🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 611
  • 771
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Най-накрая ще гледам с по-голям интерес ставащото на острова на изгнанника.
Хайде, Ивана, носи много поздрави на Ивайло.

# 301
  • Sofia
Ии,добре,айде отивам да гледам. newsm44

# 302
  • София
Да, и аз се изненадах, че Ганка сама не се усети как звучаха думите й. Сама каза как се е чувствала подтискана от другите, заради това, че е била от село, че си е чела книгите и т.н., а после завърши победоносно как тя работила на важна позиция, а другите били магазинерки?! 😁  някак няма много смисъл да се жалваш как си бил третиран лошо, а после със снизходителност да се отнасяш към простичка професия. Странно изказване.
На много хора им се налага да работят и учат едновременно - трудно и похвално. Хубаво е да се гордее, не е хубаво, че се сравнява с другите. А специално в индустрията, в която тя работи - tech, повечето хора не са завършили или тези, които са, са звършили друга специалност. Там опитът и владеенето на езици са ключови.

# 303
  • София
Аз Ганка я разбрах не, че има против магазинерките, а че те са й се подигравали, че учи, а не са завършили. Много хора влизат с идеята, че и без учене човек ще завърши и ще започне работа по специалността, но програмирането, както и други професии, искат учене. Не прозвуча добре обаче това, което каза. Мой приятел беше колега с нея в работата и ми е казвал, че е готина и не е надута. Ще видим как ще се държи и по-натам.

Радвам се за Драго, че остана. Мисля, че ще облагороди острова и ще се почувства по-добре и значимо.

# 304
Мале, много се радвам за Драго!
Като видях на промото златистата нишка на амулета и този на Ивана имах съмнения, ама не смеех да се надявам, че ще си тръгне. Хладнокръвен се оказа Драго. Алекс искрено се зарадва за него. Интересно става. Той ако се позадържи до обединението, а Алекс се присламчи към Жоро, Зоран и Йо и Бо има на какво да се надява Драго.

# 305
Игрите за оцеляване , и племенните и индивидуалните са игри за упоритост и нерви , не за сила . Силови са игрите за облаги . А тоя Драго не зная защо , но никак не харесвам, а за хубост , под какви ли не ъгли го гледам , понеже тук го намират симпатяга. Еми симпатяга е , но за 64 годишен , толкова му давам, а не 46

# 306
Пфуу, най-сетне Ивана си отиде. Изобщо не ми беше приятна. Както и самия остров намирам за излишен.

И след първоначалната еуфория, че Ивана си тръгна, дали пък не беше по-добре тя да остане, предвид това, че е недолюбвана от другите? След обединението би била възможен вариант за изгонване и оставане на моите фаворити по-дълго в играта. Освен това Драго е силен играч и би могъл да печели индивидуални имунитети. Така че, честито на тези, които го харесват.

# 307
Много “магазинерки“ са с висока квалификация в някаква област, но неуспяли да се реализират.
Ганка с нищо не е станала по-качествена с една тапия. По-грамотна може би да, но същността ѝ си е същата - селско моме / няма нищо общо с провинциалната локация, а мозъчната настройка/.

Изключително се радвам, че Драго остана, защото всъщност изкуствената мадона си тръгна.

# 308
  • София
По време на играта между Ивана и Драго ми се стори, че тя доста дълго си задържаше/натискаше купчината, след като поставеше поредната част. Дори Владо ѝ каза няколко пъти да пусне веднага. Иначе можеше и да не стигне до завършване на кулата от чинии.
И още веднъж този хубав миг:

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 07:48 от Eiger

# 309
  • София
Радвам се, че Ивана отпадна. Частта с Острова остава все толкова скучна, дори изпитанията са досадни за гледане. Единствената ми критика към този сезон е, че отделят прекалено много време на Острова, на етап, в който все още има толкова участници в играта. Далеч съм от мисълта, че ще имаме лошия късмет да преживеем втори победител, който не е бил част от същинската игра, но поне за Драго биха могли да запзят правилта на играта, тъй като има шансове да получи гласове от журито. И все пак, би било прекалено да се случи 2 пъти за 6 сезона.

# 310
Да не е само с лошо към Ивана. Имаше потенциал в нея, въпреки плуването, но се наби веднага между шамарите. Иначе показа много воля и стабилна психика, което видяхме, че липсваше на доста от мъжете, които отпаднаха преди нея.

# 311
Аз съм много объркана Драго семейство има ли? Почнаха да говорят за Алекс, която обичала Драго и Драго, който обичал Алекс (изоставам малко)… ама аз си мислех че той жена и деца си има, може би бъркам. Някой може ли да ме просветли за интригата?

# 312
Драго има семейство. Дали е женен не знам, но дете има със сигурност. А между тях с Алекс няма някаква романтична афера, просто си допаднаха като хора според мен.

# 313
Екстра, че Драго спечели, поне това. Играта днес беше тъпа, а наградата дваж 😂😂😂 И с тия писма големи циркове… поне разбрахме кой семеен, кой не.
В промото за следващия епизод ще видим с Ванко и Ганка какво е намислила продукцията
Само на мен ли Александра ми се вижда много лабилна - все на косъм да ревне като я питат нещо?

# 314
Аз се оплаках от думите на Ганка и напълно разбирам, че тя не искаше да каже, че едва ли не всички магазинерки са провал, или нещо подобно (работих като магазинер в ранните си години и бях пълна трагедия, така че хич не е за всеки), но самият смисъл на цялото й изявление някак загуби мощ като завърши с това за магазинерките и как тя била къде, а тия дето я тормозили вижте ги в магазина. Не искам да я съдя много, защото осъзнавам, че подобен тип тормоз остава белези, които с години не можеш да заличиш, но с малката си тирада доказа именно това - че не е превъзмогнала огорчението от миналото и има нужда да се почувства "по" и "най" сравнена с други. Не е здравословно според скромното ми мнение.

И свързано с Ганка отново, надявам се да не ни занимават много с тая псевдо романтична история между нея и Ванко. "Сървайвър" ми стана малко "Море от любов" 😀 то любовни истории, то разбити сърца, то и любовни триъгълници, направо 😀

Общи условия

Активация на акаунт