🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 614
  • 771
  •   1
Отговори
# 285
На мен ми се струва, че доста рано им дадоха писмата от близките. Поне месец да беше минал. Много разтегнато, докато дадат всеки как реве...

Ивана каква психоатака направи само - аууу, ама ти какво изкривяване имааааш!
Не отписвам Драго, на играта с брадвите показа, че има стабилна ръка, мисля, че и тук ще е добър.

# 286
Е много очевАдно вече става с двубоите на острова. Поредната игра като за Ивана.
Изобщо тази година всички риалитита куцат. Лично мнение.

Напротив. Защо да е игра за Ивана. Това е напълно равностойна игра за двамата. Така никой няма да има предимство. Виж във физическа игра категорично предимство ще има Драго. Продукцията няма как да пуска игра, която фаворизира категорично един от двамата участници.

# 287
  • Варна
Аз ли не разбрах или наистина Ивана каза на Драго, че заспива, защото той има пръчка за змии. Тя къде спа до сега? Змиите Драго ли ги донесе на плажа?

# 288
Драго изглежда спокоен човек, има точна ръка. Това би трябвало да му помогне в играта.
Ивана, обаче, също има стабилна психика.
Ще погледаме, ще видим.

# 289
  • София
Е много очевАдно вече става с двубоите на острова. Поредната игра като за Ивана.
Изобщо тази година всички риалитита куцат. Лично мнение.

Напротив. Защо да е игра за Ивана. Това е напълно равностойна игра за двамата. Така никой няма да има предимство. Виж във физическа игра категорично предимство ще има Драго. Продукцията няма как да пуска игра, която фаворизира категорично един от двамата участници.
Така го виждам. За това и писах, че е лично мнение.

# 290
Браво!!!!!!!!!!!!!!!!

# 291
Юхууу разкара се това същество.

# 292
Браво, супер!

# 293
Еха, най-накрая Simple Smile
Сама се би Ивана.

# 294
Отървахме се най сетне.

# 295
На Драго по му отива Островът Wink
Браво!

# 296
  • София
О, даааа, най-накрая Ивана ни освободи от присъствието си! Аз доволен, крайно време беше.  Blush
Драго сега ще си облагороди и подреди островчето.

# 297
Хах,празненствата да започнат сега:)

# 298
Успех в живота на Ивана.
Беше 18 дни в Сървайвър, без да стане реално част от играта. И без емоцията от общуването и битките с хората от двете племена.

# 299
Ръцете на Драго са по-дълги и той е по-висок, играта беше неговата. Вярно беше доста стабилен, здрава ръка.

Общи условия

Активация на акаунт