеш особено към някого , нито да намразиш сериозно друг. Това ,подчертавам ,ми е първи Сървайвър и такива са ми впечатленията. Хората там са избрани много добре - почти всички са на добро интелектуално ниво, няма големи изцепки и психари. Няма болни самочувствия, и мании за величие Амбициозни млади хора. Никой не ме дразни и провокира, но и никой не харесвам достатъчно- понеже нямам възможност (достатъчна) да ги наблюдавам. Предаването е леко , разтоварващо, без да те напряга. Игри на волята , Фермата , и ББ са ми доста по-емоционални .
Ядосвам се тук, понеже не мога да си направя преценка за участниците, на базата на толкова малко инфо, общо взето трябва да съдя за тях по мнението на съотборниците им , което ме прави скептична

# 326
  • София
Аз не разбрах къде е живяла като се е преместила на 14? Надали от тогава е учила за програмист...

# 327
  • Sofia
Аз не разбрах къде е живяла като се е преместила на 14? Надали от тогава е учила за програмист...

Самостоятелно – на квартира с други момичета. Чувала съм за доста такива случаи. Може да съществуват и някакви общежития за непълнолетни, нямам представа.

# 328
Да, в думите на Ганка няма какво толкова да се съди - такъв ѝ беше подбора на думи, но важен е цялостноя смисъл. Има си продукцията някаква идея да я представя с тежко детство и минало. Фактът, че доминира във вече два варианта на племето си говори, че не е толкова травмирана и хрисима.

# 329
Тя е от Дорково (село в Пазарджишка област, но не много близо до града), учила е в гимназия в Пазарджик. Предполагам не е било удобно да пътува всеки ден и е живяла със съквартирантки на общежитие.

Коренът на историята ѝ беше, че съквартирантките ѝ са залагали на живота далеч от родителите и са се напивали, тя си е седяла в стаята да учи и те са ѝ налагали тормоз. Сега тя се издържа сама в София, а те работят - най-вероятно по родните си места - като магазинерки.

Общи условия

Активация на акаунт